the quick guide to xbox game pass ultimate 5077716 d16aaf1e01b64ac4a259c1f3b4eca599

Xbox Game Pass Ultimate muistuttaa paljon Netflixiä videopeleissä: maksa kuukausimaksu palvelun tilaamisesta ja käytä satoja pelejä Xbox One -konsolille ja PC:lle.

Mikä on Xbox Game Pass Ultimate?

Game Pass Ultimate on rajoittamaton pelitilauspalvelu Xbox One -konsoleille ja PC:ille. Se toimii myös uusien Xbox Series X- ja Series S -konsolien kanssa. Kuukausittain pelattavien pelien määrälle ei ole rajoituksia, eikä rajoituksia ole. Pelit ovat täydellisiä nimikkeitä, aivan kuten maksoit niistä täyden hinnan. Xbox Game Pass Ultimate sisältää myös Xbox Live Goldin, joten voit myös pelata näitä pelejä verkossa ja nauttia näiden pelien moninpeliominaisuuksista. Xbox Live Gold -jäsenyys antaa Xbox One -omistajille myös neljä ilmaista peliä kuukaudessa, yleensä kahden Xbox One -pelin ja kahden Xbox 360- tai Xbox-pelin yhdistelmän. Kultatilaajat saavat myös eksklusiivisia alennuksia peleistä Microsoft Storesta ja muita satunnaisia ​​alennuksia joka viikko. Mietitkö, kuinka budjetoida uusi konsoli ja Game Pass Ultimate? Voit halutessasi tutustua Xbox All Accessiin, jonka avulla voit maksaa kuukausittain uudesta Xbox Series X- tai S-konsolista ja sisältää Game Pass Ultimate -tilauksen.

Kuinka Xbox Game Pass Ultimate toimii?

Xbox Game Pass Ultimate on hyvin yksinkertainen. Maksat kuukausittaisen tilausmaksun ja saat välittömän pääsyn suureen Xbox One-, PC-, Xbox 360- ja jopa alkuperäisten Xbox-pelien kirjastoon, joita voit sitten pelata ilmaiseksi Xbox Onella tai PC:llä. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun, tarkastella luetteloa järjestelmässäsi tai Xbox Game Pass -sovelluksen kautta ja asentaa niin monta peliä kuin haluat. Rajoja ei ole ja voit pelata pelejä niin kauan kuin ne ovat saatavilla palvelun kautta. Yksi asia, joka tekee Xbox Game Pass Ultimatesta hyvin erilaisen kuin Netflix, on se, että et suoratoista pelejä. Sen sijaan lataat ne ennen pelaamista. Jos sinulla on huono Internet-yhteys, tämä voi olla ongelma, varsinkin jos sinulla on rajoitettu kaistanleveys Internet-palveluntarjoajaltasi. Sinun on ehkä myös harkittava kiintolevytilaa Xbox Onessa tai PC:ssä ja poistettava pelejä ennen kuin voit ladata uusia. Muuten Microsoft ei ole asettanut rajoituksia ladattavan määrän suhteen. Pelit voivat poistua palvelusta. Kun ne on tehty, et voi pelata niitä, ellet osta niitä erikseen. Samoin, jos tilauksesi vanhenee, et voi enää käyttää lataamiasi pelejä, vaikka jatkat edistymistäsi, jotta voit palata niihin, jos päätät tilata uudelleen. Kaikki Xbox Game Pass Ultimate -pelit voit ostaa 10 % alennuksella, jos haluat mieluummin pelin, jota rakastat tilausmallin sijaan.

Kuinka paljon Xbox Game Pass Ultimate maksaa?

Xbox Game Pass Ultimate maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa suoraan Microsoftilta. Erikoistarjouksia on usein saatavilla Microsoft Storen kautta, ja voit myös ostaa lunastusavaimia useilta kolmannen osapuolen toimittajilta vähentääksesi kustannuksia entisestään.

Mitä eroa on Xbox Game Pass Ultimatella ja Xbox Game Passilla?

Kun harkitaan Xbox Game Passia vs Game Pass Ultimate -peliä, on joitain keskeisiä eroja riippuen siitä, miten pelaat. Xbox Game Pass tarjoaa ilmaisia ​​pelejä vain Xbox Onella. Se ei tarjoa samaa palvelua PC:lle, joten jos olet kiinnostunut pelaamaan vain Xbox One -pelejä, se saattaa olla parempi vaihtoehto. Xbox Game Pass Ultimate sisältää kuitenkin myös Xbox Live Goldin, jonka avulla, kuten mainittiin, voit pelata pelejä verkossa moninpelinä ystävien ja muiden pelaajien kanssa. Tilaa vain Xbox Game Pass, etkä voi käyttää näitä palveluita. Verkkopelaajille on parempi päivittää Xbox Game Pass Ultimate -versioon.

Mitä pelejä on saatavilla Xbox Game Pass Ultimatessa?

Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa yli kaksisataa peliä sekä PC:llä että Xbox Onella. Näihin kuuluu suuri valikoima upouusia pelejä ja suosittuja klassikoita. Microsoftin kehittämät pelit (tunnetaan nimellä ensimmäisen osapuolen pelit) julkaistaan ​​palvelussa niiden julkaisupäivänä, jolloin saat välittömän pääsyn nimikkeisiin, kuten Forza Horizon 4, Varkaiden merija Halo: Master Chief Collection. Pelit kuten Microsoft Flight Simulator, Crusader Kings 3ja Age of Empires ovat saatavilla myös PC-pelaajille, joissa on Xbox Game Pass Ultimate. Suurten pelien lisäksi Xbox Game Pass Ultimate sisältää myös monia vähemmän tunnettuja indie-pelejä, joten täältä löytyy jokaiselle jotakin. Voit liittää Xbox-konsolin Alexa-laitteeseen ja ladata pelejä Xbox Game Passin kautta. Sinun ei tarvitse asentaa mitään taitoja; Sano vain «Alexa, lataa [game] Xbox Game Passista.»

Mitkä ovat Xbox Game Pass Ultimaten haitat?

Xbox Game Pass Ultimatessa on monia positiivisia puolia, mutta kannattaa ottaa huomioon kaksi tärkeää seikkaa. Et koskaan omista pelejä. Koska Xbox Game Pass Ultimate on tilauspalvelu, et teknisesti koskaan omista pelaamiasi pelejä. Sen sijaan se on kuin vuokrapalvelu, eli jos Microsoft vetää pelin pois valikoimastaan, et voi pelata sitä, ellet osta sitä. Tämä ei ole ongelma kaikille, mutta kannattaa harkita, haluatko omistaa pelisi. Sinun on ladattava jokainen peli. Jotkut pelit ovat kooltaan kymmeniä ellei satoja gigatavuja, ja niiden lataaminen voi kestää kauan, jos Internet-yhteytesi ei ole kovin nopea. Tämä ei ole kätevä kaikille, koska sinun on suunniteltava etukäteen, mitä haluat pelata.

Onko Xbox Game Pass Ultimatella kilpailua?

Siellä on myös muita pelien tilauspalveluita. Xbox One- ja PC-omistajille on tarjolla EA Play, jonka avulla pääset käyttämään monia EA:n julkaisemia nimikkeitä kuukausimaksua vastaan. Tämä palvelu yhdistetään kuitenkin pian Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyteen, joten voit maksaa saman 15 dollarin kuukausimaksun kaikista Xbox Game Pass Ultimate -tarjouksista sekä EA Playsta. Muissa laitteissa on myös Sonyn pelejä ja klassisia luetteloita PlayStation Plus -palvelun Extra- ja Deluxe-tasojen kautta, jotka tarjoavat on-demand-suoratoistoa ja pelilatauksia. Myös Google Stadia ja GeForce Now tarjoavat suoratoistopalveluita. Kumpikaan ei ole tällä hetkellä saatavilla Xbox Onelle, mutta se on saatavilla PC:lle.

Por Markus