Zmodo Smart Wifi Doorbell HeroSquare 7bde95109f174888974dd36733ef4bc1
Mitä me pidämme?

 • Suhteellisen helppo asentaa
 • Rajoitettu äänen ja videon viive
 • Hyvä äänenlaatu molemmin puolin – laitteesta ja sovelluksesta
 • Premium-ulkoasu

Mistä emme pidä

 • Vaikea asentaa johonkin WiFi-verkkoon
 • HD-kuva, mutta ei niin teräväpiirto kuin monet kilpailijat
 • Ei työkaluja mukana pakkauksessa

Zmodo Greet Smart Doorbell on hyvin suunniteltu video-ovikello, joka on suhteellisen helppo asentaa, asentaa ja käyttää. Koska se ei ole enää brändin uusin tarjous, se voidaan ostaa alennuksella, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Jos et tarvitse todellista 1080p HD -videota.

4.4

Zmodo Greet älykäs ovikello

Zmodo Greet älykäs ovikello

tässä artikkelissa

Ostimme Zmodo Greet Smart Doorbellin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Olet katsonut viraalisia Internet-videoita salaperäisistä havainnoista, tekoon jääneistä rikollisista ja auto-onnettomuuksista, jotka kaikki on vangittu video-ovikelloilla. Nämä houkuttelevat kuvat mielessään päätös astua 2000-luvulle ja asentaa älykäs ovikello ulkoovellesi alkaa tuntua vähemmän ylellisyydeltä vaan enemmän välttämättömyydeltä. Nyt alkaa oikean älykkään ovikellon osto. Vaikka markkinoilla on monia vaihtoehtoja, jokainen niistä on hienovarainen mutta merkittävästi erilainen. Yksi edullisimmista vaihtoehdoista on kuitenkin Zmodo Greet Smart Doorbell, mutta onko se hyvä? Asensin äskettäin sellaisen taloni etuosaan selvittääkseni. Useiden viikkojen testauksen jälkeen tulokset – ja niiden vilpittömät arvot – tulivat selväksi.

Zmodo Greet älykäs ovikello

Versio: simuloitu harjateräs

Kuten johdannossa mainitsin, älykkäiden ovikellojen markkinoilla ei ole pulaa uusista tuloksista, joista osa on omaksunut Applen tyylin valkoisen värimaailman. Toiset valitsevat tummemman kuvion pianomustalla kiiltävällä muovirungolla. Zmodo Greetissä on kuitenkin hienosti simuloitu harjattu teräspinta, mikä tekee siitä näyttävän huomattavan ja ensiluokkaisen verrattuna. Ulkonäöstään huolimatta Greet on itse asiassa melko kevyt ja painaa vain 0,36 kiloa. Olin aluksi huolissani sen ulkonäön perusteella, että esineen paino ylittäisi puuverhoiluni. Se on kuitenkin niin höyhenpainoinen, että se oli tuskin raskaampi kuin tavallinen ei-älykäs ovikello, jonka se korvasi. Ennen asennusta olin myös huolissani siitä, että vierailijat eivät vaistomaisesti tietäisi, mitä Zmodo Greetin etuosan toimintoa pitäisi painaa saadakseni kelloni soimaan. Aina päällä oleva kamera näyttää vähän painikkeelta. Kuitenkin, kun se on käytössä, ovikellon painikkeessa on valaistu rengas, joka ohjaa käyttäjän katseet pois suuresta kamerasta ja kohti itse kellopainiketta. Kriisi vältetty.

Zmodo Greet älykäs ovikello

Asennusprosessi: Valmistaudu nollaamaan Wi-Fi-verkkosi

Älykäs ovikello on yksi harvoista crossover-tekniikasta, joka vaatii käyttäjältä sekä jonkin verran tekniikkataitoa että kodin korjauksen ja työkalujen taitoa. Tämä voi olla pelote tai ärsytys niille, jotka eivät ole molempia. Sattumalta, joten se ei ollut minulle liikaa vaivaa. Tiedän kuitenkin, etteivät kaikki ole, joten harkitse omaa kiinnostustasi/taitotasoasi, kun soitat talon johdotuksen kanssa. Ensinnäkin sinulla on oltava ovikellokytkin, joka on kytketty fyysiseen kelloon, jonka jännite on 10–36 volttia. Jos et, Zmodo Greetin oletusasetus ei toimi sinulle. Jos et, voit jatkaa normaalisti.

Pitkän asennusprosessin jälkeen huomasin, että Zmodo-sovellus ja Greet toimivat hyvin. Katkaise virta ovikellostasi kotisi sulakerasiasta. Kierrä perinteinen ovikello irti seinästä. Mittaa ja poraa reiät Zmodo Greet -kiinnikkeille. Kiinnitä se seinään mukana toimitetuilla ruuveilla ja liu’uta sitten runko asennuslevylle. Kytke virta takaisin ovikelloon ja testaa se. Jos kaikki toimii, olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Ja tässä se voi olla hankalaa – se teki minulle. Wi-Fi-reitittimen oletusyhteys on 5 gigahertsin verkkoyhteys. Greet vaatii 2,4 GHz:n verkkoyhteyden – ei enempää, ei vähempää. Ei hätää, minullakin on yksi sellainen. Nimeni sisältää kuitenkin «!» ja se tuhosi Greetin yhteyden. Tämä pakotti minut soittamaan vuokranantajalleni, joka hoitaa wifi-ni ja muuttaa verkon nimeä ja asetuksia. Tämä oli harmi kaikille asianosaisille. Vaikka Wi-Fi-verkko oli nimetty ja kalibroitu oikein Zmodon asetusten mukaan, Greetin yhdistäminen Wi-Fi-verkkooni ei ollut supernopea ja vaati useita yrityksiä. Mieti esimerkiksi, haluatko sotkea talon johtoja ennen älykkään ovikellon ostamista, sinun on otettava huomioon kotisi Wi-Fi-verkkosi ja käytettävissä olevat taajuudet ja asetukset. Jos sinulla ei ole 2,4 GHz verkkoa, Greet kannattaa ehkä ohittaa.

Suorituskyky/ohjelmisto: Ei korkeasti arvioitu sovellus

Vaikka Zmodo-sovellus ei ole erityisen helppokäyttöinen tai intuitiivinen, en pitänyt sitä tarpeeksi raskaana ansaitakseen sen nykyisen 2,1 tähden arvosanan Apple App Storesta. Pitkän Wi-Fi-asetusprosessin lisäksi huomasin, että Zmodo-sovellus ja Greet toimivat hyvin. Kun liikettä havaitaan, Greet lähettää hälytyksen käyttäjän puhelimeen ja tallentaa 10 sekuntia videota, jonka käyttäjä voi katsoa milloin tahansa. Kun joku soittaa ovikelloa, käyttäjän laitteeseen lähetetään push-ilmoitus. Sovelluksesta he voivat puhua ovella olevan henkilön kanssa etänä Greetin sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen kautta.

Kahdeksasta älykkäästä suosikki-ovikellostamme Greet on yksi halvimmista vaihtoehdoista. Äänen ja videon välillä on vähän viivettä. Sekä minä älypuhelinsovelluksessa että ulko-oven vierailijat huomasivat äänenlaadun melko selkeäksi ja kuuluvaksi muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (jota esiintyy vain liiallisella taustamelulla). Ensimmäiset 8 Gt videotallenteita tallentaa Zmodon pilvitallennustilaan. Jos haluat nähdä videoita kauempana, sinun on päivitettävä kuukausitilaukseen.

Zmodo Greet älykäs ovikello

Hinta: yksi halvimmista

Zmodo Greet ei ole enää uusi, ja se on korvattu markkinoilla uusilla malleilla, joissa on korkeampi resoluutio ja laajemmat liitäntämahdollisuudet. Jos et kuitenkaan tarvitse markkinoiden uusinta, korkeimman resoluution älykästä ovikelloa, Greet on hyvä ja halpa valinta. Vaikka se myytiin kerran reilusti yli 100 dollarilla, sen voi usein ostaa Amazonista noin 99 dollarilla. Kahdeksasta älykkäästä suosikki-ovikellostamme Greet on yksi halvimmista vaihtoehdoista. 1080p:n puuttumisen lisäksi se tarjoaa lähes samat ominaisuudet ja vaihtoehdot kuin muut kilpailijat kahdella kolmasosalla hinnasta.

Zmodo Greet Smart Doorbell vs. RCA-ovikellovideokamera

Näiden kahden älykkään ovikellon vertaaminen on maksukysymys nyt tai myöhemmin. Anna minun selittää. RCA Doorbell -videokameran voi ostaa Amazonista noin 129 dollarilla. Zmodo Greetin saa kuitenkin hintaan 99 dollaria. RCA on todellinen HD, 1080p HD -kuvalla, ja se voidaan liittää 2,4 tai 5 GHz WiFi-yhteyteen. Sen mukana tulee myös 16 Gt:n micro SD -kortti. Kuten keskustelimme, Greet käyttää vain 720p-kuvia ja voi muodostaa yhteyden vain 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoihin. Kaikki hänen videonsa on tallennettu Zmodo-pilveen, ja tämä viimeinen tekijä saa sinut pitkällä aikavälillä. Vaikka Greet on halvempi etukäteen, se voi maksaa sinulle enemmän omistamisen aikana. Tämä johtuu siitä, että jos haluat säästää yli tusina tuntia Zmodo-pilvessä, sinun on maksettava kuukausitilaus. Vertailun vuoksi, RCA on omistajan päivitettävissä mukana toimitetusta 16 Gt:sta 128 Gt:n micro SD -kortille, ja se tallentaa kaiken sisäisen videodatan (vaikka sekin on lisäkustannus).


Lopullinen tuomio

Vahva kilpailija, mutta vanhentunut markkinoillaZmodo Greet Smart Doorbell on vahva tarjonta video-ovikelloissa. Se on suhteellisen helppokäyttöinen, edullinen eikä liian vaikea asentaa, jos sinulla on 2,4 GHz Wi-Fi-verkko ja porakone. Kuitenkin, kun se ikääntyy ja kilpailu kovenee ja ostaa halvemmalla, Greetin vilpittömyys hiipuu nopeasti. Jos alkukustannukset ovat tärkein huolenaihe, Greet on hyvä valinta. Muuten saatat sopia paremmin katsomaan yhtä sen tehokkaampaa, kalliimpaa kilpailijaa.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Tervehdys Smart Doorbell

 • Tuotteen merkki:

  Zmodo

 • Artikkelinumero

  729070360

 • Hinta

  99,99 dollaria

 • Tuotteen mitat

  2,75 x 1,41 x 5,03 tuumaa.

 • Takuu

  Rajoitettu kahdeksi vuodeksi

 • Yhteensopivuus

  iOS ja Android

 • Kamera

  720p HD

 • yönäkö

  Infrapuna, jopa 10 jalkaa

 • Liiketunnistimet

  Joo

 • Yhteysasetukset

  Nopea laajakaistayhteys (yli 1 Mbps lataus) – 802.11 b/g/n Wi-Fi

Por Markus