Yksinkertaista projektinhallintaa Microsoft 365ssa Microsoft Plannerin avulla

Microsoft Planner on työkalu yrityskäyttäjille, mutta tästä monipuolisesta yhteistyöympäristöstä löytyy hyvin ei-yrityskäyttöä. Planner on työkalu Microsoft 365:ssä, Microsoftin pilvipohjaisessa ympäristössä, joka sisältää sekä perinteisiä työpöytäversioita että web-versioita ohjelmista, kuten Word, Excel, PowerPointi ja OneNote.

Tiimit saavat yksinkertaistetun visuaalisen kokemuksen

Tämän työkalun ideana on yksinkertaistaa ja visualisoida tiimiprosesseja. Plannerin avulla tiimi voi tehdä yhteistyötä Panachen kanssa hallitsemalla saumattomasti tiedostojen, kalenterien, yhteystietoluetteloiden ja muun jakamista. Planneria voidaan pitää myös yhteiskäyttöisenä suunnittelutyökaluna, jonka avulla tiimi voi jakaa Microsoft 365 -tiedostoja, pohtia ideoita, ratkaista ongelmia, jakaa toimintokohteita, antaa palautetta ja paljon muuta.

Kontekstuaaliset chat-istunnot virtuaalisiin kokouksiin

Ryhmäsi saattaa jo käyttää muita työkaluja, kuten Skypeä tai muita virtuaalisia huoneita ääni- tai videokokouksiin. Planner virtaviivaistaa tätä tuomalla chat-viestintätilan suoraan projektin suunnitteluympäristöön. Joten kun tiimin jäsenet keskustelevat tietystä tehtävästä, he voivat myös nähdä, että se on määrätty tietyille ihmisille tai kuinka sen toimituksen yksityiskohtia muutetaan, kuten viivästynyt eräpäivä.

Planner-hallintapaneeli korvaa sähköpostin ja muut tiimin viestintätyökalut

Buckets-, Cards- ja Charts-käyttöliittymä tarjoaa selkeän, erittäin visuaalisen yhteenvedon kyseisestä projektista. Nämä elementit näyttävät tärkeitä tietoja, kuten määräaikoja tai tavoitteita, mikä helpottaa projektin tilan ymmärtämistä. Projektiryhmät pysyvät myös ajan tasalla muutoksista ilman hankalia sähköpostikeskusteluja tai aktiivisesti Planner-hallintapaneelin tarkistamista. Sen sijaan kojelauta päivittyy automaattisesti. Teknisen tutkan mukaan:

«Joka kerta kun joku tekee strategisen muutoksen, ryhmän jäsenet saavat ilmoituksen. Plannerin ja Google Driven kaltaisten yhteistyötyökalujen välinen ero on siinä, että Planner on järjestetty ensisijaisesti visuaalisten vihjeiden perusteella.»

Henkilökohtaiset ja koulutussovellukset Microsoft Plannerille

Microsoft Planner lupaa olla hyödyllinen sekä yritys- että henkilökohtaisissa yhteistyöprojekteissa. Voit käyttää tätä tilaa tehdäksesi yhteistyötä muiden ryhmien kanssa, joissa olet mukana, mukaan lukien ystävät ja perheenjäsenet. Sovellukset voivat sisältää juhlien suunnittelua, lahjakoordinointia, matkasuunnitelmia, opintoryhmiä ja paljon muuta. Etenkin opiskelijat voivat pitää Plannerista hyödyllisenä, varsinkin kun niin monilla opiskelijoilla on ilmaisia ​​tai alennettuja Microsoft 365 -tilejä.

Mitä tiedämme siitä, kuka voi käyttää Microsoft Planneria

Microsoft Planner on vielä alkuvaiheessa tätä kirjoitettaessa. Itse asiassa sinun on oltava ensimmäisen julkaisun kuluttaja tai Microsoft 365 -järjestelmänvalvoja päästäksesi esikatseluun.

  • Microsoft 365 Ensimmäisen julkaisun asiakkaat ovat varhaisia ​​käyttäjiä, jotka antavat sitten palautetta Microsoftille parantaakseen käyttökokemusta. Tästä syystä he pääsevät käyttämään Plannerin kaltaisia ​​työkaluja ensin, koska ne ovat yksi viimeisistä tarkistuksista ennen laajalle levinneen version julkaisemista. Jos olet kiinnostunut rekisteröitymään ensimmäisen julkaisun kuluttajaksi, kirjaudu ensin Microsoft 365 -tilillesi. Valitse sitten – Hallintakeskus – Palveluasetukset – Ensimmäinen julkaisu. Pidä silmällä näitä näyttöjä säätöjen varalta, jotta voit päättää, koskeeko tämä vain sinua vai esimerkiksi muita käyttäjiä.
  • Microsoft 365 -järjestelmänvalvojat ensimmäisen julkaisun tilalla toimivat samalla tavalla, mutta heidän on vastattava Microsoftin sähköpostiin. Jos uskot, että sinun pitäisi olla mukana ensimmäisessä julkaisussa, mutta et nähnyt Planneria koskevaa kutsua, ota yhteyttä Microsoftiin nähdäksesi, mitä vaihtoehtoja on saatavilla tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Joten riippumatta siitä, oletko oikeutettu esikatseluun tai haluat vain tietää, mitä odottaa, kun tämä työkalu tulee yleisemmin saataville, lue lisää saadaksesi lisätietoja siitä, mitä voit tehdä Plannerilla.

Por Markus