hero SQ Dell Inspiron 3671 Desktop PC 1 8cf6db0ba718451f82836d2bb7e72646

Dell Inspiron 3671 -työpöytätestiraportti

Mistä pidämme

 • Kohtuullinen teho 9. sukupolven Core i5:stä
 • Kompakti minitornirakenne
 • Paljon USB-portteja

Mistä emme pidä

 • Rajoitettu WiFi-nopeus
 • Joskus jää jumiin
 • Rajoitetut pelivaihtoehdot
 • Ei USB-C-portteja

Jos budjettisi on tiukka, tämä keskitason peruspöytäkone tarjoaa vahvaa tehoa koulutehtäviin ja jokapäiväisiin tehtäviin.

3.2

Dell Inspiron 3671

Dell Inspiron 3671 -työpöytätestiraportti

tässä artikkelissa

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista, jos etsit monipuolista pöytätietokonetta, joka pystyy käsittelemään koulutehtäviä, verkkoselailua ja mediaa ilman ylivoimaista hintalappua. Jos olet jo Dellin fani tai haluat vain pysyä tunnetussa tuotemerkissä, yrityksen Inspiron 3671 -pöytäkone on yksi budjettiystävällisistä laitteista. Dell Inspiron 3671:n hinta alkaa vain 400 dollarista kevyellä 9. sukupolven Intel Core i3 -prosessorilla, ja se kehittyy huomattavasti paremmilla teknisillä ominaisuuksilla ja muilla eduilla, vaikkakaan ylittämättä kynnystä olla erityisen tehokas Windows 10 -tietokone pelaamiseen ja intensiiviseen mediatuotantoon. Siihen on monia muita vaihtoehtoja. Testaamani kokoonpano, jossa on Core i5 -prosessori ja 12 Gt RAM-muistia, ei ole inspiroivin PC, jota olen viime aikoina käyttänyt yleistehon ja ominaisuuksien suhteen, mutta se pystyy käsittelemään peruskoulutöitä ja arkielämän tarpeita harvoilla häiriöillä. . reitti. Testasin Dell Inspiron 3671:tä yli 50 tuntia päivittäisen työrutiini, median suoratoiston ja kourallisen huippupelien aikana.

Suunnittelu: melko yksinkertainen

Jos et ole ostanut uutta pöytätietokonetta vähään aikaan, saatat yllättyä, kuinka vaatimaton Dell Inspiron 3671 -yksikkö on kooltaan ja painoltaan. Tämä minitorni on alle 18 tuumaa korkea ja 12 tuumaa syvä, ja sen aloituspaino on vain 11,6 kiloa. Pöytätietokoneissa on pienempiä muototekijöitä, mutta muihin torneihin verrattuna se ei vie paljon tilaa eikä tunnu liian vaikuttavalta pöydällä. Se sanoi, että visuaalisesti sillä ei ole paljon väliä. Se on enimmäkseen mustaa ympäriinsä, mattapintaista metallia päällä, sivuilla ja pohjalla ja kiiltävää mustaa muovia edessä hopeakoristeilla. Näyttävä Dell-logo on hopeanvärinen lähellä keskustaa edessä, ja pohjassa on pieni tuuletusaukko sekä muutama muu tornin vasemmalla puolella ylikuumenemisen estämiseksi. Muuten se on melko anonyymi pöytäkoneelle, mikä ei ole yllätys tässä hintapisteessä. Et maksa mitään ylimääräistä tyylistä täällä. Tässä kokoonpanossa on edestä ladattava DVD/CD-asema, jolla voidaan myös polttaa DVD- ja CD-levyjä, vaikka voit tilata Dell Inspiron 3671:n ilman optista asemaa. Siinä on myös 5-in-1-mediakortinlukija virtapainikkeen alapuolella sekä kuulokeportti ja kaksi USB 3.1 -porttia.

Se on melko anonyymi pöytäkoneelle, mikä ei ole yllätys tässä hintapisteessä. Et maksa mitään ylimääräistä tyylistä täällä. Takaosan yläosassa ovat takaportit, mukaan lukien äänitulot sekä HDMI- ja VGA-portit näytölle. Täältä löydät myös neljä muuta USB 2.0 -porttia, mutta yksikään pienemmistä USB-C-porteista, joita nykyään useimmiten löytyy kannettavista tietokoneista, ei ole. Siellä on myös Ethernet-portti langallista internetyhteyttä varten, vaikka tietokone tukee myös Wi-Fi-yhteyttä, ja siinä on kolme laajennuskorttipaikkaa siltä varalta, että haluat tehdä päivityksiä myöhemmin. Siinä on kaksi FH PCIe x1 -paikkaa ja yksi FH PCIe x16 -paikka. Testaamamme Dell Inspiron 3671 -kokoonpanon mukana tuli hyvin yksinkertainen langallinen näppäimistö ja hiiri. Näppäimistö on suunnilleen yhtä kevyt ja ohut kuin pöytätietokoneen näppäimistö voi olla, mutta siinä on hyvin vähän matkaa näppäimiin. Pidin itse asiassa sen tunteesta lyhyissä spurteissa, mutta raskaat käyttäjät saattavat haluta jotain hieman premium-tuntumaa. Sama koskee optista hiirtä, joka toimii hyvin, mutta ei ole sulavasti liukuva hiiri, jota käytät. Siinä ei myöskään ole lisäpainikkeita kahden pääpainikkeen ja vierityspyörän lisäksi.

Dell Inspiron 3671 -työpöytätestiraportti

Asennusprosessi: täysin yksinkertainen

Onneksi täällä ei ole paljoa tekemistä. Itse pöytäyksikkö on valmiiksi koottu ja hiiri ja näppäimistö voidaan liittää helposti USB-porttien kautta. Virtajohto ponnahtaa takaosassa olevaan porttiin. Tarvitset näytön, joka voidaan liittää HDMI- tai VGA-liitännällä, ja jos versiossasi ei ole kaiuttimia (meidän ei ole), tarvitset kaiuttimet tai kuulokkeet kuullaksesi mitään. Kun kaikki on kytketty ja päällä, suorita vain tavallinen Windows 10 -asennusprosessi, joka sisältää yhteyden muodostamisen Internetiin, kirjautumisen Microsoft-tilille, käyttöehtojen hyväksymisen ja ohjatun prosessin jatkumisen, kunnes saavutat työpöydän. .

Suorituskyky: Pääosin hyvä, mutta satunnaisia ​​hikkauksia esiintyy

Dell Inspiron 3671:tä ei ole suunniteltu voimanlähteeksi, ja kokoonpanomme tekniset tiedot tekevät siitä mukavan keskitievaihtoehdon. Se toimii kuusiytimisessä Intel Core i5 9400 -prosessorissa, ja vaikka se ei ole uusin versio (siellä on 10. sukupolven Core i5 -siruja), se on ainakin melko ajan tasalla.

Dell Inspiron 3671:tä ei ole suunniteltu voimanlähteeksi, ja kokoonpanomme tekniset tiedot tekevät siitä mukavan keskitievaihtoehdon. Jokapäiväisessä käytössäni, vaikka tässä kokoonpanossa olisikin runsas 12 Gt RAM-muistia, sillä ei vain ollut samanlaista tasaista vasteaikaa kuin olen nähnyt testattaessani viimeaikaisia ​​kannettavia tietokoneita, joissa on nopeammat Intel Core i7 -sirut. Suurimman osan ajasta Inspiron 3671 onnistui saamaan sovelluksia hienosti ilman suurta viivettä, mutta satunnaiset pitkittyneen hitauden hetket osoittautuivat väsyttäviksi. Erityisesti tietokoneen äärelle palaaminen sen jälkeen, kun olin ollut poissa siitä jonkin aikaa, johti yleensä hyvin hitaaseen odotusprosessiin, että tietokone saavuttaisi pyyntöni. Ei ole yllättävää, että se ei myöskään ole pelipeto. Integroidun Intel UHD Graphics 630 -näytönohjaimen ansiosta sillä ei ole hevosvoimia käsitelläkseen huippuluokan pelejä kunnolla. Tarvitset tätä varten erityisen näytönohjaimen. Silti pärjäät täällä keskitason pelaamisella.

League of Legends näytti hyvältä «High»-asetuksissa… mutta battle royale -ampuja Fortnite oli paljon vaikeampi kokemus. Esimerkiksi League of Legends näytti hyvältä «High»-asetuksissa, leimahti 70-100 kuvaa sekunnissa ja näytti erittäin hyviä yksityiskohtia kauttaaltaan. Autojalkapallopeli Rocket League ei ollut niin menestynyt, mutta «Performance»-asetuksissa se oli täysin pelattavissa noin 30-35 kuvaa sekunnissa. Sen vaihtaminen «High Performance» -tilaan toi sen tervetulleeksi lähes 45 kuvaan sekunnissa, mutta mutaisemmat tekstuurit voivat häiritä. Battle Royale -ampuja Fortnite oli paljon vaikeampi kokemus. Kun «Low»-asetukset olivat käytössä, peli kaatui ensimmäisellä yrittämälläni vaihtaessani villisti tasaisten ja nykivien hetkien välillä verkossa pelatessa. Kun asetin rajan 30 kuvaa sekunnissa, se oli varmasti siedettävämpää, mutta silti se näytti hetkessä erittäin rumalta ja nykivältä. Pelikonsolit ja jopa älypuhelimet ja tabletit käyttävät Fortnitea paremmin kuin tämä. Tämä ei riitä, ellei sinulla todella ole sitä jokainen muita moderneja laitteita pelaamiseen.

Dell Inspiron 3671 -työpöytätestiraportti

Verkko: Hidas langaton

Inspiron 3671:n langaton 802.11bgn-kortti ei tarjonnut kovin hyviä Wi-Fi-nopeuksia testauksessani. Pöydäni ääressä saavutin vain 37 Mbps:n Wi-Fi-kotiverkon nopeuden Dell Inspironilla… ja sitten suoritin saman testin sen vieressä istuvalle Huawei MateBook X Pro Signature Edition -kannettavalle ja saavutin yli 150 Mbps. Sijoitin työpöydän yhden Google Wi-Fi -solmuni viereen ja liitin sen suoraan mesh-laitteeseen Ethernet-kaapelilla. Tuloksena saatu testi tuotti erinomaisen yli 350 Mbps:n nopeuden. Mutta kun irrotin Ethernet-kaapelin ja liitin samaan solmuun WiFin kautta, se saavutti vain huippunsa 51 Mbps:ssa. Vaikka voit iloisesti hyräillä mukana nopealla internetyhteydellä kiinteällä yhteydellä, Wi-Fi-kortti ei näytä pystyvän saavuttamaan lähellekään samaa nopeutta.

Vaikka voit iloisesti hyräillä mukana nopealla internetyhteydellä kiinteällä yhteydellä, Wi-Fi-kortti ei näytä pystyvän saavuttamaan lähellekään samaa nopeutta.

Hinta: Investoi lisää tehoon, jos voit

400 dollarilla perusasennuksesta saat kiinteän, jokapäiväisen kotitietokoneen vaatimattomalla hinnalla. Tilaamamme kokoonpano 12 Gt:n RAM-muistilla ja 500 Gt:n kiintolevyllä maksoi kuitenkin 680 dollaria, ja olisimme luultavasti olleet parempia, jos olisimme valinneet kokoonpanon (tai minkä tahansa muun työpöydän), jossa on Core i7 -siru ja vähemmän RAM-muistia. Esimerkiksi Dellin «uudessa Inspiron Desktop» -tietokoneessa on 10. sukupolven Core i7 -prosessori, ja se ei maksa paljon enempää.

Dell Inspiron 3671 vs Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O

Tarkastelemamme Dell Inspiron 3671 -asennus kuuluu samanlaiseen luokkaan kuin Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O, ja se valitsee hieman alhaisemmat tekniset tiedot kuin tämä Dell, mutta tuntuu nykyisen hintapisteen perusteella paremmalta kokonaisarvolta. Vaihtelee noin 400 dollaria.


Lopullinen tuomio


Kunnollinen kodin pöytäkone ja budjettityöasema.
Dell Inspiron 3671 on vankka jokapäiväinen kotitietokone, joka sopii koulutehtäviin, verkkoselailuun ja median suoratoistoon, mutta ei ole tarpeeksi tehokas selviytymään huippuluokan peleistä tai vaativista tehtävistä, kuten sisällön luomisesta ilman ongelmia. 12 Gt RAM-kokoonpanoni on luultavasti ylivoimainen, ollakseni rehellinen; voit säästää rahaa ja ehkä valita sen sijaan jotain nopeammalla prosessorilla.

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  Inspiron 3671

 • Tuotteen merkki

  Dell

 • SKU

  884116355304

 • Hinta

  679,00 dollaria

 • Tuotteen mitat

  14,71 x 6,3 x 11,61 tuumaa.

 • Takuu

  1 vuosi

 • portit

  2 x USB 3.1, 4 x USB 2.0, 1 x 5-in-1-kortinlukija, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x Ethernet

Por Markus