hero SQ Evecase Universal Messenger Carrying Case 1 b3e0cf65fd314f519b8416a15fac9404
Mitä me pidämme?

 • Erittäin edullinen hinta
 • Vahva rakennuslaatu ja materiaalit
 • Neopreenivuorattu suoja kaikissa osastoissa ja taskuissa

Mistä emme pidä

 • Erittäin pieni kapasiteetti ja leveys
 • Ei mukavin laukku tai vyö

Jos tarvitset kannettavan tietokoneen laukkua ja sinulla on budjetti, tämä saattaa olla hyvä vaihtoehto, mutta älä aio kantaa sitä paljon mukana.

3

Evecase Universal Messenger Tote

Evecase Universal Messenger Tote

tässä artikkelissa

Tässä arvosteltu tuote on pääosin loppunut varastosta tai sen valmistus on lopetettu, mikä näkyy tuotesivujen linkeissä. Olemme kuitenkin pitäneet arvostelun julkaistuna vain tiedoksi.

Ostimme Evecase Universal Messenger Toten, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Evecase on markkinoinut edullisia laukkuja jo usean vuoden ajan. Vaikka tuotemerkki ei ole yhtä tunnettu kuin Timbuk2:n kaltainen yritys, se on varmasti suosittu, ja niiden Universal Messenger Tote on loistava vaihtoehto, jos haluat minimaalisen messenger-laukun kannettavan tietokoneen kuljettamiseen. Pelkästään alhainen hinta varmistaa, että katsot ainakin vaihtoehtojasi punnitseessasi. Testasimme erityisesti heidän 13-tuumaisen versionsa, mutta pussin saa myös 15- ja 17-tuumaisena.

Evecase Universal Messenger Tote

Muotoilu: valmistettu isoisäsi kestävästä vanhasta puvusta

Evecase Universal Messenger Tote ei ole kaikkein vaikuttavin muotoilu, mutta se riippuu maustasi. Laukku on valmistettu pakkausmaisesta materiaalista, joka on harmaa ja siinä on eri sävyisiä raitoja, painotettu nailonremmilla ja joitain nahkakorostuksia reunoilla. Keskellä pussiin on painettu metallinen Evecase-logo ja kaksi ylimääräistä logoa painettuina nahkakahvoihin yläreunassa. Slim on tässä vähättelyä, joten älä suunnittele tätä messengeriä, jos haluat kuljettaa mukanasi muutakin kuin vain kannettavan/tabletin ja laturin – tämä asia on pieni.

Kotelo on hyvin pehmustettu ja tarjoaa vankan suojan, mutta emme mahdu tähän mitään suurempaa kuin Pixelbook tai 13 tuuman MacBook Pro (MacBook oli jopa ahdas). Säilytystä ja järjestämistä varten Messenger Totessa on kolme lokeroa. Edessä on iso vetoketjullinen lokero, jossa hieman pehmustetta ja kaksi sisätaskua pienempiä tavaroita varten. Keskellä oleva päälokero on ensisijaisesti vain kannettavan tietokoneen suojus, johon voit säilyttää tabletin tai kannettavan tietokoneen (tähän ei tietenkään ahdata pelitietokonetta). Kotelo on hyvin pehmustettu ja tarjoaa vankan suojan, mutta emme mahdu tähän mitään suurempaa kuin Pixelbook tai 13 tuuman MacBook Pro (MacBook oli jopa ahdas). Laukun takana on viimeinen vetoketjullinen tasku ilman sisäisiä järjestelyjä.

Evecase Universal Messenger Tote

Mukavuus: Helppo käyttää, mutta ei paljon pehmustetta

Mukavuutta Messenger Toten kanssa on vähän vaikea arvioida. Se on ehdottoman mukava kuljettaa mukana koko päivän, vaikka olkahihnassa ei ole pehmustetta. Syynä tähän on, että tämä laukku on niin ohut ja pieni. Vaikka yrittäisit ladata sitä, minkä teimme, sinun on vaikea saada sitä tarpeeksi raskaaksi painamaan sinua. Tästä syystä se on mukava – vain vakio. Yläosan kahvat ovat myös mukava kosketus.

Se on halpa, kestävä ja täydellinen niille, jotka haluavat matkustaa kevyesti minimaalisilla varusteilla.

Evecase Universal Messenger Tote

Kestävyys: Halvan ei tarvitse olla ohut

Alle 30 dollarin lähettilaukun kohdalla olet oikeutetusti hieman huolissasi rakenteen laadusta ja kestävyydestä, mutta tämä pieni Evecase-laukku on yllättävän hyvin rakennettu. Käytetyt materiaalit ovat kiinteitä, enimmäkseen nylonia ja neopreenia, jotka yhdessä tarjoavat hyvän rakenteen ja suojan. Koska laukku on niin pieni ja vaikea ylikuormittaa, olet myös suojattu tyypillisiltä häiriöiltä, ​​joita monet laukut kärsivät hihnojen tai vetoketjujen varrella. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että renkaat kuluvat ajan myötä, mutta emme kokeneet todellisia heikkouksia testauksessamme.

Tällä edullisella hinnalla et säästä myöskään kestävyydestä – usein halvempien laukkujen tapauksessa.

Hinta: vaikea voittaa rahalle

Hintaan nähden tätä laukkua on vaikea sivuuttaa. Voit saada Evecase Messenger Toten noin 20–30 dollarilla valitsemastasi koosta riippuen. Isommat ovat tietysti enemmän, mutta vain 5 dollarin erissä. Tästä syystä suosittelemme ottamaan hieman isomman ja hankkimaan 15 tuuman laukun, ellet tarvitse vain tablettia tai kompaktia kannettavaa tietokonetta, kuten MacBook Air tai Pixelbook. . Tällä edullisella hinnalla et säästä myöskään kestävyydestä – usein halvempien laukkujen tapauksessa. Rakennuslaadun ja hinnan ansiosta tämä laukku on vankka, edullinen vaihtoehto markkinoilla. Nopea huomautus: Amazonissa ja muissa vastaavissa jälleenmyyjissä on paljon samanlaisia ​​vaihtoehtoja, mutta monet niistä kärsivät halvoista materiaaleista ja ompelemisesta, joten tee läksyjäsi ennen kuin menet halvalla ja yritä säästää muutama taala.

Evecase Messenger Tote vs. MOSISO polyesteri kannettavan tietokoneen olkalaukku

Nopea samankaltaisten laukkujen haku tuottaa tuloksia, ja useimmat niistä ovat halpoja laukkuja, joita ihmiset usein katuvat sanomalla «saat mitä maksat». On kuitenkin olemassa joitain samanlaisia ​​​​vaihtoehtoja, kuten MOSISOn olkalaukku, joka on kiistatta paras kilpailijan laukku tällä hetkellä. MOSISO-laukku on suurelta osin sama kuin Evecase. Siinä on erikokoisia jopa 15,6 tuumaa, yksi olkahihna, lokero kannettavalle tietokoneelle ja muutama pieni vetoketjullinen tasku. Molemmat ovat myös suunnilleen samat edulliset hinnat, MOSISOn ollessa hieman pienempi. Toisin kuin Evecase, MOSISOa on kuitenkin saatavana useissa värivaihtoehdoissa ja se on valmistettu keinonahasta, joka näyttää mielestämme paljon houkuttelevammalta (ja ammattimaiselta). Nämä kaksi ovat niin lähellä toisiaan, että se riippuu vain ulkonäöstäsi. MOSISOn mukava lisä on matkalaukkuhihna, jolla se kiinnitetään matkalaukkuun. Kantohihnat ovat erityisen hyödyllisiä, jos sinulla on ollut paljon tavaraa mukana matkasi aikana. Löydät nyt luettelomme parhaista kannettavien matkalaukkuista nähdäksesi entistä enemmän upeita vaihtoehtoja, jotka saattavat sopia paremmin tarpeisiisi.


Lopullinen tuomio

Täydellinen minimalistiselle työmatkailijalle.Jos haluat pohjimmiltaan kannettavan tietokoneen suojuksen olkahihnalla, Evecase Universal Messenger Tote on hyvä vaihtoehto, jos pidät ulkonäöstä. Se on halpa, kestävä ja täydellinen niille, jotka haluavat matkustaa kevyesti minimaalisilla varusteilla.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Universaali Messenger Bag

 • Tuotteen merkki:

  Evecase

 • MPN

  B00JXCX14S

 • Hinta

  20,99 dollaria

 • Paino

  1 punta.

 • Tuotteen mitat

  13,15 x 9,25 x 1,75 tuumaa.

 • Väri

  harmaa

 • Takuu

  Rajoitettu

 • kannettavan tietokoneen kotelo

  10,5″ x 1,2″ x 15″

 • Kapasiteetti

  1,6 litraa

Por Markus