GettyImages 1047827976 ca4610fdaca742768f4f0f0fb64f9ffb

Mitä tietää

 • Siirry osoitteeseen Outlook.com ja kirjaudu sisään. Kun sinua kehotetaan vahvistamaan henkilöllisyytesi, valitse Älä kysy minulta uudelleen tällä laitteella valintaruutu.
 • Voit myös valita Pidä minut kirjautuneena sisään kirjautuessaan sisään. Laitteen kaksivaiheisesta vahvistuksesta luovutaan.
 • Outlook vaatii laitteen kaksivaiheisen vahvistuksen uudelleen, jos tilisi on ollut passiivinen yli 60 päivään.

Kaksivaiheisen vahvistuksen määrittäminen on fiksu tapa pitää Outlook.com-tilisi suojattuna. Laitteissa, joita käytät vain sinä, saatat haluta poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä päästäksesi sähköpostiviesteihin nopeammin. Kirjaudut sisään kerran salasanallasi ja koodillasi näillä luotettavilla laitteilla. sen jälkeen kirjaudut sisään vain salasanalla. Jos menetät luotetun laitteen, peruuta tämä helppokäyttöinen käyttö millä tahansa selaimella.

Poista Outlook.comin kaksivaiheinen vahvistus käytöstä tietylle laitteelle

Tietokoneen tai mobiililaitteen määrittäminen siten, että et tarvitse kaksivaiheista vahvistusta joka kerta, kun avaat Outlook.comin:

 1. Avaa selain laitteessa, jonka haluat sallia olla vaatimatta kaksivaiheista vahvistusta, ja siirry osoitteeseen Outlook.com.

 2. Vuonna Kirjaudu sisään Kirjoita Outlook.com-sähköpostiosoitteesi (tai sen alias) ja valitse sitten Seuraava. Jos olet automaattisesti kirjautunut sisään Outlook.comiin, valitse oma Profiili -kuvaketta ja valitse Kirjaudu ulos.

 3. Vuonna Kirjoita salasana Kirjoita Outlook.com-salasanasi.

 4. Valitse tarvittaessa Pidä minut kirjautuneena sisään. Laitteen kaksivaiheinen todennus luovutetaan tai ei Pidä minut kirjautuneena sisään on valittu.

 5. Valitse Kirjaudu sisääntai paina Tulla sisään.

 6. Vuonna Vahvista henkilöllisyytesi Valitse näytöltä tapa (tekstiviesti, puhelin tai sähköposti), jota haluat käyttää vahvistuskoodin vastaanottamiseen.

 7. Valitse valitusta menetelmästä riippuen antamalla puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi, että olet tilin omistaja, ja valitse sitten Lähetä koodi.

 8. Vuonna Syötä koodi Syötä näytölle kaksivaiheinen vahvistuskoodi, jonka sait sähköpostitse, tekstiviestillä, puhelulla tai Microsoft Authenticator -sovelluksella..

 9. Valitse Älä kysy minulta uudelleen tällä laitteella valintaruutu.

 10. Valitse Vahvista.

Kun kirjaudut jatkossa Outlook.com-tiliisi tällä laitteella, kirjoita Outlook.com-salasanasi, mutta älä anna kaksivaiheista vahvistuskoodia. Jos tilisi on passiivinen yli 60 päivään, 2-vaiheinen vahvistus otetaan automaattisesti käyttöön laitteessa ja tarvitset koodin seuraavan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos kadotat laitteen tai epäilet, että joku pääsee käsiksi laitteeseesi, peruuta kaikki luotetuille laitteille myönnetyt oikeudet.

Por Markus