man listening to headphones at work 83211476 57c716e75f9b5829f446ca58

Mitä tietää

 • PSP:llä: Aseta Memory Stick, käynnistä, yhdistä tietokoneeseen USB:n kautta, valitse asetukset > USB-liitäntä > X painiketta, etsi USB-tila viesti.
 • Tietokoneella: Avaa PSP Memory Stick, luo PSP-kansio ja Musiikki-alikansio, vedä ja pudota tiedostot PC:stä PSP Music -kansioon.
 • Katkaise yhteys: Poista PSP Macista tai valitse Poista laitteisto turvallisesti irrota USB-kaapeli Windowsin tehtäväpalkista.

Vaikka PSP on ensisijaisesti pelikonsoli, se on myös loistava kannettava musiikkisoitin. Et voi tallentaa koko musiikkikokoelmaasi yhdelle Memory Stick -muistikortille (vaikka ne kasvavat ja halpenevat päivä päivältä), mutta voit helposti vaihtaa uuteen musiikkiin, kun tiedät kuinka siirtää tiedostoja.

näin

 1. Aseta Memory Stick PSP:n vasemmalla puolella olevaan Memory Stick -paikkaan. Riippuen siitä, kuinka paljon musiikkia haluat siihen, saatat tarvita suuremman tikun kuin järjestelmän mukana tullut tikku.
 2. Kytke PSP päälle.
 3. Liitä USB-kaapeli PSP:n taakse ja PC- tai Mac-tietokoneeseen. USB-kaapelin toisessa päässä on oltava Mini-B-liitin (se liitetään PSP:hen) ja tavallinen USB-liitin toisessa päässä (se liitetään tietokoneeseen).
 4. Vieritä kohtaan asetukset -kuvaketta PSP:n aloitusvalikossa.
 5. Etsi USB-liitäntä -kuvaketta asetukset valikosta. paina X nuppi. PSP näyttää sanat «USB-tilaja PC tai Mac tunnistaa sen USB-tallennuslaitteeksi.
 6. Jos sellaista ei vielä ole, luo kansio nimeltä PSP PSP Memory Stick -muistikortilla – se näkyy muodossa Kannettava tallennuslaite tai jotain vastaavaa (voit käyttää Windowsin Resurssienhallintaa PC:ssä tai Finderia Macissa).
 7. Jos sellaista ei vielä ole, luo kansio nimeltä MUSIIKKI sisällä PSP kansio.
 8. Vedä kuvatiedostot kohteeseen MUSIIKKI kansio aivan kuten tallentaisit tiedostot mihin tahansa muuhun tietokoneen kansioon.
 9. Irrota PSP painamalla . napsauttaa Poista laitteisto turvallisesti PC:n alavalikkopalkissa tai «poistamalla» levy Macissa (vetämällä kuvake roskakoriin). Irrota sitten USB-kaapeli ja palaa aloitusvalikkoon painamalla ympyräpainiketta.

Vinkkejä

Voit kuunnella MP3-, ATRAC3plus-, MP4-, WAV- ja WMA-tiedostoja PSP:llä, jonka laiteohjelmistoversio on 2.60 tai uudempi. Jos koneessasi on vanhempi laiteohjelmistoversio, et voi toistaa kaikkia formaatteja. (Katso, mikä versio PSP:lläsi on, seuraa alla olevaa opetusohjelmaa ja tarkista sitten laiteohjelmistoprofiilit nähdäksesi, mitä formaatteja PSP:lläsi voi toistaa.) Memory Stick Duo on parempi muistikortti kuin Memory Stick Pro Duo musiikkitiedostoille. Memory Stick Pro Duos ei ehkä tunnista kaikkia musiikkitiedostoja. Voit luoda alikansioita MUSIC-kansioon, mutta et voi luoda alikansioita muihin alikansioihin.

Por Markus