install apps removed app store 571cca105f9b58857db4e1dd

Mitä tietää

 • Kaksi tapaa ladata sovellus, jota ei ole App Storessa: ystävältä, jolla on se, tai varmuuskopiosta. Molemmat vaativat iTunesin vanhemman version.
 • Ystävän laite: Siirry kansioon, joka sisältää sovelluksen. Kopioi se pilveen tai siirrettävälle tallennusvälineelle. Vedä iTunesiin ja synkronoi iOS-laitteen kanssa.
 • iTunes: Synkronoi iOS-laitteesi iTunesin kanssa siirtymällä osoitteeseen Tiedosto > Laitteet > Siirtoostot.

Joskus sovellus, jota ei pitäisi sallia App Storessa, lipsahtaa läpi ja on käytettävissä muutaman tunnin tai päivän ennen poistamista. Jos sinulla on jokin näistä sovelluksista ennen kuin se poistettiin kaupasta, voit silti käyttää sitä, ja tässä oppaassa näytämme, miten se tehdään millä tahansa iOS-laitteella.

Asenna sovellus, joka on poistettu App Storesta

Jos latasit sovelluksen iOS-laitteellesi, saatat silti pystyä asentamaan sen. Koska sovellus on kuitenkin poistettu kaupasta, et voi ladata sitä uudelleen. Jos poistat sovelluksen, se katoaa ikuisesti, ellet ole ystäväsi käyttänyt sovellusta tai varmuuskopioinut sitä vanhemmalla iTunes-versiolla. Apple on poistanut iTunesin uusimmista versioista mahdollisuuden synkronoida sovelluksia iOS:n kanssa. Jos iTunes-versiosi ei enää tue sovellusten synkronointia, se voi olla enemmän ongelmia kuin sen arvoinen. Voit päivittää iTunesin vanhempiin versioihin, mutta se on hieman monimutkainen prosessi ja sillä on laajempia vaikutuksia. Ehkä haluat mieluummin elää ilman sovellusta, jota yrität asentaa.

Lataa sovellus joltakin tutulta

Jos ystävällä tai perheenjäsenellä on sovellus tietokoneella, saatat saada sen heiltä. Heidän on navigoitava kiintolevynsä kautta kansioon, johon heidän sovelluksensa on tallennettu. Macissa tämä kansio on tyhjä Musiikki > iTunes > iTunes-media > Mobiilisovellukset.

Windowsissa, se sijaitsee osoitteessa Musiikkini > iTunes > iTunes-media > Mobiilisovellukset. App Storesta poistettuja sovelluksia ei voi käyttää Family Sharingin kautta.

 1. Etsi haluamasi sovellus. Se voidaan lähettää sähköpostitse tai kopioida USB-asemalle tai muulle siirrettävälle tallennusvälineelle tai ladata. Mistä tahansa saat sovelluksen, vedä se iTunesiin tai kiintolevyn Mobile Applications -kansioon.

 2. Jos sovellus ei tule näkyviin heti, sulje iTunes ja käynnistä se uudelleen.

 3. Yhdistä ja synkronoi iPhone, iPod touch tai iPad.

Sovellusten synkronointi iTunesin kautta

Voit varmuuskopioida kopion tietokoneellesi synkronoimalla. Kun synkronoit laitteen, sinua pyydetään siirtämään ostokset laitteesta tietokoneellesi. Voit tehdä tämän myös manuaalisesti siirtymällä iTunesiin ja napsauttamalla: Tiedosto > Laitteet > Siirtoostot. Tämän pitäisi siirtää sovellus tietokoneellesi.

Siirrä ostokset -alivalikko Tiedosto-valikossa: Laitteet

Jos sinulla on iTunesin vanhempi versio, jossa on Sovellukset-välilehti, napsauta iPhone-kuvaketta iTunesin vasemmassa yläkulmassa olevien toistosäätimien alla. Siirry kohtaan sovelluksia -välilehti ja etsi sovellus. Klikkaa asentaa painiketta sen vieressä. Napsauta sitten Käytä oikeassa alakulmassa asentaaksesi sen iOS-laitteellesi.

Suurin este App Storesta poistettujen sovellusten asentamiselle

App Storesta puuttuvien sovellusten asentaminen on muuttunut paljon vaikeammaksi viime vuosina ja on nyt erittäin vaikeaa tavalliselle ihmiselle. Siitä tuli vaikeampaa, kun Apple poisti sovellusten lataamisen ja hallinnan iTunesista. Koska tätä ominaisuutta ei enää ole, ainoa tapa asentaa sovelluksia virallisesti on App Store -sovellus. Ja koska haluamaasi sovellusta ei ole enää olemassa, olet tavallaan jumissa. Jailbreaking ja sideloading voivat auttaa kiertämään tämän ongelman, mutta ne voivat olla enemmän vaivaa kuin sen arvoista. App Storesta poistettujen sovellusten asentamisessa on toinenkin suuri este: tarvitset pääsyn sovellukseen. Jos haluat asentaa asentamattoman sovelluksen, jota sinulla ei vielä ole, sinun on löydettävä se muualta.

Syyt, miksi sovelluksia poistetaan App Storesta

Apple (yleensä) ei nouta sovelluksia App Storesta ilman hyvää syytä. Jotkut yleisimmistä syistä, miksi sovelluksia poistetaan:

 • Rikkoo Applen sääntöjä, jotka koskevat sovellusten kehittämistä tai sovellusten toimintaa.
 • Rikkoo tekijänoikeuksia.
 • Ole erittäin heikkolaatuinen.
 • Edistää laitonta, mahdollisesti laitonta tai vaarallista käyttäytymistä.
 • Sisältää haittaohjelmia.
 • Ole loukkaava.
 • Salli käyttäjän tehdä jotain, jota Apple ei halua (kuten sovelluksia, jotka sallivat ilmaisen yhteyden jakamisen, jolloin käyttäjä voi ohittaa jakamispalvelun oston puhelinoperaattoriltaan).

Hyvittääkö Apple poistettujen sovellusten hinnan?

Jos ostamasi sovellus on poistettu, etkä halua vaivautua asentamaan sitä yllä, saatat haluta hyvityksen. Apple ei yleensä halua antaa sovellusten hyvityksiä, mutta tietyissä olosuhteissa he tekevät.

Por Markus