GettyImages LeoPatrizi 5bedf03dc9e77c005105b6e7

Mitä tietää

  • Paina ja pidä painettuna sivupainike odottaa Kytke pois päältä liukusäädin tulee näkyviin. Vedä liukusäädin oikealle sammuttaaksesi kellon.
  • Jos kello jähmettyy tai ei sammu, käynnistä se uudelleen ja yritä sammuttaa se uudelleen.
  • Jos haluat pakottaa uudelleenkäynnistyksen, pidä molempia sivupainike ja Digitaalinen kruunu vähintään 10 sekunnin ajan. Vapauta ne, kun näet Apple-logon.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Apple Watch sammutetaan. Se sisältää myös tietoa kellon uudelleenkäynnistyksen pakottamisesta. Nämä tiedot koskevat kaikkia Apple Watchin sukupolvia.

Apple Watchin sammuttaminen

Apple Watchit ovat jatkuvasti liikkeellä, ja käyttäjät kuluttavat jokaisen gramman akkua seuratakseen vaiheita, käyttääkseen sovelluksia, saadakseen ilmoituksia ja hälytyksiä sekä soittaakseen puheluita. Silti on aikoja, jolloin haluat sammuttaa suosikkipukeutumisesi. Se kestää vain muutaman askeleen, kun sammutat Apple Watchin.

  1. Paina ja pidä painettuna sivupainike asti Kytke pois päältä liukusäädin tulee näkyviin.

    Apple Watchin versiosta riippuen saatat nähdä myös Emergency SOS- tai Medical ID -vaihtoehdon. Älä kosketa tätä, ellet ole hätätilanteessa.

  2. Valitse vetämällä liukusäädintä oikealle Kytke pois päältä Apple Watchiisi. Käynnistä kello uudelleen pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Tämä prosessi ei toimi, jos puhelimesi latautuu aktiivisesti.

Pakota Apple Watchin uudelleenkäynnistys

Jos Apple Watch ei vastaa, saatat joutua käynnistämään sen uudelleen ennen kuin sammutat sen. Tämä on myös vianetsintävaihe, jonka avulla voit kokeilla, eikö laitteesi lataudu, kun se asetetaan magneettilaturiin.

  1. Pidä molemmat sivupainike ja Digitaalinen kruunu vähintään 10 sekunnin ajan.

  2. Vapauta painikkeet, kun näet Apple-logon, mikä tarkoittaa, että laite käynnistyy uudelleen. Sinun pitäisi nyt pystyä sammuttamaan laite. Apple varoittaa, että sinun ei pitäisi koskaan pakottaa käynnistämään laitetta uudelleen, jos se on kesken päivityksen. Kun Apple Watch päivittyy, näet Apple-logon ja edistymispyörän. Odota päivityksen valmistumista ennen kuin sammutat Apple Watchin tai käynnistät sen uudelleen.

Apple Watch miehen ranteessa, joka on sammumassa

Por Markus