hero SQ BIC America Formula F12 1 23c68a95f04e48b5b07235a8366a650e

BIC America Formula F12 subwoofer

Mitä me pidämme?

 • Säädettävä crossover ja äänenvoimakkuus
 • Magneettinen suojaus melun vaimentamiseen
 • Erittäin edullinen ja vastinetta rahalle?
 • Vaihekytkin:

Mistä emme pidä

 • Saattaa täristä erittäin suurilla äänenvoimakkuuksilla
 • Vie paljon tilaa
 • Voi tulla hieman kuuma

BIC America Formula F12 Subwoofer on yksi parhaista edullisista subwoofereista, joita voit ostaa. Se on uskomattoman edullinen ominaisuuksiin nähden, hyvin rakennettu ja kuulostaa hyvältä. Jos etsit vastinetta rahalle, tämä subwoofer on sinua varten.

4.6

BIC America Formula F12 subwoofer

BIC America Formula F12 subwoofer

tässä artikkelissa

Ostimme BIC America Formula F12 -subwooferin, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

BIC America on valmistanut äänilaitteita 1970-luvulta lähtien, ja BIC F12 Subwoofer on yksi markkinoiden puhutuimmista edullisista subwoofereista. Huolimatta hirvittävän vanhentuneesta verkkosivustostaan, BIC America on vankka tuotemerkki, joka on tuottanut todella hienoja, edullisia kaiuttimia. F12 noudattaa tätä perinnettä tuottaen voimakkaan ja vaikuttavan basson, joka heiluttaa seiniäsi.

BIC America Formula F12 subwoofer

Suunnittelu: yksinkertainen ja tehokas

Ulkopuolelta BIC America F12 Subwoofer on yksinkertainen suorakaiteen muotoinen musta laatikko. Sen mitat ovat 17 x 14,75 x 17,25 tuumaa ja 42,7 puntaa. Kotelo on valmistettu MDF-levystä, jossa on musta laminaatti. Pohjassa on neljä kumijalkaa, jotka auttavat vakauttamaan bassokaiuttimen ja estämään sitä kellumasta, kun basso saa asiat värisemään. Kun kaiutin on edessä, takana on portti pohjassa ja yksinkertainen paneeli vahvistimelle.

Tämän subwooferin suunnittelussa ei ole mitään erikoista, mutta se on viehättävä minimalistisella tavalla. Kaappi on suuri, painava ja tukeva, valmistettu kestävistä materiaaleista. Laadukkaassa ruiskupuristetussa kaiuttimessa on viehättävä, kiiltävä metallikeskus, jonka jätimme valottamatta. Tämän subwooferin suunnittelussa ei ole mitään erikoista, mutta se on viehättävä minimalistisella tavalla.

BIC America Formula F12 subwoofer

Asennusprosessi: yhtä helppoa kuin mikä tahansa muu sub

BIC America F12 Subwooferin peruskokoonpano on hyvin yksinkertainen. Kytkemme virtajohdon, liitimme vastaanottimemme alitulon kautta, valitsimme vastaanottimen tyypin ja käynnistimme virran. Ensin testasimme äänenvoimakkuutta ja jakotaajuutta musiikin kanssa ja käänsimme nuppeja, kunnes löysimme haluamamme kokonaisalueen. Sijoitus on yksi tärkeimmistä tekijöistä hyvän äänen saamiseksi subwooferilla. Monilla ihmisillä on ongelmia ensimmäisen subwooferin kanssa, koska he eivät säädä sitä parhaan paikan löytämiseksi. Verkossa on paljon resursseja, joissa selitetään, miten tämä tehdään, ja kehotamme sinua ehdottomasti tekemään tutkimusta. Valitsimme paikan, jonka ajattelimme olevan paras F12:llemme. Musiikin toiston aikana säätimme seinän ja subwooferin välistä etäisyyttä, kuuntelimme tarkasti ihanteellista paikkaa, ja kun löysimme oikean sijainnin, hienosäädimme äänenvoimakkuuden ja jakotaajuuden säätimiä. Sieltä kuuntelimme testikappaleiden soittolistaamme varmistaaksemme, että asetukset sopivat useille musiikin tyypeille. Jos kohtaat ongelmia, BIC:llä on myös loistava asiakaspalvelu, ja heidän edustajansa ovat valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi. Heidän yhteystietonsa löytyvät heidän verkkosivuiltaan.

BIC America Formula F12 subwoofer

Äänenlaatu: ylittää odotukset

F12:lla on maine yhtenä parhaista budjettisubwoofereista 200–300 dollarin hintaluokassa, ja se on hyvin ansaittu. Siinä on tasainen äänenvoimakkuus, erinomainen taajuuksien erottelu, voimakas ja vaikuttava bassovaste, joka näyttää kovemmalta kuin se todellisuudessa on, ja se on yksi parhaista esiintyjistä kuuntelutesteissämme. Jopa matalimmilla taajuuksilla, joita se pystyy käsittelemään, basso näyttää selkeämmin kuin muut testaamamme subsoinnit.

F12:lla on maine yhtenä parhaista budjettisubwoofereista 200–300 dollarin hintaluokassa, ja se on hyvin ansaittu. Mitä tulee Dolby- tai DTS HD Audio -elokuvien katseluun raskaalla bassolla, BIC F12 toimii aivan yhtä hyvin kuin muutkin subbarit, jotka ylittävät hintapisteensä. Se ei ainoastaan ​​toista bassoa selvästi, vaan voit tuntea sen jokaisen osan. Emme havainneet mitään mutaa tai vääristymiä, edes melko suurilla äänenvoimakkuuksilla. Niin kauan kuin löydät oikean sijainnin, tämä sukelluskeskus kuulostaa hyvältä kaiken kanssa, mitä siihen heittää.

BIC America Formula F12 subwoofer

Hinta: todella hyvä hinta

BIC America F12 -subwooferin hintalappu on 450 dollaria (MSRP), mutta sen hinta on yleensä noin 220 dollaria. Muut yleisesti suositellut budjettiystävälliset subwooferit, kuten Polk Audio PSW505 ja BIC Acoustech PL-200 II, maksavat hieman enemmän, noin 300 dollaria Molemmat ovat teknisesti tehokkaampi, mutta ei tarpeeksi perustelemaan lisäkustannuksia. Saat erinomaisen vastineen rahalle BIC F12:lla. Sillä on hyvä maine, se on tukevasti rakennettu ja sen osille myönnetään 5 vuoden takuu. Se ei ole vain tarpeeksi tehokas useimpiin kotiteatterisovelluksiin, mutta mielestämme se on hieman kilpailijaa parempi, mitä tulee selkeyteen ja artikulaatioon alimmilla taajuuksilla. Kaiken kaikkiaan BIC F12 on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, mikä on yksi syy, miksi siitä on tullut niin suosittu kodin harrastajien keskuudessa.

BIC America F12 Subwoofer vs Polk Audio PSW505 Subwoofer

Sekä F12 että Polk Audio PSW505 ovat tehokkaita ja voivat täyttää keskimääräisen huoneen syvällä bassolla. PSW505:ssä on hieman 460 watin etumatka F12:n 450 wattiin, mutta kun PSW505:n RMS-teho on 300 wattia, BIC F12:ssa on vain 150 wattia. Jokaisessa subissa on äänenvoimakkuuden säädin, jakosäätö ja vaihekytkin, ja molemmat ovat magneettisesti suojattuja ja niissä on kullatut kaiutinliittimet. BIC F12:ssa on Dolby Pro Logic, Dolby Digital/DTS ja korkean tason tulot, kun taas PSW505:ssä on suodattamaton LFE ja stereosuodatettu linjatason tulo. On raportoitu, että PSW505 ei ole yhtä luotettava kuin BIC F12 ja kaiutinritilä ei ole kovin kestävä, mutta meillä ei ole ollut tarpeeksi kauan sen varmistamiseen. Toisaalta olemme varmistaneet, että PSW505:ssä on ärsyttävää porttikohinaa suurilla äänenvoimakkuuksilla. Kaiken kaikkiaan meistä tuntui, että PSW505 ei toiminut yhtä hyvin basson suhteen ja että BIC F12 kuulosti paremmalta sekä elokuvien että musiikin kanssa. Tämä kilpailu on säännöllisen keskustelun aihe audiofoorumeilla. Molemmat ovat hyviä, edullisia subwoofereja, jotka toimivat hyvin useimmissa ääni- ja videotilanteissa, mutta BIC F12 kuulosti hieman kirkkaammalta ja selkeämmältä kuin PSW505.


Lopullinen tuomio

Loistava valinta räjähtävälle bassolle.BIC America F12 Subwoofer on halpa, mutta se ei todellakaan kuulosta siltä. Selkeän ja artikuloidun bassovasteen ansiosta sekä ääni- että videosovelluksissa, jopa suurilla äänenvoimakkuuksilla, ääni on selkeä, samalla kun se ravistaa huonetta. Lähes 100 dollaria vähemmän kuin kilpailija, F12 on helppo suositella vaativimmallekin kuuntelijalle.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • BIC Acoustech PL-200 II Subwoofer
 • Amazon Echo Sub
 • Onkyo SKS-HT540

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Formula F12 subwoofer

 • Tuotteen merkki:

  BIC Amerikka

 • MPN

  F12

 • Hinta

  450,00 dollaria

 • Paino

  42,7 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  17 x 14,75 x 17,25 tuumaa.

 • Design

  Edessä polttava 12″ 475 watin huipputeho subwoofer

 • Taajuusvaste

  25Hz – 200Hz

 • Herkkyys

  90dB

 • Kuljettajat

  12″ ruiskuvalettu bassokaiutin tukevalla surroundilla

 • Magneettinen suojaus

  JOO

 • Kullatut liitokset

  JOO

 • Sisäänrakennettu vahvistimen teho

  475 watin dynaaminen huippu, 150 wattia RMS jatkuvaa

 • Impedanssi

  8 ohmia

Por Markus