146689ManworkingonMacBookPro 6505feb20990425490b2fdf6611b847e

Jos et saa yhteyttä Robloxiin, pelialusta ei ehkä toimi juuri nyt tai tietokoneessa tai selaimessa saattaa olla ongelma. Joskus voi olla vaikeaa saada selville, eikö Roblox ole kaikkien tai vain sinun saatavilla, mutta näin voit kertoa, onko kyseessä jompikumpi ja mitä tehdä, jos ongelma on sinun päässäsi.

Mistä tiedät, onko Roblox alhaalla kaikille?

Jos sinulla on ongelmia ostosten, pelien liittymisen, hidastumisen tai hidastumisen kanssa ja luulet, että Roblox ei toimi kaikille, muutama yksinkertainen testi voi vahvistaa tämän. Kokeile näitä ohjeita nähdäksesi, onko muilla samoja ongelmia kuin sinulla.

 1. Tarkista Roblox-tilasivu. Tätä sivua isännöi Roblox, joten sen pitäisi olla ajan tasalla, mutta on mahdollista, että se on hieman jäljessä riippuen siitä, kuinka nopeasti käyttäjät ilmoittavat katkoksista (ja kuinka nopeasti huomaat ne).

 2. Etsi Twitteristä #RobloxDowntai tarkista Roblox Twitter -sivulla. Käyttäjät siirtyvät usein Twitteriin ennen kuin he ilmoittavat ongelmasta, joten se on hyvä paikka etsiä, jos haluat varmistaa, että palvelussa on ongelma. Jos et pääse käyttämään Twitteriä tai muita suosittuja verkkosivustoja, kuten Facebookia tai YouTubea, ongelma saattaa olla Internet-palveluntarjoajassasi.

 3. Käytä kolmannen osapuolen terveystarkastussivustoa, kuten Down For Everyone Or Just Me, Downdetector, Is It Down Right Now? ja Outage.Report.

  Roblox-tilaraportti Downdetectorilta.

  Jos kukaan muu ei ilmoita Robloxin ongelmista, ongelma on todennäköisesti sinun.

Mitä tehdä, jos et saa yhteyttä Robloxiin

Jos Roblox näyttää toimivan hyvin kaikille paitsi sinulle, voit yrittää saada sen toimimaan uudelleen muutaman asian avulla. Käy läpi nämä vaiheet järjestyksessä, kunnes saat Robloxin taas toimimaan.

 1. Sulje sovellus ja avaa se uudelleen. Joskus sovelluksen uudelleenkäynnistys riittää, jotta se toimii taas kunnolla. Muista sulkea Android-sovellukset tai iPhone-sovellukset kunnolla sulkeaksesi ne kokonaan, ennen kuin avaat ne uudelleen.

 2. Varmista, että Roblox on ajan tasalla. Jos olet saanut päivitysilmoituksia, muista suorittaa ne päivitykset, jos ne eivät valmistu automaattisesti. Jos et ole varma, onko Roblox täysin päivitetty, kirjaudu ulos Robloxista ja avaa se sitten verkkoselaimessa. Tämän pitäisi ottaa uudet päivitykset käyttöön automaattisesti.

 3. Jos käytät Robloxia ulkona laitteella verkkoselaimen sijaan, asenna sovellus uudelleen. Sovellukset voivat joskus kohdata ongelmia, ja uudelleenasennus usein korjaa ongelman heti.

  Lataa Roblox:

 4. Käynnistä reititin tai modeemi uudelleen. Jos kohtaamasi ongelma on verkko-ongelma, verkon uudelleenkäynnistys saattaa ratkaista ongelman.

 5. Jos pelaat Robloxia selaimessa, tyhjennä selaimen välimuisti. Voit tyhjentää välimuistin kaikissa yleisimmissä verkkoselaimissa pöytäkoneilla ja mobiililaitteilla. Tämä voi ratkaista suorituskykyongelmia poistamalla tallennetut tiedot muista vierailemistasi verkkosivustoista. Voit myös tyhjentää välimuistin Androidissa ja tyhjentää välimuistin iPhonessa tai iPadissa, mikä toimii paljolti samalla tavalla kuin selaimen välimuistin tyhjentäminen.

 6. Poista evästeet selaimestasi. Jos välimuistin tyhjentäminen ei auta, tyhjennä evästeet. Nämä ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät tietoja sinusta, kuten mainonta- tai personointiasetuksia.

 7. Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta. Monen tyyppiset haittaohjelmat voivat häiritä resurssiintensiivisiä ohjelmia, kuten Roblox. Sinulla voi myös olla virus Android-älypuhelimellasi, ja vaikka iPhonet ovat harvinaisia, ne voivat olla alttiina tietoturvauhkille.

 8. Poista palomuuri käytöstä. Älä unohda ottaa sitä uudelleen käyttöön myöhemmin. Joskus palomuurit voivat aiheuttaa ohjelmistoristiriitoja, jotka voivat häiritä pelaamistasi. Älä unohda ottaa palomuuri takaisin käyttöön mahdollisimman pian, sillä kestää vain muutaman sekunnin, ennen kuin päättäväinen hakkeri löytää Internetiin yhdistetyn tietokoneen ilman palomuuria.

 9. Käynnistä tietokone tai mobiililaite uudelleen. Tietokoneen uudelleenkäynnistys näyttää ratkaisevan monia ongelmia, joten yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi ratkaista ongelmasi.

 10. Joskus DNS-palvelimessa voi olla ongelma. Jos tunnet olosi mukavaksi vaihtaa DNS-palvelimia, on olemassa monia ilmaisia ​​ja julkisia menetelmiä, mutta ne saattavat vaatia edistyneempää tietoa.

Roblox-virheilmoitukset

Robloxia voidaan käyttää paljon, ja joskus se kaatuu tai sillä on ongelmia pelaajien yhdistämisessä, koska liian monet ihmiset yrittävät käyttää Roblox-palvelimia samanaikaisesti. Tässä on joitain virheilmoituksia, joita saatat kohdata:

 • Roblox alas huoltoon: Näet tämän viestin, kun palvelimet ovat offline-tilassa huoltoa varten.
 • Roblox-virhekoodi 260, 261, 274 tai 275: Nämä ovat erilaisia ​​palvelinvirheitä ja voivat viitata siihen, että palvelin ei ole käytettävissä ylläpidon tai muiden ongelmien vuoksi. Pääset käyttämään peliä uudelleen, kun palvelin on taas toiminnassa.
 • Virhekoodi 273: Tämä virhe voi tarkoittaa, että olet kirjautunut tilillesi useilta laitteilta, että sinulla on ongelmia yhteyden kanssa tai että sinua on varoitettu tai sinua on kielletty huonosta käytöstä. Jos kohtaat tämän virheen, et ehkä voi enää kirjautua sisään.
 • Roblox-virhekoodi 404: Virhekoodi 404 tarkoittaa, että sivu, jota yrität käyttää, on poistettu tai estetty. Et todennäköisesti pääse käyttämään tätä sivua jatkossa.
 • Roblox-virhekoodi 500: Tämä virhe osoittaa, että ongelma on palvelimissa, ei järjestelmässä tai verkossa. Yritä uudelleen, kun olet antanut Robloxille aikaa korjata virhe.
 • Roblox-virhekoodi 504: Tämä virhe tarkoittaa yhteysongelmaa, palvelimia huolletaan tai tilapäinen sammutus. Sinun täytyy odottaa tätä.

Por Markus