how to fix it when your iphone calendar is not syncing with outlook featured ea2e4dca9c804f1cb3f729ccbc576a61

iPhone-kalenteri, joka ei synkronoidu Outlook-kalenterin kanssa, on yleinen ongelma, jonka monet käyttäjät kohtaavat. Se voi tapahtua myös muissa iOS-laitteissa, kuten iPod touchissa tai iPadissa. Joskus iOS-kalenterisovellukseen syötetyt tapaamiset eivät näy oikeassa Outlook-kalenterissa, kun taas toisinaan tärkeitä tietoja puuttuu iPhonen Outlook-kalenterista. Onneksi tämän ärsyttävän vian käsittelemiseksi on useita strategioita.

Syitä siihen, että Outlook-kalenteri ei synkronoidu iPhonen kanssa

Jotkut yleisimmistä syistä, miksi iPhonen kalenteritapahtumat eivät synkronoidu kunnolla Outlookin kanssa, ovat:

 • Väärä kalenteri valittiin tapahtumaa luotaessa.
 • Tietoja ei ole synkronoitu oikein palvelimen kanssa.
 • Outlook-tili, jota ei ole yhdistetty iPhoneen.
 • iOS-oletuskalenteri on määritetty väärin.

Korjaa iPhonen ja Outlookin kalenterin synkronointiongelmat

Tässä on kaikki todistetut iPhone Outlookin kalenterin synkronoinnin vianetsintästrategiat yleisimmistä ja helpoimmista vähiten yleisimpiin ja aikaa vieviin. On suositeltavaa, että käyt läpi nämä ratkaisut syyn tunnistamiseksi ja korjaamiseksi tehokkaasti.

 1. Vaihda Wi-Fi-verkkoon. Jotta iPhone- ja Outlook-kalenterit voidaan synkronoida oikein, tiedot on lähetettävä online-palvelimille ja ladattava sitten uudelleen toiseen laitteeseen. Tietojen synkronointia voidaan hidastaa, kun iPhonessasi on matkapuhelinyhteys tietojen tallentamiseen, joten yritä muodostaa yhteys Wi-Fi-signaaliin ja katso, toimiiko se.

 2. Sammuta lentokonetila. Jos laitoit lentokonetilan päälle katsoessasi elokuvaa tai lennon aikana, mitkään tietosi eivät synkronoidu kunnolla, koska iPhonesi ei pysty muodostamaan yhteyttä asianmukaisiin verkkopalvelimiin. Varmista, että lentokonetila on käytössä. Jos on, sammuta se, muodosta yhteys matkapuhelin- tai Wi-Fi-signaaliin ja odota muutama minuutti.

 3. Sammuta iPhonesi virransäästötila. Tämä asetus aktivoituu, kun laitteen akku on vähissä. Se poistaa käytöstä useimmat taustatoiminnot, mukaan lukien lataukset ja tietojen synkronointi palveluiden välillä. iPhonen lataaminen poistaa tämän tilan yleensä käytöstä automaattisesti, mutta voit myös poistaa sen käytöstä manuaalisesti. Mene asetukset > Akku ja napauta Energiansäästötila vaihtokytkin.

 4. Sulje kaikki iPhone-sovelluksesi. Joskus iPhonen sovellukset voivat häiritä, ja paras tapa korjata ne, kun näin tapahtuu, on sulkea ne kokonaan ja avata ne sitten uudelleen. Sovelluksen minimoiminen iOS:ssä tai toiseen sovellukseen vaihtaminen ei tarkoita, että olet sulkenut edellisen sovelluksen. Voit sulkea sovelluksen kokonaan pyyhkäisemällä pitkään näytön alareunasta yläosaan avataksesi kaikki avoimet sovellukset ja pyyhkäisemällä sitten alas jokaisen sovelluksen kohdalla sulkeaksesi ne.

 5. Käynnistä iPhone uudelleen. Laitteen käynnistäminen uudelleen, jotta se toimisi kunnolla, on hieman klisee, mutta se toimii. Yksinkertaisesti iPhonen virtapainikkeen painaminen laittaa sen nukkumaan. Tämä ei ole uudelleenkäynnistys. Jos haluat käynnistää iPhonen uudelleen, sinun on sammutettava se kokonaan ja kytkettävä se sitten uudelleen päälle.

 6. Asenna uusimmat Outlook-sovelluspäivitykset. Sovelluspäivitykset sisältävät usein korjauksia ongelmiin, kuten Outlook-kalenterin virheelliseen synkronointiin. Joskus niitä vaaditaan jopa varmistamaan, että sovellukset toimivat oikein uusien iOS-käyttöjärjestelmäpäivitysten kanssa. Pidä iPhone-sovelluksesi ajan tasalla avaamalla App Store iPhonessasi ja napauttamalla Päivityksetvedä sitten sovellusluetteloa alas ja vapauta sormesi.

 7. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Outlook-tilille iPhonessa. Mene asetukset > Salasanat ja tilit. Jos Outlook ei ole tililuettelossa, napauta Lisää tili lisätäksesi sen.

 8. Tarkista Outlook-käyttöoikeutesi. Vaikka olisit oikein kirjautunut sisään Outlookiin, et ehkä ole myöntänyt täyttä pääsyä palveluun iPhonessasi. Mene asetukset > Salasanat ja tilit > Näkymät ja varmista, että Kalenterit vaihtokytkin on päällä.

 9. Tarkista iPhonesi oletuskalenteri. Mene asetukset > Kalenteri > Oletuskalenteri. Sinulla voi olla täällä useita kalentereita, mukaan lukien muutama Outlook-kalenteri. Kalenteri, jonka vieressä on valintamerkki, on se, johon iPhonellasi luodut uudet tapahtumat julkaistaan. Varmista, että suosikki Outlook-kalenterisi on valittuna.

 10. Varmista, että käytät oikeaa kalenteria iOS Kalenteri -sovelluksessa. Jos iPhone-kalenterisi ei synkronoidu Exchangen tai Outlookin kanssa, sinun kannattaa tarkistaa, kuinka uusia merkintöjä luodaan iOS-kalenterisovelluksessa. Kun luot uuden tapahtuman, napauta Kalenteri varmistaaksesi, että Outlook-kalenterisi nimi on valittu. Olet ehkä tallentanut tapahtumat väärään kalenteriin.

 11. Suorita manuaalinen iTunes-synkronointi. Jos sinulla on uusimmat iOS- ja Outlook-versiot asennettuna iPhonellesi, kalenteritiedot tulee synkronoida taustalla pilven kautta. Jos olet kokeillut kaikkia yllä mainittuja vinkkejä eikä mikään auttanut, voit kokeilla synkronointia iTunesin kautta. Liitä ensin iPhone tietokoneeseen kaapelilla, avaa iTunes tietokoneellasi ja valitse sitten Laitteet > iPhone > Tiedot > Kalenterit > Synkronoi kalenterit kohteesta > Näkymät > Kaikki kalenterit > Käytä.

FAQ

 • Miksi Outlook-sähköpostini ei synkronoidu iPhoneni kanssa?

  Varmista, että taustasovelluksen päivitys on käytössä Outlookissa. Siirry iPhonellasi osoitteeseen asetukset > Kenraali > Sovelluksen päivitys taustalla > kytke päälle Näkymät vaihtaa.

 • Miksi Outlook-yhteystietoni eivät synkronoidu iPhoneni kanssa?

  Sinun on ehkä nollattava tilisi. Voit tehdä tämän avaamalla Outlook-sovelluksen iPhonessasi ja siirtymällä osoitteeseen asetuksetvalitse tili ja napauta Palauta tili.

 • Kuinka synkronoin Google-, Outlook- ja iPhone-kalenterini?

  Käytä kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Sync2:ta, synkronoidaksesi Google-, Outlook- ja iPhone-kalenterisi. Säädä sitten puhelimen asetuksia sallimaan synkronointi Google-palvelujen kanssa Kalenteri-sovelluksella.

Por Markus