Apple TV device VLC 5838445b3df78c6f6a9914c1

Mitä tietää

  • Sisään VLC mobiililaitteille sovellus Apple TV:ssä, valitse Etätoisto > Ota etätoisto käyttöön näyttääksesi Apple TV:n paikallisen verkko-osoitteen.
  • Avaa verkkoselain tietokoneellasi ja kirjoita osoite, jonka VLC näyttää Remote Playback -ikkunassa.
  • Vedä tiedostot tietokoneesta Remote Playback -ikkunaan nähdäksesi ne Apple TV:ssä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit katsella videoita tietokoneella Apple TV:ssä VLC for Mobile -sovelluksella. Se sisältää tietoja VLC:n käyttämisestä suoratoistosisällön katsomiseen Apple TV:ssä.

Kuinka käyttää VLC-etätoistoa videoiden katseluun Apple TV:ssä

Apple TV on erinomainen ratkaisu viihteen suoratoistoon, mutta sillä on rajoitettu määrä mediamuotoja, joita se voi toistaa. Saatavilla on kuitenkin sovelluksia, jotka voivat toistaa näitä muita muotoja, mukaan lukien Plex, Infuse ja VLC-mediasoitin, joka selitetään tässä. Haluat ehkä vain toistaa eri tiedostomuodoissa olevia tiedostoja, jotka olet tallentanut tietokoneellesi. Voit pelata Apple TV:lläsi melkein mitä tahansa tietokoneellasi.

  1. Lataa VLC mobiililaitteille sovellus Apple TV:n sovelluskaupasta.

  2. Valitse Etätoisto ja korosta ja valitse sitten Ota etätoisto käyttöön.

  3. Tämä aktivoi VLC-etätoistopalvelimen, joka luo ja näyttää paikallisen verkko-osoitteen Apple TV:lle. (Älä huoli, vain muut verkkosi laitteet voivat käyttää tätä osoitetta).

  4. Seuraava vaihe tapahtuu missä tahansa verkossasi olevalla tietokoneella, jossa avaat verkkoselaimen ja syötät edellisessä vaiheessa luodun VLC-osoitteen, joka näkyy Apple TV:n näytöllä.

  5. Osoite avaa VLC:n Remote Playback -ikkunan. Voit nyt vetää ja pudottaa tiedostoja ikkunaan toistaaksesi niitä Apple TV:ssä tai Apple TV:ssä + -painiketta ikkunan oikeassa yläkulmassa valitaksesi ne tiedostovalitsimen valintaikkunan avulla (Macissa Finder). Voit myös kirjoittaa tietyn videovirran URL-osoitteen.

  6. Tietokoneeltasi valitsemasi tiedosto toistetaan nyt Apple TV:ssä ja välimuistissa Apple TV:ssä, kunnes järjestelmän on käytettävä kyseistä tilaa muuhun sisältöön.

Voit myös valita median mobiililaitteella käyttämällä + -painiketta tai kirjoita URL-osoite.

Toisto verkon kautta

Verkkosuoratoisto pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa suoratoistomediaa, jonka tarkka URL-osoite on. Haasteena on tietää tarkka URL-osoite, joka ei ole oletus-URL-osoite, johon olet tottunut. Löydät tarkan URL-osoitteen etsimällä monimutkaista URL-osoitetta, jossa on mediatiedoston pääte, jonka voit tunnistaa tarkastellessasi streamin sisältävän sivun lähdekoodia. Kun sinulla on oikea URL-osoite, kirjoita se Verkkovirta-ruutuun suoratoistaaksesi sen Apple TV:hen. VLC säilyttää luettelon kaikista aiemmista URL-osoitteista, joita olet käyttänyt täällä, sekä kaikista URL-osoitteista, jotka olet aiemmin avannut etätoistolla. Joitakin muita hyödyllisiä sovelluksen ominaisuuksia ovat kyky lisätä toistonopeutta ja integrointi OpenSubtitles.orgin kanssa, josta voit ladata tekstityksiä monille elokuville useilla kielillä tarpeen mukaan. Jos sinulla on suuria määriä sisältöä vanhemmilla mediapalvelimilla, VLC:stä tulee todennäköisesti sinulle tärkeä sovellus.

Toista paikallisverkko

Paikallisverkon toisto on tarkoitettu tiedostojen jakamiseen paikallisverkossa käyttämällä Windowsin verkkoosuuksia tai UPnP-tiedostojen etsintää. VLC voi käyttää mediatiedostoja yhdistetyissä paikallisissa kansioissa. Jos sinulla on sellainen verkossasi, löydät sen napauttamalla Paikallinen verkko -välilehti. Jokainen paikallisverkon tiedostoosuus näkyy näytössä. Valitse ne, valitse jako, jonka haluat toistaa, anna mahdolliset kirjautumistunnukset ja selaa siellä säilytettyjä tiedostoja mielesi mukaan. Kun toistat mediaa, pyyhkäise Apple TV Remote -kaukosäätimessä alas päästäksesi kappaleen valintaan, toistonopeuteen, mediatietoihin, äänisäätimiin ja mahdollisuuteen ladata median tekstityksiä, jos mahdollista.

Tutustu VLC:hen

VLC:llä on erinomainen maine. Tietokoneen käyttäjät ovat käyttäneet sitä laajasti Mac-, Windows- ja Linux-alustoilla vuosia, ja siitä on tullut olennainen työkalu videon toistossa. Tämän kätevän ohjelmiston tarjoaa maksutta voittoa tavoittelematon järjestö VideoLAN, joka kehittää sitä. Hienoa VLC:ssä on, että se voi toistaa melkein mitä tahansa. VLC tukee kymmeniä video- ja ääniformaatteja. Kun yhdistät sovelluksen Apple TV:hen, voit katsella videostriimiä useissa eri muodoissa useista lähteistä, mukaan lukien toisto paikallisverkosta, etätoisto ja verkkosuoratoisto.

Por Markus