Mitä tietää

 • Saadaksesi Apple TV+:n Amazon Fire Stick -laitteeseen, sinun on ensin ladattava Apple TV -sovellus laitteeseen.
 • Kun olet asentanut Apple TV -sovelluksen, kirjaudu sisään Apple-tunnuksillasi.
 • Jos olet tilannut Apple TV+:n, sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä Apple TV -sovelluksen kautta.

Tämä artikkeli sisältää ohjeet Apple TV+:n hankkimiseen Amazon Fire Stickiin, mukaan lukien Apple TV -sovelluksen lataaminen ja asentaminen sekä Apple TV+:n rekisteröityminen sovelluksesta.

Voinko saada Apple TV+:n Fire Stickiin?

Lyhyt vastaus on kyllä, Apple TV+ Amazon Fire Stick -laitteella on ollut saatavilla marraskuusta 2019 lähtien. Saadaksesi Apple TV+:n Fire Stick -laitteeseen, sinun on ensin ladattava ja asennettava Apple TV -sovellus, jonka jälkeen voit tilata tai käyttää olemassa olevaa Apple TV+ -tilaus.

Missä Apple TV Fire Stickissä on?

Apple TV on sovellus, joka sinun on ladattava katsellaksesi Apple TV+:aa Fire Stickillä. Apple TV:n hankkiminen on helpoin tapa löytää se:

 1. Siirry Fire TV:n aloitusnäytöllä hakuvaihtoehtoon.

  Fire TV:n suurennuslasikuvake.

 2. Käytä kaukosäädintä oikeinkirjoitukseen Apple TV.

  Etsi Apple TV Fire TV:stä.

 3. Valitse Apple TV hakutulosluettelosta.

  Apple TV Fire TV -hakutuloksissa.

 4. Valitse Saada lisätäksesi sovelluksen Amazon Fire TV -tikullesi.

  Hanki-painike Fire TV:n Apple TV -sovellusnäytössä.

Kun olet asentanut Apple TV -sovelluksen Fire Stick -laitteeseen, voit valita sen valikosta Sovellukset ja kanavat osio Fire TV:stä. Apple TV+:n käyttäminen edellyttää sisäänkirjautumista. Voit tehdä tämän valitsemalla rataskuvakkeen näytön yläreunasta > laskut > Kirjaudu sisään > Kirjaudu tähän televisioon, ja anna pyydettäessä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Helpoin tapa kirjautua Apple TV -tilillesi on nähdä QR-koodi mobiililaitteellasi vieressä. skannata Kirjaudu sisään mobiililaitteellaja seuraa näytön ohjeita muodostaaksesi yhteyden. Jos käytät Apple-laitetta, kirjautumisprosessi on lähes automaattinen. Jos olet jo tilannut Apple TV+:n, voit käyttää sitä Apple TV:n valikosta, kun avaat Apple TV -sovelluksen. Jos sinun on hankittava Apple TV Plus -tili (se ei ole ilmainen), sinun on ostettava Apple TV+ -tilauksesi verkosta. Kun olet tehnyt sen, sinun tarvitsee vain valita Apple TV+ -kuvake katsoaksesi Apple TV+:aa heti, kun aloitat Apple TV:n käytön.

Etkö voi kirjautua sisään Apple TV:hen Fire Stickillä?

Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään Apple TV:hen Fire Stickillä, siihen voi olla useita syitä. Tässä on muutamia nopeita vinkkejä yhteyden muodostamiseen:

 • Varmista, että käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa. Väärä käyttäjätunnus tai salasana on yleisin syy Apple TV:hen kirjautumisongelmiin.
 • Käynnistä Fire Stick uudelleen. Helpoin tapa käynnistää Fire Stick uudelleen on irrottaa se televisiosta ja mistä tahansa virtalähteestä. Odota muutama sekunti ja kytke sitten kaikki takaisin. Tietenkin sinun on kirjauduttava takaisin kaikkeen, mutta tämä on yleensä erinomainen tapa korjata pieniä ongelmia.
 • Tyhjennä Fire Stickin välimuistitiedot. Jos käytit useita sovelluksia tai suoratoit paljon Fire Stickillä, välimuisti voi olla ongelmasi lähde. Yritä tyhjentää Fire Stickin välimuisti nähdäksesi, toimiiko se uudelleen.
 • Nollaa Fire Stick. Jos mikään muu epäonnistuu, nollaus voi palauttaa Fire Stickin tehdasasetuksiin. Sitten voit yrittää ladata Apple TV -sovelluksen uudelleen. Muista, että nollaus poistaa kaikki asentamasi sovellukset, joten pidä käyttäjänimesi ja salasanasi käsillä.
 • Ota yhteyttä Amazon-tukeen. Jos mikään muu epäonnistuu, ota yhteyttä Amazon-tukeen. Niiden avulla voit muodostaa yhteyden ja aloittaa suoratoiston.

FAQ

 • Kuinka voin laittaa tekstitykset pois päältä Apple TV+:ssa Fire Stickissä?

  Voit poistaa tekstitykset käytöstä Fire Stickissä. Siirry ensin osoitteeseen asetukset > Tekstitykset. Jos ne ovat edelleen aktiivisia, siirry kohtaan asetukset > Esteettömyys > Tekstitys.

 • Onko Fire Stick -yhteensopiva Apple TV+:n kanssa?

  Apple tukee kolmea Fire Stick -versiota käytettäväksi Apple TV -sovelluksen kanssa. Joten jos sinulla on Fire TV Stick 4K (2018), Fire TV Stick – Gen 2 (2016) tai Fire TV Stick – Basic Edition (2017), se on yhteensopiva sovelluksen kanssa.

Por Markus