hangoutsscreenshot 555b34d9c1b34d79a013dda55220d1af

Google Hangouts -chat-palvelu poistetaan vaiheittain käytöstä Google Chatin hyväksi, joka on myös integroitu Google Workspace -kehykseen, joka on ilmainen kaikille Google-tilin käyttäjille. Chatit korvaavat Hangoutsin kokonaan vuoden 2021 loppuun mennessä, joten muista siirtää Hangouts-tietosi. Tässä olevat tiedot koskevat käyttäjiä, jotka edelleen käyttävät Hangoutsia. Google Hangouts -sovellus on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja mobiililaitteille. Se on helppo asentaa ja käyttää ilmaisiin ääni- ja videopuheluihin sekä videoneuvotteluihin. Se on saatavana myös Windows- ja Mac-pöytätietokoneille ja kannettaville tietokoneille, joten se synkronoituu kaikkien laitteidesi välillä. Voit jopa käyttää Hangoutsia tekstiviestien lähettämiseen.

Mitä tarvitset Google Hangoutsiin

Google Hangouts toimii kaikissa nykyaikaisissa iOS- ja Android-älypuhelimissa.

Lataa for: Tarvitset Internet-yhteyden laitteellesi. Videopuheluominaisuus vaatii vähintään 1 Mbps:n nopeuden kahdenkeskiseen puheluun. Varmista myös, että puhelimessasi on loistava kamera, jotta muut näkevät sinut selvästi. Voit käyttää mobiiliyhteyttä. Saatat kuitenkin periä tiedonsiirtomaksuja, jos sinulla ei ole rajoittamatonta tiedonsiirtosopimusta älypuhelimellasi.

Hangouts-sovelluksen käyttäminen

Kun olet ladannut Hangouts-sovelluksen, kirjaudu sisään Google-tilillesi, jotta voit käyttää sovellusta milloin tahansa kirjautumatta uudelleen sisään. Hangoutin aloittaminen on helppoa:

  1. Avaa sovellus ja napauta +.

  2. Valitse Uusi videopuhelu aloittaaksesi kahdenkeskisen tai ryhmävideopuhelun tai valitse Uusi keskustelu aloittaaksesi chatin.

  3. Valitse yhteystiedot, jotka haluat kutsua Hangout-keskustelusi. Jos yhteystietosi on lajiteltu ryhmiin, voit valita ryhmän.

Tietoja Google Hangoutsista

Hangouts korvasi Google Talkin ja integroitui Google Voicen käyttöliittymään, joka on käytettävissä Gmailista tietokoneilla ja tableteilla sekä älypuhelimien erillisten sovellusten kautta. Toisin kuin Apple Messages -sovellus, Hangouts on monialustainen, ja useimmat laitteet tukevat sitä. Älypuhelinsovelluksen fanit arvostavat erityisesti mahdollisuutta tarjota ilmaisia ​​ääni- ja videopuheluita. Näistä syistä Google Hangouts on suosittu erityisesti käyttäjien keskuudessa, jotka kuuluvat Googlen ekosysteemiin, sillä heidän yhteystietonsa ja sähköpostiosoitteensa on määritetty Gmailissa.

Hyvästi, Hangouts

Google korvaa Hangoutsin Google Chatilla, joka on yhdistetty Google Workspaceen yrityksille ja kuluttajille. Kun otat Chatin käyttöön Gmail-asetuksissa, siirryt välittömästi integroituun Google Workspace -kehykseen, joka sisältää sähköpostin, pilvitallennustilan, tuottavuusohjelmistot, kalenterit ja paljon muuta. Kun käytät Google Workspacea, Chat toimii Google Workspace -keskuksena. Jos esimerkiksi aloitat «Huone»-chatin tehdäksesi yhteistyötä muiden kanssa, voit jakaa Google-dokumentin tai muun tuotteen Chatin kautta, jolloin yhteiskäyttäjilläsi on välitön pääsy siihen.

Por Markus