how to cast to firestick from an android phone f625f95b6dd548e5934171100785016e

Mitä tietää

 • Pidä Fire TV:ssäsi Talo avataksesi uuden valikon ja valitsemalla peili.
 • Valitse Android-älypuhelimellasi asetukset > Yhdistetyt laitteet > Lomake > Fire TV:si nimi.
 • Suoratoista Fire TV:hen Samsung-puhelimesta pyyhkäisemällä alas ja valitsemalla Älykäs näyttö > Fire TV:si nimi.

Tämä sivu opastaa sinut asennusprosessin läpi Amazon Fire TV Stick -muistin saattamiseksi valmiiksi suoratoistoa varten, ohjeet suoratoistoon Android-puhelimesta ja joitain lisävaihtoehtoja Samsung-puhelimien käyttäjille.

Voiko Android Stream ampua TV Sticks -tikut?

Android-älypuhelimet ja -tabletit voivat suoratoistaa tai suoratoistaa Amazonin Fire TV Stick -laitteisiin. Ennen kuin Fire Sticks voi vastaanottaa langatonta lähetystä Android-laitteestasi, sinun on määritettävä ne oikein. Näin valmistelet Fire TV Stickin Android-suoratoistoa varten.

 1. Käynnistä Amazon Fire TV Stick tavalliseen tapaan ja paina sitten Talo kaukosäätimellä, kunnes valikko tulee näkyviin.

 2. kohokohta peili.

  Fire TV Stick -valikko, jossa Peilaus on korostettuna.

 3. Lehdistö Tulla sisään Fire Stick -kaukosäätimellä valitaksesi peili valinta. Enter on kaukosäätimen iso ympyräpainike.

  Fire Stick -valikko, jossa peilausruutu on korostettuna pikavalikossa.

 4. Näytön pitäisi nyt muuttua ja Fire Stick on nyt valmis vastaanottamaan langattoman casting-signaalin.

  Fire Stick -näytön peilausnäyttö.

Suoratoista Amazon Fire TV Stickiin Androidista

Prosessi suoratoistoon Amazon Fire TV Stickiin Android-älypuhelimesta tai -tabletista vaihtelee laitteesta ja Android-versiosta riippuen. Kaiken kaikkiaan vaiheet eivät kuitenkaan ole kovin erilaisia, ja niiden pitäisi miellyttää jotain seuraavaa, ehkä vain muutamilla visuaalisilla muutoksilla siellä täällä.

 1. Varmista, että Android-älypuhelin tai -tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Fire Stick.

 2. Avata asetukset ja valitse Yhdistetyt laitteet.

  Androidin aloitusnäyttö ja Asetukset-sovellus, jossa Yhdistetyt laitteet on korostettuna.

 3. Valitse Lomake. Jos Fire TV Stick näkyy laiteluettelossa, aloita suoratoisto napauttamalla sitä. Jos ei, valitse ellipsikuvake oikeassa yläkulmassa.

  Androidin suoratoistoasetukset.

 4. Valitse vieressä oleva valintaruutu Ota langaton näyttö käyttöön. Tämä tekee lisälaitteet, kuten Amazon Fire TV Stickin, näkyväksi Cast-luettelossa. Jos sinulla on joskus vaikeuksia löytää Fire Stickiä suoratoiston aikana, toista tämä vaihe, jotta se näkyy uudelleen.

 5. Valitse Fire TV Stickisi nimi.

  Androidin langattoman näytön suoratoistoasetukset.

 6. Android-mobiililaitteesi näytön pitäisi nyt peilata Fire TV:stä televisioosi. Lopeta suoratoisto napauttamalla Fire TV Stickin nimeä Cast-valikossa uudelleen.

  Käynnistä TV ja älytelevisio Android Cast -asetuksissa.

Voitko suoratoistaa Fire Stickiin Samsung-puhelimista?

Fire Stickiin suoratoisto Samsung-laitteesta eroaa hieman tavallisesta Android-prosessista, koska se käyttää Samsungin Smart View -lähetystekniikkaa.

 1. Varmista, että Samsung-laitteesi ja Fire TV Stick ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

 2. Pyyhkäise alas näytön yläreunasta nähdäksesi . avata ilmoituksia baari.

 3. Pyyhkäise vasemmalle, kunnes näet Älykäs näyttö kuvaketta ja napauta sitä.

 4. Valitse Fire TV Stick laiteluettelosta.

  Samsungin Android-lähetysvaihtoehdot Smart View -näkymästä.

  Jos Fire TV Stick ei näy käytettävissä olevien näyttöjen luettelossa, kokeile yllä olevia ohjeita tavallisille Android-laitteille. Fire TV saattaa olla piilossa.

 5. Samsung-laitteesi näytön pitäisi nyt peilata televisioon Amazon Fire TV Stick -laitteen kautta. Napauta Fire TV:si nimeä Smart View -luettelossa uudelleen lopettaaksesi peilaus.

FAQ

 • Kuinka suoratoistan Fire Stickiin iPhonesta?

  Yksi vaihtoehto on käyttää näytön peilaussovellusta, kuten AirScreen to AirPlay ja Fire Stick. Etsi AirScreen-sovellus Appstoresta ja valitse Saada > Avata. Lataa sitten AirScreen-sovellus iPhonellesi ja seuraa ohjeita valitaksesi Fire Stick Control Centeristä ja peilataksesi iPhonesi.

 • Kuinka suoratoistan Fire Stickiin tietokoneeltani?

  Ota ensin käyttöön peilaus Fire TV:ssäsi asetukset > Näyttö ja ääni > Ota näytön peilaus käyttöön. Valitse Windows 10 -tietokoneellasi ilmoituksia -kuvaketta tehtäväpalkissa > Laajentaa > Kytkeä > ja valitse Fire TV Stick käytettävissä olevien näyttöjen luettelosta.

 • Kuinka suoratoistan Fire Stickiin Macista?

  Suoratoistaaksesi Macista Fire Stickiin tarvitset kolmannen osapuolen peilaussovelluksen, kuten AirPlayMirror Receiverin tai AirScreenin. Varmista, että sekä Mac että Fire Stick ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon, ja lataa valitsemasi peilaussovellus molemmille laitteille. Napsauta Macissa AirPlay-kuvaketta valikkorivillä ja valitse Fire Stick käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.

Por Markus