samsungui1 3c9f922150c5467b9edfe3bd366e077a

Samsungin uusi One UI 4 näyttää luovan jaetun käyttöliittymän kaikille Samsung-laitteille intuitiivisemman käyttökokemuksen saamiseksi. One UI 4 tarjoaa enemmän personointivaihtoehtoja, yhtenäisen ulkoasun sovelluksille (vaikka ne eivät olisi Samsungilta) sekä uusia eleitä ja ääniä. Mutta tämä ei koske vain Samsung-älypuhelimia – uusi käyttöliittymä on tarkoitettu myös Galaxy Booksille (nimeltään One UI Book 4).

One UI Book 4:n tarkoituksena on tarjota Galaxy Bookin käyttäjille käyttöliittymä, joka näyttää ja tuntuu heidän Samsung-älypuhelimeltaan. Windows pysyy käyttöjärjestelmänä, joten ominaisuudet eivät muutu, mutta monet kuvakkeet ja valikot muistuttavat Galaxy-puhelimessa näkemiäsi. Samsungin mukaan tämän tarkoituksena on auttaa työsi «virtaamaan intuitiivisemmin ekosysteemien välillä».

Samsung UI One 4 Galaxy Bookissa

The Vergen mukaan One UI Book 4 on tulossa useimpiin Galaxy Book -malleihin paitsi Galaxy Book Go -malliin. Joten jos sinulla on tavallinen Galaxy Book, Pro, Pro 360, Flex2 tai Odyssey, sinun pitäisi pystyä tarkistamaan se sen julkaisun jälkeen. Jos olet innokas aloittamaan One UI Book 4:n (tai One UI 4:n) käytön, joudut odottamaan hieman kauemmin, sillä se on ollut beta-vaiheessa viimeisten kuukausien ajan, eikä Samsung ole vielä määrittänyt, milloin jompikumpi tulee käyttöön. saatavilla.

Por Markus