GettyImages 467538374 ef5abddd109748fbb11355023936386d

Amazonin omistama Twitch kielsi lopulta Amazonin Prime España -kanavan alustalta todennäköisesti siksi, että isäntä rikkoi sen on-stream-palveluehtoja. Virallinen espanjalainen Twitch-kanava Amazon Primelle, Prime España, on kielletty alustalta, mutta ei häiriön tai tekijänoikeushuudon vuoksi. Vaikka Twitch tai Prime España ei ole vielä antanut virallista selitystä, vaikuttaa todennäköiseltä, että isännän käyttäytyminen oli syynä.

Dexerton mukaan kanavan loppua kohti alkoi hieman melua Esto Es Un Late nykyinen. Kun virta putosi alas, Henar Alvarez kuultiin sanovan: «Aiomme kieltää» ja «Mennään, he aikovat kieltää meidät», ennen kuin hän nosti paitansa. Kamera katkaisi hetkeksi, mutta Alvarez teki toisen yrityksen, kun se oli jälleen hänen päällä. Sen jälkeen suoratoisto päättyi äkillisesti ja teksti «Kiitos katsomisesta» ilmestyi ruudulle.

Nainen katselee kannettavaa tietokonetta pää käsissä ja suu auki

«Niitä, jotka esiintyvät naisena, pyydämme peittämään nännensä», sanotaan Twitchin alastomuutta ja pukeutumista koskevissa yhteisön ohjeissa: «Emme salli paljasta rintakehää. Leikkaus on rajoittamaton, kunhan nämä peittovaatimukset täyttyvät.» Kirjoitushetkellä Prime España on edelleen kielletty Twitchistä. Twitchin pelikieltoa ja pelikieltoa koskevien sääntöjen mukaan, koska tämä on Prime Españan ensimmäinen rikos, se todennäköisesti palautuu 30 päivän kuluessa.

Por Markus