error 0x80070570 featured d6611f4bacfa477bab911aacf81fb5b9

Virhekoodi 0x80070570 on yleinen virheilmoitus tietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa ja tableteissa, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Sen on kuitenkin tiedetty näkyvän myös tietokoneissa, joissa on Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 tai vanhempi. Tässä on yleiskatsaus siitä, mikä virhe on ja kuinka käsitellä sitä.

Kuinka virhekoodi 0x80070570 näkyy

Tämä viesti tulee yleensä näkyviin, kun Windows-käyttöjärjestelmän alkuasennuksen tai jo asennetun järjestelmän päivityksen aikana tapahtuu virhe. Virheilmoituksen 0x80070570 tiedetään myös ilmestyvän siirrettäessä tiedostoja asemasta toiseen. Virheilmoituksen erityisestä syystä riippuen viestin teksti vaihtelee, koska ongelma yleensä selitetään yksityiskohtaisesti. Viesti voi esimerkiksi sanoa:

 • Windows ei voi asentaa vaadittuja tiedostoja. Tiedosto saattaa olla vioittunut tai puuttua. Varmista, että kaikki asennukseen tarvittavat tiedostot ovat saatavilla ja käynnistä asennus uudelleen. Virhekoodi: 0x80070570

Mutta mitä tahansa varoituksen teksti sanoo, se päättyy aina seuraavasti:

 • Virhekoodi: 0x80070570

Virhekoodin 0x80070570 syy

Virhekoodin 0x80070570 esiintyminen johtuu yleensä puuttuvasta tai vioittuneesta tiedostosta. Vioittunut tai viallinen levy voi myös aiheuttaa viestin 0x80070570, koska se voi estää Windows-tietokonettasi lukemasta vaadittuja tiedostoja oikein. Kun virhesanoma tulee näkyviin Windows-käyttöjärjestelmän asennuksen tai päivityksen aikana, syynä on yleensä vioittunut asennustiedosto, joka on voinut johtua latauksen palvelinpuolen ongelmista tai epävakaudesta tai heikosta Internet-yhteydestäsi.

Kuinka korjata 0x80070570-virhe

Koska 0x80070570-virheen syytä on vaikea määrittää, kannattaa käydä läpi kaikki nämä mahdolliset ratkaisut järjestyksessä, kunnes ongelma on ratkaistu.

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen. Tietokoneen uudelleenkäynnistäminen korjaa usein satunnaisia ​​teknisiä ongelmia, ja sen pitäisi olla ensimmäinen asia, jota yrität. Ennen kuin käynnistät tietokoneen uudelleen, tallenna kaikki avoimet tiedostosi ja sulje kaikki avoimet sovellukset tai ohjelmat. Näin et menetä edistymistä tai sisältöä.

 2. Suorita Windows-päivitys. Sen lisäksi, että Windows-päivitysprosessi antaa sinulle pääsyn uusimpiin Windows-ominaisuuksiin ja tietoturvaparannuksiin, se suorittaa myös järjestelmän laajuisen tarkistuksen ja korjaa mahdolliset virheet tai virheet.

 3. Lataa Windows-päivitys uudelleen. Jos 0x80070570-virhe ilmestyi Windowsin päivitysprosessin aikana, käynnistä tietokone uudelleen ja pakota Windows-päivitys manuaalisesti. Voit tehdä tämän valitsemalla Kotivalikko > asetukset > Päivitys ja tietoturva > Tarkista päivitykset. Kun suoritat Windows-päivityksen uudelleen, vältä Internet-yhteyttä vaativien sovellusten tai ohjelmien käyttöä, jotta yhteys on mahdollisimman vahva. Jos sinulla on maksullinen yhteys, harkitse nopeamman Wi-Fi- tai langallisen yhteyden vaihtamista vakaan latauskokemuksen saavuttamiseksi.

 4. Kokeile sovelluksen asennusta uudelleen. Kuten yllä olevissa neuvoissa, joskus sovelluksen päivityksen tai Windows 10:n asennuksen uudelleen yrittäminen toimii, joten kannattaa kokeilla ainakin toisen tai kolmannen kerran ennen kuin etsit vaihtoehtoista ratkaisua.

 5. Tarkista asema vaurioiden varalta. Jos asennat ohjelmistoa CD-, DVD- tai Blu-ray-levyltä, tarkista levy vaurioiden tai roskien varalta. Naarmuuntunut tai likainen levy voi vaikeuttaa levyaseman sisällön lukemista ja voi laukaista varoituksen 0x80070570. Kun puhdistat likaista levyä, älä tee kankaalla pyöriviä liikkeitä. On olemassa useita tapoja korjata naarmuuntunut levy.

 6. Lataa tiedosto uudelleen. Jos saat 0x80070570-virheilmoituksen ladatun tiedoston avaamisen jälkeen, se voi olla vioittunut tai epätäydellinen. Lataa se uudelleen ja varmista, että lataus päättyy oikein. Helppo tapa tarkistaa, onko tiedosto ladattu kokonaan, on tarkistaa tiedoston koko. Monet sivustot ilmoittavat ladattavien tiedostojen kokonaiskoon. Voit verrata tätä ladattua tiedostoa napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tietokoneesi kuvaketta ja valitsemalla sitten: Ominaisuudet.

 7. Tarkista viralliset kanavat. Joskus sovellusten ja videopelien kehittäjät julkaisevat asennustiedostoja, jotka ovat vioittuneet tai joita ei ole ladattu oikein. Yleensä osakkuushenkilöt tai yritykset julkaisevat näistä tapahtumista virallisilla Twitter- ja Facebook-tileillään. Jos näin on, odota, että kiinteä asennustiedosto julkaistaan.

 8. Tarkista kiintolevyltäsi virheitä. Joskus vaurioitunut levy voi olla 0x80070570-virheilmoituksen takana. Käytä tätä tapaa tarkistaaksesi paikalliset asemat ja ulkoiset asemat tai tallennuslaitteet, jotka on liitetty tietokoneeseen USB-portin kautta.

 9. Pyydä uusi. Jos joku muu lähetti tiedoston sinulle sähköpostissa, etkä voi avata sitä 0x80070570-virheen vuoksi, pyydä lähettäjää lataamaan tiedosto uudelleen uuteen sähköpostiin ja lähettämään se takaisin sinulle lähetettäväksi. Pyydä lähettäjää olemaan lähettämättä samaa sähköpostiviestiä uudelleen, vaan lähettämään liite manuaalisesti uudelleen. Tiedosto oli todennäköisesti vioittunut, kun se ladattiin ensimmäisen kerran.

 10. Sulje sovellus. Jos sinulla on ongelmia sovelluksesta, kuten WhatsApp, Telegram, Line tai Facebook Messenger, lataamasi tiedoston avaamisessa, sulje sovellus, käynnistä tietokone uudelleen, avaa sovellus ja lataa tiedosto uudelleen.

FAQ

 • Kuinka korjaan «Järjestelmäsäiepoikkeusta ei käsitellä» -virheen Windows 10:ssä?

  «Järjestelmäsäiepoikkeusta ei käsitellä» -virheen ratkaiseminen tarkoittaa yleensä vioittuneen ohjaimen korjaamista. Aloita käynnistämällä tietokoneesi vikasietotilassa ja siirtymällä sitten kohtaan Windowsin lokit > Järjestelmä > system_thread_exception_not_handled. Asenna sitten uudelleen tai päivitä huono ohjain ja nimeä se uudelleen. Tai yritä korjata virhe käyttämällä SFC- ja DIMS-komentokehotteita.

 • Mikä on Windowsin virhesanoma, joka tulee näkyviin siniselle näytölle?

  Blue Screen of Death (BSOD) -virheilmoituksia kutsutaan STOP-virheiksi. Kun BSOD STOP -virhekoodi tulee näkyviin, kaikki tietokoneesi toiminnot pysähtyvät ja sinun on noudatettava näytön ohjeita. Sinisen näytön virheet ovat usein seurausta vakavasta järjestelmähäiriöstä.

Por Markus