HeadlineImage 5bad98cd46e0fb002612afc4 fc102ad7ec0a41309905dbdeddf2e79b

Joten tiedät kaiken Venmosta ja oletko valmis aloittamaan sen käytön? Hienoa, meillä on vaiheet ja vinkit, joiden avulla pääset alkuun.

Venmo Rekisteröidy ja kirjaudu sisään

Ensinnäkin sinun on ladattava sovellus iOS:lle tai Androidille (Windows-laitteet eivät tue Venmoa). Sovelluksessa voit valita tavan luoda tili Facebookin kautta tai sähköpostiosoitteella. Sinun on vahvistettava matkapuhelinnumero antamalla sinulle tekstiviestillä koodi, jonka jälkeen olet valmis luomaan tilin. Tilisi sisältää valokuvan, joka on erittäin tärkeä, sillä sen avulla ihmiset voivat nopeasti vahvistaa, että olet se, jolle he ovat valmiita maksamaan. Voit myös valita yksilöllisen käyttäjätunnuksen, jonka avulla muut käyttäjät voivat etsiä sinua pyytääkseen tai lähettääkseen rahaa. Sovellus kysyy, haluatko linkittää Facebookiin (jos et ole vielä rekisteröitynyt sosiaalisen median alustan kautta) ja kysyy sitten, haluatko synkronoida puhelimesi yhteystiedot löytääksesi jo tuntemasi Venmo-käyttäjät.

Mukauta Venmon suojausasetuksia

Kun olet luonut profiilisi, Venmo opastaa sinut suojausvaihtoehtojen läpi. Sovelluksen oletusasetus on Julkinen, mikä tarkoittaa, että kaikki sovelluksen käyttäjät voivat nähdä toimintasi. Voit muuttaa sen menemällä kohtaan Profiili > Asetukset > Tietosuoja jos et halua, että jaettu välilehti lähetetään kyberavaruudessa ja että muut käyttäjät kommentoivat sitä. Itse maksusummaa ei näytetä, mutta tiedot vastaanottajasta/lähettäjästä ja kommentit näkyvät julkisesti, ellet päivitä asetuksiasi. Muut suojausvaihtoehdot ovat: ystävätjossa vain sinun ja lähettäjän tuntemat ihmiset sovelluksessa näkevät tapahtumasi tai Yksityinen, joka näyttää vain maksajan/maksun saajan. Jos sinulla ja ystävälläsi on erilaiset tietosuoja-asetukset, Venmo käyttää oletuksena sitä, joka on rajoitetumpi tapahtumaan osallistuvien kahden henkilön välillä.

Turvallisuuden lisäämiseksi voit Asetuksissa vaatia Touch ID:n tai pääsykoodin Venmon avaamiseen.

Lisää maksuvaihtoehto Venmoon

Jotta voit käyttää Venmoa, sinun on lisättävä maksuvaihtoehto linkittämällä pankkitili tai lisäämällä luotto- tai maksukortti. Maksaminen Venmo-saldolla pankkitililläsi tai pankkikortilla on ilmaista; luottokortin käytöstä peritään 3 %:n lisämaksu. Jos päätät linkittää pankkitilisi, voit joko vahvistaa välittömästi antamalla pankkitunnuksesi ja salasanasi suojattuun Venmo-järjestelmään. Jos et halua kirjoittaa pankkitunnuksiasi, voit odottaa muutaman päivän, jotta Venmo suorittaa mikrosiirrot tilisi vahvistamiseksi.

Venmo-käyttäjä lisää pankkitilin

Venmo Limits

Ennen kuin vahvistat henkilöllisyytesi Venmolla lisäämällä SSN-numerosi neljä viimeistä numeroa, postinumerosi ja syntymäaikasi Venmo-tilillesi, sinulla on 299 dollarin viikoittainen liukuva raja. Kun henkilöllisyytesi on vahvistettu, seuraavat rajat tulevat voimaan. soveltaa:

  • Kaikki tapahtumat yhdistettynä (Lähetyskrediitit, valtuutetut kauppiasmaksut ja Venmo Mastercard -ostot yhteensä): 4 999,99 $ viikoittainen liikkuva raja.
  • Siirtää rahaa (maksut muille Venmo-käyttäjille ja hyväksytyt pyynnöt muilta Venmo-käyttäjiltä): Viikkoraja 2 999,99 dollaria.
  • Valtuutetut kauppiasmaksut (maksut tavaroista tai palveluista mobiilisivustojen tai sovellusten kautta Venmon hyväksymiltä kauppiailta): 2 000 dollaria per osto, 30 tapahtumaa päivässä.

Venmo Mastercardilla on erityiset rajat 3 000 dollaria ostosta kohden, viikoittainen 500 dollarin rullaava yläraja ja päivittäinen 400 dollarin raja pankkiautomaateille, tiskiltä maksetuille nostoksille ja käteispalautuksille ostotapahtumissa. Kaikki rajoitukset tarkistetaan säännöllisesti, ja Venmo voi muuttaa niitä.

Lähetä tai pyydä Venmo-maksu

Kun olet valmis lähettämään tai pyytämään rahaa, siirry sosiaaliseen syötteeseen ja valitse Maksa tai pyydä. Sinä pystyt valitse joku ystäväluettelostasi tai voit etsiä henkilöä. Hakutoiminto toimii käyttäjänimille (alkaen @-kirjaimella) tai etu- ja sukunimille. Kun olet löytänyt oikean henkilön, voit syöttää tapahtuman kuvauksen, summan ja sitten jommankumman Maksaa tai Pyyntö.

Venmo-käyttäjä lähettää maksun

Oletusvaihtoehto käyttää ensin mitä tahansa saldoa, joka sinulla on Venmo-tililläsi. Jos sinulla ei ole tarpeeksi Venmo-saldoa, voit valita, käytätkö pankkitiliäsi vai korttia. Jos aiot kokeilla Venmoa, muista tutustua julkaisuihimme Venmo-maksun peruuttamisesta ja varojen lisäämisestä Venmo-tilillesi.

Por Markus