facebookmarketplace why 5c888acbc9e77c00010c22cc

Virhekoodi 0x8007045d voi näkyä kaikissa Windows-versioissa, kun laitteella on vaikeuksia paikantaa tai lukea tiedostoja oikein. Yleensä tämä tapahtuu sovelluksen tai Windows-päivityksen aikana. Virhekoodin 0x8007045d tiedetään kuitenkin ilmestyvän myös virheellisen tiedostonsiirron tai järjestelmän varmuuskopioinnin aikana.

Kuinka 0x8007045d-virhekoodi näkyy

Virhekoodi 0x8007045d voi näkyä ponnahdusikkunassa ja Windows 10:n osissa tiedostoja avattaessa tai päivitystä suoritettaessa. Alla on kaksi esimerkkiä 0x8007045d-virheestä:

 • Pyyntöä ei voitu suorittaa I/O-laitteen virheen vuoksi (0x8007045D). Suorita varmuuskopiointi uudelleen, kun ongelma on ratkaistu.
 • Windows ei voi asentaa vaadittuja tiedostoja. Varmista, että kaikki asennukseen tarvittavat tiedostot ovat saatavilla ja käynnistä asennus uudelleen. Virhekoodi: 0x8007045D

0x8007045d-virheen syyt

Virhekoodi 0x8007045d ilmenee, kun tietokoneella on vaikeuksia avata tai lukea vaadittuja tiedostoja prosessin aikana. Tämä voi johtua vahingoittuneesta Windowsin rekisteristä, vioittuneista järjestelmä- tai ohjelmatiedostoista, epätäydellinen tiedostolataus, vialliset muistimoduulit tai vaurioitunut tallennuslaite, kuten ulkoinen kiintolevy, USB-asema, CD tai DVD.

0x8007045d-virheen ratkaiseminen

Koska ohjelmisto- ja laitteisto-ongelmat voivat laukaista virhekoodin 0x8007045d, on olemassa useita strategioita, joita voidaan yrittää käsitellä.

 1. Käynnistä Windows uudelleen. Tällä perustoiminnolla on tapana ratkaista satunnaiset tietokonevirheet, ja sitä kannattaa kokeilla, jos kohtaat teknisiä ongelmia. Varmista, että käynnistät Windows-tietokoneen oikein. Väärin tekeminen voi aiheuttaa ongelmia.

 2. Päivitä Windows. Windows-päivitys asentaa uusimmat ominaisuudet ja tietoturvakorjaukset. Se myös tarkistaa laitteesta vioittuneet tiedostot ja virheet ja korjaa kyseiset tiedostot ja virheet. Voit tarkistaa uuden Windows-päivityksen siirtymällä osoitteeseen asetukset > Päivitys ja tietoturva > Tarkista päivitykset. Varmista, että Windows-laite on kytketty virtalähteeseen, sillä jotkin päivitykset voivat kestää jonkin aikaa, varsinkin jos viimeisestä päivityksestä on kulunut kauan.

 3. Liitä asema uudelleen. Jos kohtaat tämän virheen avatessasi tiedostoja ulkoisella asemalla, kuten USB-tikulla tai DVD-levyllä, irrota se Windows-tietokoneesta, kytke se ja yritä tehtävää uudelleen.

 4. Puhdista CD- ja DVD-levyt. Virheilmoituksen 0x8007045d takana saattaa olla likaisia ​​sormenjälkiä. Jos levyt ovat likaisia, tietokoneen levyasemalla voi olla vaikeuksia lukea tietoja oikein. Puhdista asema kunnolla ja yritä työtä uudelleen.

 5. Korjaa CD- ja DVD-levyjä. Jos CD- tai DVD-levy on haljennut tai naarmuuntunut, sitä ei tarvitse puhdistaa, jotta se olisi uudelleen luettavissa. Yritä sen sijaan korjata se. Erilaiset menetelmät ovat osoittautuneet toimiviksi. Jos et halua korjata levyä itse, kokeile ammattimaista levynkorjaussarjaa. Nämä ovat suhteellisen edullisia ja yleensä saavat työnsä tehtyä. Jos olet varma, että virhe johtuu vaurioituneesta asemasta, etkä voi korjata sitä, on parasta tilata uusi asema toimittajalta.

 6. Kokeile vaihtoehtoista USB-porttia. Portti voi vaurioitua. Jos Windows-laitteellasi on toinen USB-portti, kokeile myös sitä.

 7. Siirrä tiedostot tietokoneellesi. Jos asennat sovellusta tai päivitystä ulkoisesta asemasta tai asemasta ja saat virheilmoituksen 0x8007045d, kopioi asianmukaiset tiedostot tietokoneellesi ja suorita asennus tai päivitys sieltä.

 8. Lataa tiedostot uudelleen. Avaamasi tiedostot ovat saattaneet vioittua ensimmäisen latauksen aikana. Tämä voi johtua heikosta tai viallisesta Internet-yhteydestä tai ongelmasta verkkosivuston palvelimessa. Jos mahdollista, poista tiedostot ja lataa tiedostot uudelleen. Helppo tapa määrittää, onko tiedostot ladattu oikein, on verrata tiedostokokoa virallisella verkkosivustolla olevaan kokoon. Jos asennustiedoston oletetaan olevan 800 Mt, mutta se on vain 200 Mt sen lataamisen jälkeen, jokin ei toimi oikein.

 9. Siirrä tiedostot pilven kautta. Jos et voi käyttää tiedostoja ulkoiselta asemalta, asema voi olla fyysisesti vaurioitunut, eikä puhdistus korjaa ongelmaa. Voit kiertää tämän lähettämällä tiedostot tietokoneellesi pilvipalvelun, kuten Google Driven, Dropboxin tai OneDriven, avulla. Jos sinulla ei ole pilvipalvelutiliä, siirrä tiedostot tietokoneellesi liittämällä tiedostot sähköpostiviestiin.

 10. Päivitä ajurit. Tämä prosessi voi ratkaista sekä paikallisiin että ulkoisiin asemiin liittyvät virheet.

 11. Tarkista levy virheiden varalta. Windowsissa on sisäänrakennettu työkalu, joka tarkistaa asemia virheiden varalta ja korjaa virheet. Skannaus kestää vain muutaman minuutin. Saat ilmoituksen tarkistuksen aikana havaituista virheistä, kun se on valmis.

 12. Suorita Laitteiston ja laitteiden vianmääritys. Windowsissa on joukko sisäänrakennettuja ohjelmia, joita kutsutaan vianetsintämiksi. Nämä ohjelmat etsivät tiettyjä teknisiä ongelmia ja korjaavat ne. Sitä, jota haluat käyttää, kutsutaan laitteiston ja laitteiden vianmääritysohjelmaksi. Löydä se valitsemalla asetukset > Päivitys ja tietoturva > Ongelmien ratkaiseminen. Valitse sitten Suorita vianmääritys hänen otsikkonsa alla. Voit myös suorittaa jaetun kansion vianmäärityksen samasta näytöstä. Jos saat 0x8007045d-virheen suorittaessasi Windows-päivitystä, suorita Windows Update -vianmääritys.

 13. Poista virustorjuntaohjelmat väliaikaisesti käytöstä. Virustorjuntaohjelmat voivat häiritä päivityksiä ja asennuksia. Poista taustalla toimiva ohjelma käytöstä ja yritä päivitystä uudelleen. Kun olet valmis, ota virustorjunta takaisin käyttöön, sillä suojaamaton tietokone voi aiheuttaa lisää ongelmia tulevaisuudessa.

Por Markus