man with dog on a hiking trip in forest using cell phone 882157662 5c4c135346e0fb00014a2b30

Mitä tietää

 • Siirry Viber-sovellussivulle ja lataa Viber Androidille. Avaa sovellus ja käy läpi asennus- ja vahvistusohjeet.
 • Sinun on myönnettävä pääsy sijaintiisi ja yhteystietoluetteloosi saadaksesi täyden käyttöoikeuden.
 • Viber-puhelut Wi-Fi-yhteyspisteiden ja datasopimusten kautta. Ilman datasopimusta maksat jokaisesta puheluihin ja viesteihin käytetystä megatavusta.

Androidille on olemassa useita VoIP-sovelluksia, joiden avulla voit soittaa ilmaisia ​​puheluita Internet-yhteyden, WiFin tai dataliittymän kautta. Suosittu VoIP-sovellus on Viber. Viber ei vaadi käyttäjätunnusta ja salasanaa. Se käyttää matkapuhelinnumeroasi ja integroi sen yhteystietoluetteloosi. Opi asentamaan Viber Android-laitteisiin, joissa on Android 4.1 tai uudempi.

Kuinka ladata ja asentaa Viber

Viberin asentaminen Android-puhelimeen:

 1. Avaa Google Play Android-laitteella ja hae viber siirtyäksesi Viber-sovelluksen sivulle.

 2. Napauta asentaa ladata ja asentaa sovelluksen automaattisesti.

 3. Napauta Avata.

 4. Napauta tervetulonäytössä, jossa on sovelluksen ominaisuuksia Hyppää kyytiinja anna sitten matkapuhelinnumerosi.

 5. Viber tunnistaa automaattisesti sijaintisi ja suuntanumerosi. Jos sijainti ei ole oikea, valitse oikea paikka.

  Asenna ja käynnistä Viber

 6. Kun sinulta kysytään lupaa antaa Viberille pääsy yhteystietoluetteloosi, sinun on hyväksyttävä tai evättävä lupa.

 7. Viber lähettää sinulle aktivointikoodin tekstiviestinä vahvistaakseen, että omistat puhelinnumeron. Syötä nelinumeroinen koodi ja aloita soittaminen ystävillesi.

Mitä tarvitset Viberin asentamiseen

Viber vaatii yhteensopivan ja tuetun älypuhelimen. Useimmat Android-laitteet ovat yhteensopivia. Tämä johtuu siitä, että Android on avoin käyttöjärjestelmä laitteiston integroinnin ja ohjelmistokehityksen suhteen. Ohjeet Viberin asentamiseen ja määrittämiseen iPhonessa ja iPadissa ovat samanlaiset kuin Android-laitteiden asennusprosessissa. iPadia tuetaan kuitenkin vain osittain.

Viberin käyttö Androidissa

Viber vaatii myös Internet-yhteyden WiFin tai matkapuhelimen kautta. Viber-puhelut Wi-Fi-hotspottien kautta, mukaan lukien kotona ja toimistossa, sekä datapaketin kautta puheluiden soittamiseen tien päällä. Jos sinulla ei ole rajoittamatonta tiedonsiirtosopimusta, maksat jokaisesta puheluihin ja viesteihin käyttämästäsi datasta. Viber-tuen mukaan sovellus käyttää 240 kt dataa minuutissa ylös ja alas. Se on 14 Mt per tunti viestintä. Ennen kuin voit soittaa puhelun, tarvitset ystäväluettelon. Et voi soittaa Viber-puheluita tai lähettää Viber-viestejä ihmisille, jotka eivät käytä Viberiä.

Ota kaikki irti Viberistä

Säästät rahaa Viberillä, jos sinulla on yhteyshenkilöitä, joille soitat usein, kuten perhe, ystävät ja kollegat. Pyydä heitä asentamaan Viber ja puhelut heidän kanssaan ovat ilmaisia, varsinkin jos soitat Wi-Fi-hotspottien kautta. Voit myös järjestää ryhmäviestejä Viberissä ja tehdä sovelluksesta yhteistyötyökalun.

Por Markus