hero SQ 02LW1999388 1 1dc13e2683d0461b880511e1541ddb94

Aphaca Wireless Auton Bluetooth FM-lähetin

Mitä me pidämme?

 • Super kompakti muotoilu
 • Kaksi USB-latausporttia
 • Handsfree-puhelut sisäänrakennetulla mikrofonilla
 • Yksinkertainen käyttöliittymä

Mistä emme pidä

 • Hieman meluisa, kun ääni on hiljainen
 • Ei apuporttia
 • USB-portit vaikeuttavat kaapeleiden kytkemistä ja irrottamista

Aphaca Wireless Car Bluetooth FM-lähetin on esimerkki kompaktista ja yksinkertaisesta suunnittelusta. Vaikka siitä puuttuu joitain muiden lähettimien ominaisuuksia, Aphaca toimi meille hienosti.

4.5

Aphaca BT69 langaton auton Bluetooth FM-lähetin

Aphaca Wireless Auton Bluetooth FM-lähetin

tässä artikkelissa

Ostimme langattoman Aphaca BT69 -auton Bluetooth-FM-lähettimen, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Aphaca Wireless Car Bluetooth FM -lähetin on erittäin yksinkertainen, kompakti ja hyvin suunniteltu Bluetooth FM -lähetin, jonka avulla voit liittää lähes minkä tahansa Bluetooth-äänilaitteen autosi stereojärjestelmään. Tässä katsauksessa tutkimme lähettimen kompaktia rakennetta, äänenlaatua ja ominaisuuksia nähdäksemme, onko tämä pieni lähetin hyvä ostos. Spoilerihälytys: siinä se.

Aphaca Wireless Auton Bluetooth FM-lähetin

Muotoilu: yksinkertainen ja kompakti

Aphaca Bluetooth Car FM -lähetin on ohut laite, joka sopii helposti minkä tahansa auton 12 V:n liitäntään. Se on vain 3 x 1,8 x 1,8 tuumaa ja 1,12 unssia, joten se on pienin testaamamme lähetin. Suunnittelu on uskomattoman yksinkertainen ja se näyttää jopa hieman siistiltä ajoneuvoosi asennettuna, vaikka se on niin pieni, että saatat unohtaa sen olevan olemassa. Lähettimen etupuoli on lähes kokonaan LED-näyttö, joka toimii myös nelisuuntaisena painikkeena. Kun olet liittänyt lähettimen ajoneuvosi 12 V:n pistorasiaan, näet seuraava/viimeinen nuoli vasemmalla ja oikealla painikkeella yläreunassa FM-kanavan valintaa varten, toisto/tauko alareunassa ja tiedot keskusnäytössä. Käyttöliittymässä on jopa kosketteleva napsahdus ja ääni.

Koska markkinoilla on niin paljon valintoja ja niin vähän hintaeroa niiden välillä, estetiikka voi olla merkittävä eroava tekijä, ja Aphacassa on tyyliä pataissa. Aphacassa on pari tavallista 5V/2.1A USB-latausporttia, joka toimii myös dataporttina musiikkitiedostoja sisältävien USB-dongien vastaanottamiseen. Tämä on alue, jossa laitteen koko on pieni riski: se on niin pieni ja matala, että joidenkin voi olla vaikeaa kytkeä USB-kaapeleita. USB-äänivaihtoehdon lisäksi silikonikannen alla on piilotettu TF-korttipaikka, jota voit käyttää myös musiikkitiedostojen lataamiseen. Toisin kuin muissa testaamissamme Bluetooth FM -lähettimissä, Aphaca BT69:ssä ei ole 3,5 mm:n lisätuloa. Jos ostat lähettimen käyttääksesi kannettavaa musiikkisoitinta, BT69 ei ole sinua varten, mutta aux-liitännän pois jättäminen on luultavasti suuri osa siitä, kuinka Aphaca pystyi pitämään lähettimen niin pienenä.

Asennusprosessi: mahdollisimman yksinkertainen

Testasimme tätä lähetintä vuoden 2018 Toyota RAV4:ssä, jossa on kaksi 12 V:n lisäpistorasiaa kojelaudan alla. Se mahtui helposti molempiin, mutta koska ne ovat kojelaudan alla, kuljettajan istuimelta oli mahdotonta nähdä mihinkään ulostuloaukkoon. Siinä on paremmat katselukulmat kuin missään muussa testaamassamme laitteessa, mutta pistorasiamme sijainnin vuoksi tunsimme olomme epämukavaksi katsoa sitä ajon aikana. Kun liitimme sen, näyttö syttyi välittömästi ja liitimme sen puhelimemme Bluetoothiin. Se oli superhelppoa ja tuli heti koukkuun. Huomasimme, että yhteyden muodostaminen kesti kauemmin kuin minkään muun laitteen, kun sammutimme ja käynnistimme ajoneuvon. Asetimme FM-taajuuden laitteen etuosan painikkeilla ja saimme heti erinomaisen äänenlaadun. Kaiken kaikkiaan tämä lähetin oli helppo ja intuitiivinen sekä asennuksessa että käytössä. Ei ollut hämmentäviä säätimiä, kuvakkeet olivat kaikki järkeviä ja se oli selvästi suunniteltu ensin Bluetooth-laitteeksi, USB- ja TF-korttivaihtoehdot vain lisäbonuksena. Nautimme todella Aphacan suunnittelun yksinkertaisuudesta.

Äänenlaatu: kristallinkirkas

BT69 sisältää hyvän häiriö- ja kohinanvaimennusteknologian ja tarjoaa erinomaisen äänen. Ainoa valkoinen kohina, jonka kuulimme, oli hiljaista ja kuului kaiuttimistamme, kun meillä ei ollut ääntä, mutta automme äänenvoimakkuuden säädin oli ylhäällä. USB- ja Micro SD -laitteiden äänenvoimakkuus ja laatu olivat samat kuin Bluetooth-yhteydellä.

BT69 sisältää hyvän häiriö- ja kohinanvaimennusteknologian ja tarjoaa erinomaisen äänen. Ääni pysyi kristallinkirkkaana niin kauan kuin valitsimme taajuuden, joka ei ollut lähellä viereistä FM-asemaa, joka häiritsisi. Aphaca BT69 käyttää Bluetooth-versiota 4.2, emmekä ole koskaan kokeneet Bluetooth-yhteyden katkeamista tai vääristymistä.

Aphaca Wireless Auton Bluetooth FM-lähetin

Ominaisuudet: Outo lisäys

Aphaca BT69 Bluetooth Car FM -lähettimessä on ainutlaatuinen ominaisuus, jota emme ole nähneet missään muussa testaamassamme lähettimessä, ja se on outo. Aphacalla on Fast Find Car -sovellus sekä iOS- että Android-laitteille, joka merkitsee autosi sijainnin pysäköinnin aikana. Löysimme vain yhden samannimisen sovelluksen, jossa oli kymmenen arvostelua ja kaikki eri arvostelut sanoivat, että se ei toimi. Se päivitettiin viimeksi vuosi sitten, se ei todellakaan näytä hyvältä, emmekä ole edes varmoja, onko se tämän aseman virallinen sovellus, koska BT69:ää ei mainita nimellä missään kuvauksessa. Asia on siinä, että puhelimemme voivat tehdä tämän joka tapauksessa, ja siellä on paljon sovelluksia, jotka todella toimivat ja joita päivitetään säännöllisesti. Se on kertakäyttöinen ominaisuus, joka näyttää olevan suunniteltu enemmän markkinointitiedotteeksi kuin varsinaiseksi apuohjelmaksi.

Ohjelmisto: niin yksinkertainen, että se toimii

Unohdettavan mobiilisovelluksen lisäksi varsinaisen laitteen ohjelmisto toimii hyvin. Se on yksinkertainen ja kätevä, ja laite näyttää tarvitsemasi tiedot silloin, kun tarvitset niitä. Huomasimme, että digitaaliset äänitiedostomme purettiin hyvin ja kuulostivat hyvältä. Emme havainneet muita häiriöitä tai viiveitä kuin Bluetoothin uudelleenparinmuodostuksen viive auton käynnistettäessä.

Hinta: Hyvä hinta upeasta suunnittelusta

Aphaca Wireless Car Bluetooth FM -lähetin maksaa noin 23 dollaria, samalla alueella kuin useimmat nykyisen sukupolven pienimuotoiset Bluetooth FM -lähettimet. Hanhenkaulakiinnityksellä varustetut laitteet, kuten Nulaxy KM18 tai Sumind BT70B, ovat yleensä hieman kalliimpia. Aphaca BT69 teki juuri sen, mitä halusimme, teki sen hyvin ja vei vähän tai ei ollenkaan tilaa. Olemme nähneet rumia kompakteja malleja muilta valmistajilta, kun taas Aphaca ei vain toimi paremmin, vaan myös näyttää hyvältä. Ehdottomasti hintansa arvoinen.

Kilpailu: Aphaca BT69 vs. Criacr US-CP24

Tähän mennessä varmaan ymmärrät, että kaivamme paljon Aphaca BT69:ää. On kuitenkin olemassa halvempia kompakteja Bluetooth-auton FM-lähettimiä, vaikka niillä on yleensä joitain pätevyyksiä. Criacr US-CP24 on suosittu valinta ja tekee kaiken, mitä Aphaca BT69 tekee ja vain noin 17 dollarilla, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Aphacan upean estetiikan kanssa, ja sitä rasittavat myös jotkut muut vakavat ongelmat. Criacr US-CP24:ssä on yksi tärkeä erottuva ominaisuus, joka tukee useita tiedostomuotoja, mukaan lukien MP3-, WMA-, WAV- ja FLAC-äänitiedostot. Se on ainoa testaamamme Bluetooth-auton FM-lähetin, joka pystyy toistamaan äänen häviöttömästi. Valitettavasti tämä etu on suurelta osin mitätöity äänenlaatuongelmien takia – US-CP24 kärsii melko vakavista melu- ja häiriöongelmista. Suorassa taistelussa Aphaca BT69 on selvä voittaja.


Lopullinen tuomio

Aphaca Wireless Car Bluetooth FM -lähetin on erinomainen malli, joka sopii täydellisesti sen muotoiluun. Koska markkinoilla on niin paljon valintoja ja niin vähän hintaeroa niiden välillä, estetiikka voi olla merkittävä eroava tekijä, ja Aphacassa on tyyliä pataissa. Toimivuuden suhteen Aphaca pysyy helposti omillaan, ja kaikki sen varoitukset ovat erittäin vähäisiä. Sitä on helppo suositella kaikille, jotka etsivät houkuttelevaa ja edullista tapaa lisätä Bluetooth-toimintoa ajoneuvoonsa.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Nulaxy KM18 Bluetooth-auto FM-lähetin
 • LIHAN LHFM1039 Langaton Bluetooth FM-lähetin
 • Sumind BT70B Bluetooth FM-lähetin

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  BT69 langaton auton Bluetooth FM-lähetin

 • Tuotteen merkki:

  aphaca

 • UPC

  BT69

 • Hinta

  23,00 dollaria

 • Paino

  1,12 unssia

 • Tuotteen mitat

  3 x 1,8 x 1,8 tuumaa

 • Väri

  Musta hopea

 • Portit

  Kaksi 5V/2.1A USB-latausporttia, TF-kortti

 • Tuetut muodot

  MP3, WMA

 • Audioliitäntävaihtoehdot

  Bluetooth, TF-kortti, USB-portti

 • mikrofoni

  Joo

Por Markus