HomebrewChannelLaunchScreen 56a6ac025f9b58b7d0e43495 c94856d85a3f4be294da7a72fdca6a04

Mitä tietää

  • Saat selville, mikä käyttöjärjestelmän versio sinulla on, mene osoitteeseen Wii-asetukset > Wii-asetukset ja tarkista numero näytön oikeasta yläkulmasta.
  • Siirry Letterbomb-verkkosivulle, kirjoita käyttöjärjestelmäsi ja Wiin Mac-osoite. Lataa Letterbomb SD-kortille ja pura se.
  • Aseta SD-kortti Wiiin ja käynnistä konsoli. Mene ilmoitustaulullesi, napsauta punaista kirjekuorta ja seuraa ohjeita.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saat Homebrew-kanavan takaisin Wii-käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen.

Nintendo lopetti Wii-konsolin vuonna 2013. Se ei enää saa järjestelmäpäivityksiä.

Wii-päivitysten estäminen

Vahingossa tapahtuva päivitys on todennäköisimmin, jos pelaat peliä, joka sisältää päivitystarkistuksen, etkä ole poistanut Wiin päivitystarkistusta käytöstä. Saat ilmoituksen, kun uusi Wii-päivitys on saatavilla Nintendolta, mutta voit kieltäytyä lataamasta sitä. Jos et hylkää, Wii-laitteesi päivitetään nykyiseen versioon ja Homebrew-kanavasi katoaa. Wii-päivitykset 4.2 ja 4.3 on molemmat suunniteltu erityisesti tappamaan homebrew. Jos olet menettänyt homebrew’n, mutta voit silti käyttää Wii-laitettasi, ole iloinen siitä, koska joskus päivitykset tekivät Wiisistä hyödyttömän.

Kuinka saada Wii Homebrew -kanava takaisin

Ensin sinun on tiedettävä, mihin käyttöjärjestelmän versioon olet päivittänyt. Wiin viimeisin päivitys oli 4.3. Saat selville, mikä käyttöjärjestelmän versio sinulla on, mene osoitteeseen Wii-asetukset > Wii-asetukset ja tarkista numero näytön oikeasta yläkulmasta. Tämä on käyttöjärjestelmän nykyinen versio. Nyt sinun on asennettava Homebrew Channel uudelleen oikeaa käyttöjärjestelmää varten. Lue Homebrew Channel -asennusopas oppiaksesi määrittämään tarvitsemasi homebrew-paketin ja kuinka se asennetaan järjestelmääsi. Alla olevat ohjeet toimivat OS 4.3:n kanssa.

  1. Siirry Letterbomb-verkkosivulle.

  2. Anna käyttöjärjestelmäsi ja Wiin Mac-osoite. Löydät nämä tiedot menemällä osoitteeseen Wii-asetukset > Wii-asetukset.

  3. Lataa Letterbomb SD-kortille ja pura se.

  4. Aseta SD-kortti Wiiin.

  5. Kytke konsoli päälle. Kun päävalikko on auki, napsauta ympyrässä olevaa kirjekuorta siirtyäksesi ilmoitustaulullesi.

  6. Napsauta viestiä, joka näyttää punaiselta kirjekuorelta, jonka sisällä on pommi. Se päivätään kahden viimeisen päivän sisällä.

  7. Lue ja noudata näytön ohjeita huolellisesti asentaaksesi Homebrew Channel.

Kun saat Homebrew-kanavan takaisin, sinun tulee poistaa päivitysten tarkistukset käytöstä ja päättää olla päivittämättä Wii-laitettasi uudelleen, jotta tämä ongelma ei toistu.

Kuinka poistaa Homebrew-kanava

Poista Homebrew-kanava Wiistä poistamalla se järjestelmäohjelmiston kanavanhallinnan avulla.

Mikä on Homebrew Channel

Nintendo Wii Homebrew Channel on tarkoitettu fanien kehittämien homebrew-sovellusten käynnistämiseen konsolissa. Kun se on asennettu, se näkyy Wii-järjestelmävalikossa, jossa voit käyttää sitä kotibrew-sovellusten asentamiseen helposti. Wii ei kuitenkaan ollut suunniteltu tukemaan homebrew-sovelluksia, joten toisinaan käyttäjät päivittävät käyttöjärjestelmäänsä ymmärtämättä, että tämä johtaa Homebrew-kanavan menettämiseen.

Por Markus