homepod hero 5a79bc226bf06900378a7e1a

Mitä tietää

 • Tapa 1: Avaa Apple TV asetukset. Valitse Video ja ääni. Valita Äänen ulostulo. Valitse HomePod-laitteesi nimi.
 • Tapa 2: Avaa sisältö Apple TV:ssä. Pyyhkäise alas näytön yläreunasta ja valitse audio- > HomePodin nimi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Apple HomePod liitetään Apple TV:hen kahdella tavalla, jotka molemmat vaativat Apple TV 4:n tai uudemman. Se sisältää joitain prosessin rajoituksia ja luettelon vaatimuksista.

Toista Apple TV:n ääntä HomePodin kautta

Apple HomePod on puheohjattu älykaiutin, joka on suunniteltu tuottamaan selkeää, huoneen täyttävää ääntä helposti, aivan kuten sen kilpailijat Google Home ja Amazon Echo. HomePod voi olla itsenäisenä kaiuttimena digitaalisen television äänilähde. HomePodia ei voi liittää suoraan televisioon. Langattomana Bluetooth-laitteena HomePodin on yhdistettävä Apple TV -laitteeseen AirPlayn kautta voidakseen toistaa ääntä televisiosta. Kun olet määrittänyt HomePodin, voit tehdä siitä Apple TV:n äänilähtölähteen useilla tavoilla. Tämä mahdollistaa Apple TV -sisällön äänen toistamisen HomePodissa television sijaan. Ensimmäinen menetelmä sisältää Apple TV:n asetukset.

 1. Avaa Apple TV:ssä asetukset.

 2. Valitse Video ja ääni.

  Apple TV:n video- ja ääniasetukset

 3. Valitse Äänen ulostulo.

 4. Valitse HomePod-laitteesi nimi. Sen viereen tulee valintamerkki, joka osoittaa, että ääni lähetetään Apple TV:stä HomePodiin.

  Apple TV:n äänilähtönäyttö HDMI-asetukseksi

Pikakuvake Apple TV:n pelaamiseen HomePodin kautta

On toinen, yksinkertaisempi tapa lähettää ääntä HomePodiin, vaikka kaikki Apple TV -sovellukset eivät tue tätä pikakuvaketta.

 1. Aloita sisällön toistaminen yhteensopivassa sovelluksessa Apple TV:ssä.

 2. Pyyhkäise Apple TV:n kaukosäätimessä alas nähdäksesi Info Tekstitykset Ääni valikosta. (Jos et näe tätä valikkoa pyyhkäisemällä alaspäin, sovellus ei ole yhteensopiva tämän menetelmän kanssa ja sinun on noudatettava muita ohjeita.)

 3. Valitse audio-.

  Apple TV:n ääni

 4. Vuonna Kaiutin -valikosta, valitse HomePodin nimi niin, että valintamerkki tulee näkyviin sen viereen. Äänen toisto alkaa HomePodin kautta.

  Apple TV:n kaiuttimien valinta

Mitä tarvitset HomePodin ja television yhdistämiseen

HomePodin liittämiseksi televisioon tarvitset:

 • Apple HomePod.
 • Neljännen sukupolven Apple TV tai Apple TV 4K, jossa on Bluetooth.
 • Molemmat laitteet on yhdistetty samaan WiFi-verkkoon.
 • Molemmat laitteet käyttävät samaa Apple ID:tä.

HomePodin ja Apple TV:n rajoitukset

Vaikka HomePodin liittäminen televisioon on melko helppoa, se ei ole ihanteellinen kotiteatteriäänelle. Tämä johtuu siitä, että HomePod on ensisijaisesti suunniteltu ääntä varten, eikä se tue surround-ääniominaisuuksia. Parhaan äänikokemuksen saavuttamiseksi TV:n ja elokuvien kanssa tarvitset kaiutinkokoonpanon, jossa on surround-ääni tai monikanavainen ääni, joka voi toistaa ääntä useista suunnista. Tämä tekee äänikokemuksesta mukaansatempaavamman, ja ääni liikkuu kaikkiin suuntiin, kuten elokuvateatterissa. Tämä voidaan yleensä saavuttaa kaiuttimella television molemmilla puolilla tai soundbarilla, jossa on erilliset vasen ja oikea kaiuttimet. HomePod ei tue monikanavaista ääntä, mutta AirPlay 2:n kanssa se tukee stereoääntä. Tämä tarkoittaa, että se voi tarjota kaksi äänikanavaa (vasen ja oikea). Tämä on loistava musiikkiin, mutta ei silti ihanteellinen kotiteatterijärjestelmälle, jossa pitäisi olla vähintään 5.1-kanavainen järjestelmä.

Ylhäältä katsottuna homepod sirin kanssa

Por Markus