Eya9aYoUUAMpsbu e1c6d4f2a0124f96a144100bba85cb02

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Huhujen mukaan seuraava iPad mini näyttää samalta kuin nykyinen iPad mini.
  • iPad mini Pro voisi olla tehokkaiden taskukokoisten tietokoneiden huippu.
  • Kuvittele taskukokoinen iPad, jossa on Apple Pencil.

Jos joku iPad ansaitsee pienennetyn Pro-hoidon, se on iPad mini, Applen laiminlyöty ihmelaatikko. Seuraava iPad mini toimitetaan samoilla vanhoilla paksuilla kehyksillä ja leukaan kiinnitetyllä kotipainikkeella kuin nykyisessä mallissa. Applen bloggaajan vuotanut kuva Sonny Dickson näyttää mahdollisesti tulevien iPadien valeyksiköitä. Ja se on sääli, koska Pro iPad mini olisi hieno. «Joten 9-vuotias iPad mini-design elää?» kirjoittaa tekninen YouTuber David Jiang Twitterissä. «Haluaisin nähdä iPad Pro -designin minissä, ja mielestäni vuonna 2021 tätä vanhentunutta muotoilua on vaikea perustella.»

iPadin suunnittelukieli

Nykyinen iPad Pro koostuu kahdesta asiasta: Applen tehokkaimmasta iPadista ja iPadista, joka näyttää koko iPad-valikoiman tulevaisuuden. Neliömäiset sivut ja erittäin ohut kotelo eroavat merkittävästi vanhoista iPadeista. iPad Air seuraa tätä muotoilua niin tarkasti, että se jakaa jopa lisävarusteita ammattilaisten kanssa. Tätä suunnittelukieltä käytetään myös iPhone 12:ssa. On siis järkevää, että lopulta kaikissa iPadeissa on ohuet näytön reunat ja ne käyttävät Face ID:tä tai virtapainikkeen Touch ID -skanneria (kuten nykyisessä iPad Airissa). Jos nämä vuotaneet kuvat pitävät paikkansa, näyttää siltä, ​​että meidän on odotettava hieman kauemmin, jotta Applen uusi suunnittelukieli valuu alas halvempiin malleihin. Hyviä uutisia voi kuitenkin olla. Dicksonin vuotaneiden kuvien iPad mini voi olla vain vanha malli, joka on mukana kokovertailua varten. Mallit eivät näytä erityisen hyvin viimeistellyiltä – 12,9 tuuman Prosta puuttuu alusta alkaen älykäs liitin. Tai ehkä Apple jatkaa vanhan mallin valmistamista ja pudottaa uuteen Pro-malliin.

Täydellinen ammattilainen

Kuitenkin, jos Apple tekisi iPad Pro minin, se olisi hienoa. Kuvittele iPad, jonka sisällä on A14X-siru, joka on yhtä tehokas kuin uusimmat M1 Macit. Tämä iPad voisi mahtua takataskuun ja tehdä niin Apple Pencilin ollessa kiinnitettynä. Se olisi myös mahdottoman kevyttä. Ainoa haittapuoli voisi olla, että se olisi niin helppo unohtaa, istua ja kumartua. Jos Apple päättää tehdä Pro minin, se voi mennä molempiin suuntiin koon kanssa. Se voi kutistaa koteloa ja pitää näytön samankokoisena, tai se voi suurentaa näytön kokoa, jotta se vie ylisuurten kehysten aiemmin käyttämän tilan ja pitää itse iPadin samana.

iPad mini Apple Pencilillä.

Yksi huolenaihe on, että kutistuva mini saattaa olla lyhyempi kuin Apple Pencil, joka tarttuu magneettisesti kyljeensä. Tässä kuvassa näkyy nykyinen mini ensimmäisen sukupolven Apple Pencilin vieressä. Toinen kynä voi olla tuumaa lyhyempi, mutta voit nähdä mahdollisen ongelman. Mutta mitä tulee «mini», pieni on hyvä ongelma, vaikka kaikki eivät ole samaa mieltä. «Mielestäni Air on täydellisen kokoinen, tarpeeksi pieni ollakseen kannettavampi, riittävän suuri tarjoamaan hyvän näytön koon siihen», sanoi Andrea Neporu, italialaisen La Stampa -lehden teknologiatoimittaja. kertoi Lifewire Twitterissä. «Rehellisesti sanottuna ei ole koskaan ollut minimuototekijän suuri fani.»

Mini muistikirja

iPad mini Pro, jonka kyljessä on Apple Pencil, ja nopea 120 Hz ProMotion-näyttö, joka tekee siitä todella herkän ja luonnollisen, olisi vaikuttava asennus. Voit vain vetää iPadin esiin kuin paperimuistikirjan ja tehdä muistiinpanoja tai piirtää. iPadit käynnistävät jo Notes-sovelluksen, kun napautat kynää lepotilassa, mutta tämä ominaisuus olisi todella kotona taskussasi olevassa pienessä iPadissa. Ammattivalokuvaajat voivat myös käyttää 1 Tt:n versiota kannettavana säilytyslaatikkona paikan päällä kuvaamiseen, jossa on useita muokkaustyökaluja. Mielestäni Air on täydellisen kokoinen, tarpeeksi pieni ollakseen kannettavampi, riittävän suuri tarjoamaan hyvän näytön koon… Itse asiassa, jos sinun ei tarvitse soittaa puheluita, mobiili iPad Pro mini voi olla jopa uskottava vaihtoehto iPhonelle, varsinkin kun iPad Prossa on yleensä kunnolliset kamerat. Jos et ole koskaan käyttänyt iPad miniä, tulet yllättymään kuinka pieni ja kannettava se on, mikä on nykyinen malli. Kutista sitä entisestään niin, että kotelo halaa näyttöä aina reunoihin saakka ja anna sille helposti tarttuvat tasaiset sivut, ja Apple voi olla yllätysvoittaja.

Por Markus