how to fix fire stick audio delays 08c3f69cc8844a3dbe8e90d877d69a65

Tämä opas opastaa sinut läpi kaikki todistetut ratkaisut Amazon Fire TV Stick -äänen synkronointi- ja äänen viiveongelmien korjaamiseen. Nämä ratkaisut voivat korjata äänen viiveongelmat, joita esiintyy katseltaessa mediatiedostoja, käytettäessä tiettyjä sovelluksia ja katsottaessa elokuvia tai ohjelmia useissa sovelluksissa. Tämän sivun ratkaisut koskevat Fire TV Stick-, Fire TV Stick Lite-, Fire TV Stick 4K- ja Fire TV Stick 4K Max -suoratoistotikkumalleja.

Miksi Fire Stickissäni on ääniviive?

Fire TV Stickin ääniviiveet voivat johtua pienestä häiriöstä mediassa, käyttämässäsi sovelluksessa tai itse suoratoistopalvelussa. Fire Stickin Dolby Digital -asetuksen tiedetään myös aiheuttavan äänen synkronointiongelmia sekä vanhentuneita sovelluksia ja vanhempia Fire Stick -käyttöjärjestelmiä. Amazon Fire TV Stickin liittäminen toissijaiseen laitteeseen ja sisällön suoratoistaminen langattomasti voi myös aiheuttaa äänen viiveitä.

Kuinka korjaan Fire Stickin ääniviiveen?

Nämä ovat parhaita ratkaisuja äänen synkronointiongelmiin Amazon Fire TV Stickin kanssa. On parasta käydä ne läpi alla olevassa järjestyksessä, sillä olemme listanneet ne yksinkertaisista ja nopeista monimutkaisempiin.

 1. Valitse elokuvan alkuperäinen kieli. Fire Stick -suoratoistosovelluksissa on saatavilla kasvava määrä vieraiden kielten elokuvia, ja useimmat toistavat oletuksena englanninkielisen dub-version. Englanninkieliset jälkiäänet eivät tietenkään vastaa alkuperäisen näyttelijän liikkeitä. Voit ratkaista tämän valitsemalla alkuperäisen kielen audio-, Äänitai Kieli asetusta esityksen keskeyttämisen jälkeen.

 2. Pikakelaus eteen- ja taaksepäin. Eteen- ja taaksepäin hyppääminen voi pakottaa suoratoistosovelluksen sovittamaan äänen uudelleen kuvan kanssa.

 3. Käynnistä esitys tai elokuva uudelleen. Suoratoisto-ongelma aiheuttaa usein äänen viiveen katsottaessa elokuvaa tai jaksoa Amazon Fire TV Stick -sovelluksella. Palaa sovelluksen päävalikkoon ja aloita katselu uudelleen.

 4. Kokeile toista ohjelmaa tai elokuvaa. Katselemassasi sisällössä saattaa olla virhe, joka aiheuttaa äänen synkronointiongelman. Kokeile toistaa jotain muuta samassa sovelluksessa nähdäksesi, onko mediassa tai koko sovelluksessa ongelma.

 5. Pakota Fire Stick -sovelluksen sulkeminen. Valitse asetukset > Sovellukset > Hallitse asennettuja sovelluksia > sovelluksen nimi > pakkopysähdys ja avaa sitten sovellus ja yritä katsoa mediaa uudelleen.

 6. Käynnistä Fire Stick uudelleen. Paina kaukosäätimestäsi Valitse ja pelata kunnes Fire Stick sammuu. Sen pitäisi käynnistyä uudelleen muutaman sekunnin kuluttua.

 7. Kokeile toista sovellusta. Tarkista jotain Fire Stickistä toisessa sovelluksessa nähdäksesi, vaikuttaako äänen synkronointiongelma jokaiseen vai vain käyttämääsi sovellukseen. Jos se on ainoa sovellus, jolla on ongelma, liitännäisen yrityksen palvelimet voivat aiheuttaa ongelman.

 8. Päivitä Fire Stick -sovellus. Jos havaitset ääniviiveitä vain yhden Fire Stick -sovelluksen kanssa, se on ehkä päivitettävä.

 9. Päivitä Fire TV Stick. Uusimman Fire TV Stick -päivityksen lataaminen ja asentaminen voi korjata monia ongelmia, kuten äänen, joka ei ole synkronoitu näytöllä näkyvän kuvan kanssa. Voit tehdä tämän valitsemalla asetukset > Minun Fire TV > Asenna päivitys.

 10. Kokeile toista mediasovellusta. Jos sinulla on äänen synkronointiongelmia katsellessasi henkilökohtaista videota, yritä avata tiedosto toisessa sovelluksessa, kuten VLC:ssä.

 11. Tyhjennä Fire Stick -sovelluksen välimuisti. Sovelluksen välimuistin päivittäminen voi korjata monia ongelmia ja parantaa sen toimintaa.

 12. Avaa tiedosto paikallisesti Fire Stickissä. Mediatiedoston tai verkkosivuston suoratoistaminen Fire Stickiin toisesta laitteesta voi usein aiheuttaa äänen viiveitä. Yritä käyttää verkkosivustoa paikallisesti Fire Stick -selainsovelluksen kautta tai siirrä tiedosto USB-tikulle ja liitä USB-asema Fire Stickiin.

 13. Suorita AV Sync Tuning -työkalu. Valitse asetukset > Näyttö ja äänet > audio- > Viritä AV Sync käyttääksesi sisäänrakennettua työkalua, joka opastaa sinua Fire Stickin äänen ja videon synkronoinnissa.

 14. Valitse Stereo Dolby Digitalin sijaan. Dolby Digital- ja Dolby Digital Plus -ääniasetukset voivat aiheuttaa äänen viiveitä joillekin käyttäjille. Valitse asetukset > Näyttö ja äänet > audio- > Tilaääni > Stereot.

 15. Sammuta Dolby Digital Plus. Sinun on ehkä myös poistettava Dolby Digital Plus kokonaan käytöstä. Voit tehdä tämän valitsemalla asetukset > Näyttö ja äänet > audio- > Dolby digitaalinen lähtö > Dolby Digital Plus pois päältä.

 16. Poista Dialogue Enhancer ja Volume Leveler käytöstä. Valitse asetukset > Näyttö ja äänet ja valitse molemmat Dialogin tehostaja ja äänenvoimakkuuden säädin jotta Ulos näkyy kunkin asetuksen alla.

 17. Liitä Fire Stick suoraan televisioosi. Fire Stickin liittäminen toissijaiseen laitteeseen, kuten videopelikonsoliin tai Blu-ray-soittimeen, voi aiheuttaa äänen viiveitä, koska tiedot on lähetettävä useamman laitteiston kautta päästäkseen televisioon. Liitä Fire Stick -suoratoistotikku suoraan johonkin televisiosi HDMI-porteista.

 18. Nollaa Fire TV Stick. Jos mikään muu ei auta, voit yrittää palauttaa Fire TV Stickin oletusasetukset. Tämä prosessi kumoaa kaikki muutokset, jotka olet tehnyt sen jälkeen, kun otit sen käyttöön, ja saattaa ratkaista kohtaamasi ääniongelmat.

FAQ

 • Kuinka ratkaisen sen, kun Fire Stickissä ei ole ääntä?

  Jos Fire Stickissä ei ole ääntä, yritä painaa Fire Stick -kaukosäädin ylös, vaihtaa HDMI-tuloa ja käynnistää Fire Stick uudelleen. Jos sinulla on edelleen ongelmia, irrota Fire TV Stick 30 sekunniksi ja tarkista televisiosi HDMI-portin ääniasetukset.

 • Kuinka toistan ääntä Fire Stickistäni Alexa-kaiuttimellani?

  Avaa Alexa-sovellus ja siirry kohtaan Laitteet > Lisää laite > Yhdistä kaiuttimet > Kotiteatteri. Valitse Fire Stick ja valitse sitten Alexa-kaiuttimesi. Kaiuttimen ja television on oltava samassa huoneessa.

 • Miksi Fire Stick näyttää minulle vain äänen ilman kuvaa?

  Jos kuulet ääntä, mutta Fire Stickissä näkyy musta näyttö, yritä kytkeä se toiseen HDMI-porttiin. Jos ongelmat jatkuvat, irrota laite, odota 30 sekuntia ja yritä uudelleen.

Por Markus