Webp.net resizeimage5 5c16f96c46e0fb0001d1314e

Mitä tietää

 • Lataa Pro Word Cloud -sovellus Microsoft Storesta ja siirry sitten osoitteeseen Lisää > Omat lisäosat > Pro Word Cloud > Lisätä.
 • Luo tai valitse tekstiruutu, jossa on haluamasi teksti, ja valitse sitten Luo Word Cloud. Valitse kopioitava kuva ja liitä se diaan.
 • Voit myös käyttää online-työkalua, kuten Word Cloudia, tai etsiä PowerPoint-malleja valmiilla sanapilveillä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka sanapilvi luodaan PowerPointissa. Nämä ohjeet koskevat PowerPoint 2019, 2016, 2013 ja Microsoft Office 365:tä.

Kuinka luon Word Cloudin?

Jos haluat luoda sanapilven PowerPointissa, sinun on käytettävä Pro Word Cloud -sovellusta.

Voit myös käyttää Pro Word Cloud -sovellusta sanapilvien luomiseen Microsoft Wordissa.

 1. Lataa Pro Word Cloud -apuohjelma Microsoft Storesta. Valitse voittoa nytKirjaudu pyydettäessä Microsoft-tilillesi ja anna pyydetyt tiedot.

 2. Avaa dia PowerPointissa ja siirry kohtaan Lisää -välilehti.

  Lisää välilehti PowerPointiin Microsoft 365:lle.

 3. Valitse Omat lisäosat.

  Omat apuohjelmat PowerPointissa Microsoft 365:lle.

 4. Valita Pro Word Cloudja valitse sitten Lisätä.

  Pro Word Cloud ja Add in PowerPoint for Microsoft 365.

 5. Valitse Tekstilaatikko ylätyökalupalkissa ja kirjoita teksti, jota haluat käyttää sanapilvessä. Luo satunnainen teksti kirjoittamalla =RAND() tekstikenttään ja paina Tulla sisään.

  Tekstiruutu PowerPoint for Microsoft 365 -työkalurivillä.

 6. Valitse oikeanpuoleisesta paneelista esiasetukset (fontti, värit jne.) ja valitse Luo Word Cloud.

  Luo Word Cloud PowerPointissa Microsoft 365:lle.

 7. Valitse kuva kopioidaksesi sen leikepöydälle.

  Jos et pidä tuloksista, valitse Luo Word Cloud uudelleen. Jos haluat muuttaa esiasetuksia, vieritä sivupaneelia alaspäin, tee haluamasi säädöt ja valitse Luo Word Cloud.

  Word-pilvikuva PowerPoint for Microsoft 365:ssä.

 8. Napsauta nykyistä diaa ja paina Ctrl+V (tai cmd+V Macissa) liittääksesi kopioidun kuvan. Siirrä ja muuta kuvan kokoa haluamallasi tavalla ja poista sitten tekstiruutu. Valitse X sivupaneelissa sulkeaksesi sen.

  Sanapilvi teknisillä termeillä diassa PowerPoint for Microsoft 365:ssä.

Jos et pidä oletustuloksista, Pro Word Cloud -sovelluksella voit mukauttaa sanapilven fonttia, väriä, asettelua, isoja kirjaimia ja kokoa. Voit asettaa sanarajoituksen, ja sinulla on mahdollisuus sisällyttää yleisiä sanoja (ja, tai, jne.). Jos sama sana esiintyy useita kertoja tekstiruudussa, se näkyy sanapilvessä vain kerran, mutta se voi olla suurempi kuin muut sanat. Jos haluat korostaa tiettyä sanaa, varmista, että sana toistuu tekstissä.

Word Cloud -apuohjelman asetukset PowerPoint for Microsoft 365:ssä.

Voit myös käyttää online-työkalua, kuten WordClouds.com, luodaksesi sanapilven, jonka voit ladata kuvana ja lisätä PowerPointiin. Slidemodel.com-sivustolla on ilmaisia ​​PowerPoint-malleja, joissa on valmiiksi suunniteltuja sanapilviä, joita voit käyttää.

Mikä on Word Cloud PowerPointissa?

Sanapilvet, joita kutsutaan myös tunnistepilviksi, ovat kuvia sanoista, jotka on järjestetty eri suuntiin, väreihin ja kokoihin. Niistä voi olla hyötyä esityksissä ja markkinoinnissa laajojen käsitteiden visualisoinnissa. Voit esimerkiksi luoda asiakaspalveluesityksessä sanapilven, jossa on siihen liittyviä termejä, kuten «laadunvarmistus», «tietokanta» ja «tukilippu».

Jos lataat Poll Everywhere -sovelluksen, voit luoda sanapilviä esityksesi aikana käyttämällä yleisön osallistumista.

FAQ

 • Kuinka luon aikajanan PowerPointissa?

  Yksi tapa luoda aikajana PowerPointissa on valita Lisää > älytaide > Prosessi > ja valitse Perusaikajana tai Ympyrän aksenttiaikajana. Voit myös tuoda aikajanan kuvatiedostoja PowerPointiin tai käyttää aikajanalla määritettyä PowerPoint-mallia.

 • Kuinka luon julisteen PowerPointissa?

  Luo juliste PowerPoint for Windowsissa napsauttamalla Design > Dian koko > Mukautettu dian koko > Muotokuva tai Maisema > aseta leveys ja korkeus > Okei. Siirry Macissa osoitteeseen Tiedosto > Sivun asetukset > Vaihtoehdot > Paperikoko > Hallitse mukautettuja kokoja > valitse mitat ja suunta > Okei.

 • Kuinka voin tehdä kuvan taustasta läpinäkyvän PowerPointissa?

  Voit tehdä kuvan taustasta läpinäkyvän PowerPointissa valitsemalla kuvan ja napsauttamalla Kuvan muoto > Poista tausta (Windows) tai Kuvan muoto > Poista tausta (Mac). Valitse säilytettävät tiedot valitsemalla Merkitse säilytettävät alueet tai Merkitse poistettavat alueet Windowsissa tai Mitä pitää? tai Mitä poistaa? Macissa > Säilytä muutokset.

 • Kuinka luon kaarevaa tekstiä PowerPointissa?

  Valitse Lisää > Sana taidetta > valitse haluamasi tyyli > ja kirjoita tekstiä WordArt-ruutuun. Korosta WordArt-teksti ja napsauta Muodon muoto tai Piirustustyökalujen muoto > Tekstitehosteet > muuttaa > ja valitse haluamasi kaareva tekstityyli. jos valitset Ympyrä, voit kietoa tekstiä pyöreän muodon ympärille vetämällä sitä objektin ympäri. Voit myös käyttää WordArt-työkaluja lisätäksesi tekstin varjoja PowerPointiin valitsemalla Tekstitehosteet > Varjo.

Por Markus