hero SQ Acer Aspire C27 Desktop PC 1 c7e2493e16d845bfbacd8624843d4187
Mitä me pidämme?

 • Erittäin kevyt ja kannettava
 • Easy Tilt HD -näyttö
 • Ohut näytön kehys
 • Halpa
 • Sisäänrakennettu sinisen valon vähennys
 • Mukana langattomat oheislaitteet

Mistä emme pidä

 • Takaosan kaiuttimet tuottavat vaimean äänen
 • Huono kameran laatu

Acer Aspire C27 on all-in-one-pöytäkone, joka tarjoaa monipuolisen suorituskyvyn tilaa säästävässä ja budjettiystävällisessä rakenteessa.

4.2

Acer Aspire C27 AIO

Acer Aspire C27

tässä artikkelissa

Jos sinulla on vähän tilaa etkä halua tyhjentää lompakkoasi monipuolista pöytätietokonetta varten, Acer Aspire C27 saattaa olla juuri sitä mitä etsit. Tämä kevytrakenteinen all-in-one-laite yhdistää langattomat oheislaitteet 27 tuuman, ohuella kehyksellä kallistettavalla näytöllä, pätevällä solid-state-asemalla ja kunnioitettavalla grafiikalla nautittavaa kevyttä pelaamista ja videoeditointia. Tämä pöytäkone ei lupaa uraauurtavaa suorituskykyä, mutta se suorittaa kaikki olennaiset tehtävät loistavasti.

Muotoilu: Ohut ja tilaa säästävä

Et luultavasti ajattele pöytätietokoneita kannettavina, mutta Aspire C27:ää on yllättävän helppo liikutella haluamallasi tavalla, koska se painaa alle 9 kiloa. Vaikka tämä all-in-one on niin kevyt, se ei anna haurauden vaikutelmaa. Yksiosainen pohja vastaa rungon ohutta profiilia ja tarjoaa riittävän vakauden kuormittamatta työpöytääsi. Mukana toimitettava täysin langaton näppäimistö ja hiiri ovat myös suhteellisen pieniä ja valmiita, jos et halua etsiä näitä lisävarusteita.

Aspire C27 on yllättävän helppo liikutella haluamallaan tavalla, koska se painaa alle 9 kiloa. Toinen hallittavan painon etu on pääsy näytön takana oleviin portteihin, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin perinteisemmissä pöytäkoneissa, mukaan lukien HDMI-ulostulo näytön laajentamiseksi. Kahden USB 3.0 -portin ja kahden USB 2.0 Type-A -portin pitäisi peittää oheislaitteet, vaikka yhden niistä varaa laitteen mukana tulevan langattoman hiiren ohjaamiseen tarvittava nano-USB. Mukana oleva kaapelin järjestäjä, joka kiinnittyy helposti näytön varteen, auttaa kesyttämään kaikki lisävarusteesi. Jos sinulla ei ole paljon vapaata tilaa tai pääsyä tietokoneen taakse, koneen siirtäminen porttien paljastamiseksi vie vain vähän vaivaa.

Näyttö: hyvä näkyvyys ja helppo kallistaa

Yksi Acer Aspire C27:n erikoisimmista ominaisuuksista on sen 1920×1080 Full HD IPS -näyttö. Se on näkemisen arvoinen mattarakenteen ja LED-taustavalon ansiosta, ja vaikka sen diagonaali on 27 tuumaa, se näyttää vieläkin runsaammalta matalan profiilin 0,14 tuuman kehyksen ansiosta. Valmistaja väittää, että tämä kehys-näyttö-jako tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia 92 % enemmän näytöstä eri katselukulmissa. Näyttö, joka kallistuu ylös ja alas välillä -5 astetta ja 25 astetta pienellä vaivalla, on erittäin helppo säätää. Säätäminen kesti silti kahdella kädellä, koska neliöpaino ja kokonaispaino ovat niin pieniä, mutta kaiken kaikkiaan hyvin vähän käsitellä. Ja vaikka näytön laatu oli yleensä terävä ja selkeä kevyille pelaajille ja valokuvien muokkauksille, huomasin, että suoratoistovideosisältö näytti hieman haalistuneelta. Värit olivat vaimeampia ja näytön reunojen ympärille ilmestyi pieni vinjetti/varjoefekti, joka muistuttaa kannettavaa tietokonetta.

Acer Aspire C27

Suorituskyky: Hyvä kaikissa PC:n perusteissa

Acer Aspire C27 toimii vaatimattomalla Intel Core i5 -neliytimisellä, 1 GHz:n nopeudella prosessorilla ja NVIDIA GeForce MX130 -näytönohjaimella, joka on samanlainen kuin monissa kannettavissa tietokoneissa. Vaikka se ei tyydytä hakuasi yhdestä parhaista pelipöytäkoneista tai parhaista videoeditointiin tai graafiseen suunnitteluun, Aspire C27 vastaa yleisiin tehtäviin, joita odotat pöytätietokoneeltasi. Lisäksi 512 Gt:n SSD-tallennuskapasiteetin pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi kaikkien tiedostojen, mukaan lukien muutaman pelin, tallentamiseen. PCMark 10 -vertailupisteet jäivät hieman alle yrityksen suositusten kokonaispistemääräksi, joka on 4100 yleisen tietojenkäsittelyn osalta. Aspire C27 saavutti kokonaispistemäärän 3265, mutta tuottavuuden yhteispistemäärä oli 5731. Jos tarvitset tietokoneen paljon kuvankäsittelyyn, pistemäärä 2879 on hieman pettymys. PCMark suosittelee vähintään 3450:tä. Grafiikka suorituskyky GFXBenchissä tuotti samanlaisia ​​vaatimattomia tuloksia. Korkean tason Aztec Ruins -vertailuarvossa Aspire oli 31,5 fps ja Car Chase yhteensä 46,7 fps. Muut Manhattanin ja T Rexin merkittävät vertailuarvot olivat vahvempia 67,2 fps ja 68,6 fps. Mutta kaikki nämä pisteet ylittävät yleisesti hyväksytyn mielipiteen, jonka mukaan vähintään 30 fps on kohtuullinen pelaamiseen ja 60 fps on optimaalinen.

27 tuuman näyttö näyttää vieläkin runsaammalta huomaamattoman 0,14 tuuman kehyksen ansiosta.

Tuottavuus: Monipuolinen ammatti- ja henkilökohtaiseen käyttöön

Tämä Acer all-in-one sopii moderniin toimistoon, opiskelijalle tai perheelle. Se käynnistyy nopeasti, navigoi nopeasti ja suorittaa kaikki yleiset nykyaikaiset tietojenkäsittelytehtävät ilman ongelmia. Tarvitsetpa sitten koneen, jonka avulla voit tehdä monia tehtäviä sähköpostin, verkkoselailun ja tekstinkäsittelyn kanssa tai haluat suoratoistaa videoita, musiikkia ja myös tehdä kevyttä valokuvien muokkausta ja pelaamista, et tule pettymään. Ja jos vietät pitkiä tunteja näytön edessä, Acer Bluelight Shield tarjoaa useita sinisen valon vähennysasetuksia silmien rasituksen vähentämiseksi. Tunsin oloni huomattavasti vähemmän väsyneeksi istuntojen aikana, kun käytin tätä ominaisuutta, kuin silloin, kun minulla ei ollut sitä.

Acer Aspire C27

Ääni: Mykistetty ja paras kuulokkeilla

Vaikka tässä pöytäkoneessa on kaksi stereokaiutinta, ne sijaitsevat koneen takana. Tämä loi mykistyksen, kun asetin tietokoneen pöydälle seinää vasten. Jos sinulla on tarpeeksi vapaata tilaa tämän laitteen pitämiseksi poissa seinästä, tämä vaikutus vähenee. Kun laitoin sen vapaasti seisovalle pöydälle, äänenlaatu parani selvästi. Se oli vähemmän tinainen ja pyöreämpi, mutta silti tasaisella puolella. Riippumatta siitä, mitä kuuntelin, olipa kyseessä podcast, hip-hop, peliääni tai Netflixin tai Hulun esitys, kaikki kuulosti hieman vaimealta ja kituneelta. Paras yleinen äänikokemus oli kuulokkeilla ja ehdottomasti parempi valinta kaikenlaisen musiikin kuunteluun.

Verkko: nopeat yhteydet kaikkialla

Acer Aspire C27 pystyy: Gigabit Ethernet -suorituskyky ja käyttää langatonta 802.11ac-standardia. Ookla Speedtest -tulokset toimitettiin johdonmukaisesti Internet-palveluntarjoajani 200 Mbps latausnopeuden huipputasolla. Wi-Fin kautta näin keskimäärin 107 Mbps ja Ethernetin nopeudet olivat noin 200 Mbps.

Kamera: sopii neuvottelupuheluihin

Teetpä etätyötä kokopäiväisesti tai satunnaisesti, kunnollisesta sisäänrakennetusta kamerasta on tulossa välttämätön nykyaikaisissa kannettavissa tietokoneissa ja parhaissa pöytätietokoneissa. Valitettavasti Aspire C27:n 720 pikselin HD-verkkokamera on mattapintainen. Videoneuvottelut tarjoavat juuri riittävän kirkkaan kuvanlaadun ja ääni on aivan ok. Se on rakeinen ja haalistunut ja spektrin tummemmassa päässä. Jos käytät paljon aikaa keskusteluun Zoomin tai Hangoutsin tai muiden alustojen kautta, se ei tarjoa parasta chat-kokemusta.

Acer Aspire C27

Ohjelmisto: Keskity voimakkaasti Microsoft Cloud -integraatioihin

Windows 10 Home tarjoaa toivottavan yhdistelmän perussuojaus-, tuottavuus- ja luovia ominaisuuksia. Microsoft korostaa tämän käyttöjärjestelmän parempaa yleistä tietoturvaa, ja se näkyy sisäänrakennetussa virus-, verkko- ja palomuurisuojauksessa sekä lapsilukon avulla. Se tukee myös luovia pyrkimyksiä Microsoft 365 -tilauksella ja päivitetyllä kamerasovelluksella valokuvien ottamista ja muokkaamista varten. Paint 3D -sovellus on houkutteleva päivitys Paint-perussovellukseen verrattuna. Mukana on myös uusi näytönkaappaustyökalu ja älypuhelinintegraatio (sekä Android että iOS) ja Cortanan äänituki. Vaikka Microsoft-tilin luominen/käyttö on pakollista asennuksen aikana, jotta voit käyttää Windows 10 Home -käyttöjärjestelmää, voit kieltäytyä tästä käytöstä myöhemmin, jos et halua olla kirjautuneena pilvitilillesi koko ajan. Se ei ole eri asia kuin kirjautuminen Chromebookiin tai Apple-tiliin MacBook Prolla. Mutta järjestelmä kehottaa sinua muodostamaan yhteyden tiliisi aina parhaan mahdollisen suojan varmistamiseksi. Joillekin tämä ei haittaa, mutta toisille se on hieman vaivaa. Vaikka et olisi kirjautunut tilillesi, muista tarkistaa tietosuoja-asetuksesi uudelleen, sillä historia, mainokset ja muut seurantatyypit ovat oletusarvoisesti käytössä.

Hinta: Ei kallis laadulle ja langattomille oheislaitteille

Acer Aspire C27 maksaa noin 900 dollaria. Tämä hinta tekee tästä AIO:sta edullisemman vaihtoehdon useille ostajille, erityisesti niille, jotka haluavat vähentää työpöydän sotkua tai pitävät siirrettävyydestä riippumatta siitä, vaatiiko sitä muutto tai halu erilaiseen ympäristöön. Markkinoilla on halvempia all-in-one-pöytäkoneita, joiden hinta on jopa alle 500 dollaria, mutta on haastavaa löytää vastaava, joka tarjoaa saman ohuen ja kevyen muodon, näytön ja yleisen laadun.

Acer Aspire C27 vs HP All-in-One 27-dp0170z

HP All-in-One 27-dp0170z (HP:n näkymä) on päällekkäinen monilla samoilla alueilla ja ylittää Acer Aspire C27:n muilla. Tämä HP AIO toimii myös Windows 10 Homessa, mutta mukana tulee vakiona 16 Gt muistia, mikä on hieman enemmän kuin Aspire C27:ssä (12 Gt). HP:ssa on myös hieman nopeampi prosessori, 10 pisteen kosketusnäyttö ja ylimääräinen USB-portti. Mutta se on myös loistava esimerkki vertailukelpoisesta hinnasta (alkaen 850 dollarista), joka ei vain pysty kilpailemaan Acer Aspire C27:n ainutlaatuisen vaatimattoman rakenteen kanssa. Mukavuus on kompromissi, koska mukana tulevat oheislaitteet ovat vain langallisia. HP All-in-One painaa myös lähes kaksinkertaisena Aspire C27:n painoon verrattuna ja on huomattavasti paksumpi, 8,04 tuumaa, mikä ylittää huomattavasti Acer-näytön 0,3 tuuman syvyyden.


Lopullinen tuomio

Edullinen AIO, joka tekee useimmat työt ja säästää tilaa. Ensi silmäyksellä Acer Aspire C27 all-in-one on niin ohut, että sen voisi luulla tavalliseksi tietokonenäytöksi. Sen huomaamaton ja joustava muoto paljastaa sen piilotetun kyvyn pöytätietokoneena, joka pystyy käsittelemään useimmat atk-vaatimukset helposti sekä suorittamaan muutamia erityisen vaativia tehtäviä.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Aspire C27 AIO

 • Tuotteen merkki:

  acer

 • UPC

  193199645135

 • Hinta

  900,00 dollaria

 • Paino

  8,82 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  17,7 x 24,2 x 0,3 tuumaa.

 • Väri

  Hopea

 • Perus kello

  1,00 GHz

 • Vihainen kello

  3,60 GHz

 • Tehon kulutus

  135 wattia

 • Muisti

  12GB – 32GB

 • Portit

  USB 3.1 Gen 1 (2), 2 USB 2.0 Type-A (2), HDMI, Audio (2), LAN RJ-45

 • Yhteydet

  802.11ac, Bluetooth

 • Ohjelmisto

  Windows 10 Home

 • Takuu

  1 vuosi

Por Markus