windows1 f6c382dee43744f38448178f36bdea74

Windows Insider -jäsenten pitäisi nähdä uusi yhteensopivuusviesti, kun he tarkistavat julkaisun esikatselukanavan. Yhteensopivuus Windows 11:n kanssa on ollut monien huolenaihe julkisen julkaisun lähestyessä, lähinnä siksi, että Microsoft vaatii TPM 2.0:n. Kuten Windows Latest huomautti, yritys on ottanut käyttöön uuden yhteensopivuusviestin osoittaakseen, voiko tietokoneesi käyttää uutta käyttöjärjestelmää.

Vaikka tämä ei yksinkertaista päivitysprosessia, sen pitäisi helpottaa sen selvittämistä, tarvitseeko päivitys alun perin. Windows 11:n käyttämiseen on monia erityisiä järjestelmävaatimuksia, joista merkittävin on edellä mainittu TPM 2.0. Kun uusi ilmoitus julkaistaan, sinun pitäisi olla hieman helpompi nähdä, pystyykö laitteistosi käsittelemään uutta käyttöjärjestelmää. Jos olet Windows Insider -ohjelman jäsen, sinun pitäisi nähdä viesti, joka osoittaa, onko järjestelmäsi yhteensopiva, kun tarkistat julkaisun esikatselukanavan. Jos tietokoneesi on yhteensopiva Windows 11:n kanssa, viestin pitäisi ilmestyä Windows Update -näytön oikealle puolelle. Siinä lukee: «Hienoja uutisia: tietokoneesi täyttää Windows 11:n vähimmäisjärjestelmän vaatimukset. Sen tarjonnan erityinen ajankohta voi vaihdella, sillä valmistelemme sen sinulle.»

Stressaantunut liikenainen työskentelee toimistossa

Windows Latest uskoo, että käyttäjät, joiden järjestelmät eivät ole yhteensopivia, saavat todennäköisesti samanlaisen viestin, jonka mukaan heidän tietokoneensa ei täytä vaatimuksia. Windows 11 on saatavilla vain Windows Updaten kautta yhteensopiville laitteille. Microsoft on kuitenkin vahvistanut, että yhteensopimattomat laitteet voivat testata sitä Media Creation Toolilla, vaikka tätä ei suositella.

Por Markus