selfie with cute little dog with eyeglasses 595737544 562674d335a74d94828f7a5d7fe1f6b2

Mitä tietää

 • Vakiorengasvalo: Kiinnitä rengasvalo standardiin. Avaa kamerasovellus testataksesi näkymää ja säädäksesi korkeutta.
 • Kytke sitten rengasvalo päälle, säädä kirkkautta tarpeen mukaan ja ota selfie.
 • Kiinnitetty soittovalo: Kiinnitä soittovalo tai valaistu kotelo puhelimeen. Testaa, säädä kirkkautta ja napsauta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka käyttää selfie-valoa, joko puhelimelle määrittämääsi valoa tai valoa, jonka kiinnität suoraan älypuhelimeen tai liität sen puhelimen koteloon.

Käytä tavallista rengasvaloa selfie-kuviin

Täydellisen selfien ottaminen on vaikeampaa kuin miltä näyttää, varsinkin hämärässä. Selfievalon avulla voit maustaa asioita niin, että selfiesi eivät koskaan näytä tylsiltä, ​​varjoisilta, rakeisilta tai epämiellyttäviltä. Nämä ovat hyvin yksinkertaisia ​​ohjeita tavallisen rengasvalon käyttöön; ohjeet riippuvat käytössäsi olevan rengasvalon tyypistä.

 1. Katso oman rengasvalaisimen ohjeet sen kokoamiseksi. Sinun on ehkä kiinnitettävä se turvallisesti erilliseen jalustaan, jos sen mukana ei tule omaa jalustaa tai jalustaa.

 2. Aseta rengaslamppujalusta tai kolmijalka kiinteälle alustalle ja säädä korkeus.

 3. Kiinnitä älypuhelimesi jalustan tai kolmijalan keskelle niin, että se on kokonaan valon ympäröimä. Voit asettaa sen pysty- tai vaakatilaan. Perinteinen tapa käyttää rengasvaloa on asettaa laite renkaaseen, mutta voit kokeilla valokulmia asettamalla laitteen sivulle.

 4. Avaa selfie- tai kamerasovellus testataksesi näkymää ja säädäksesi korkeutta tarvittaessa.

 5. Kytke rengasvalo päälle ja säädä kirkkautta himmentimellä.

 6. Ota selfie.

Käytä selfieihin kiinnitettävää rengasvaloa tai valaistua koteloa

Seuraavien ohjeiden tarkoituksena on antaa sinulle yleinen käsitys kiinnitettävien soittovalojen ja taustavalaistujen puhelinkoteloiden käytöstä. Niiden suunnittelu ja toiminnallisuus vaihtelevat, joten tarkat ohjeet voivat poiketa hieman tässä näkemistäsi.

 1. Katso oman kiinnitettävän rengasvalon tai valaistun puhelinkuoren ohjeet. Useimmissa tapauksissa kiinnität vain kiinnitettävän valon laitteeseen tai kiinnität valaistun puhelinkuoren aivan kuten mikä tahansa puhelinkuori.

  MYRIANN 36 LED-selfie-rengasvalo

 2. Laita valot päälle.

 3. Testaa näkymää avaamalla selfie- tai kamerasovellus.

 4. Säädä kirkkautta himmentimellä.

 5. Yritä pitää laitetta eri kulmista nähdäksesi, kuinka se vaikuttaa otoksiisi. Harkitse selfie-kepin käyttöä jatkokuvaamiseen tai jalustaa, jos haluat käyttää handsfree-toimintoa.

 6. Ota selfie.

 7. Älä unohda ladata kiinnitettävän rengasvalon tai valaistun kotelon akkua, kun akku on vähissä.

Normaali rengasvalo

Tavalliset rengasvalot eivät tietenkään ole vain selfieitä varten; useimmat ammattivalokuvaajat käyttävät niitä, varsinkin jos he ovat erikoistuneet muotokuviin. Strobo on asennettu pyöreään renkaaseen, jossa on ontto keskusta. Tämän tyyppisen rengaslampun mukana tulee oma kolmijalka tai se on asennettu jalustaan. Älypuhelin tai kamera on renkaan keskellä, joten selfie kylpee tasaisessa valaistuksessa. Vakiorengaslamppu on ihanteellinen meikkitaiteilijoille ja muille luoville henkilöille, jotka haluavat esitellä taitojaan ilman, että heidän tarvitsee pitää laitteitaan fyysisesti kädessä. Halusitpa sitten ottaa asennon tai tallentaa opetusohjelman siivellisen eyelinerin levittämisestä, tavallinen rengasvalo on paras, koska sinulla on vapaat kädet. Ainoa merkittävä haittapuoli on, että jalusta on paljon suurempi ja siksi paljon vähemmän kätevä kuin puhelimeen kiinnitettävä jalusta. Ne voivat olla myös kalliita.

Minikiinnitettävät selfie-rengasvalot

Kiinnitettävät selfie-rengasvalot ovat aivan kuten tavalliset rengasvalot, mutta paljon pienempiä ja ilman jalustaa. Ne napsauttavat laitteesi yläosaa niin, että kameran anturit on ympyröity. Selfie-valot voidaan liittää mihin tahansa iPhoneen ja mihin tahansa Android-puhelimeen valmistajasta riippumatta.

Kuvakaappaus osoitteesta YouTube.com.

Kiinnitettävät selfie-oikeat valot ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat ottaa rentoja selfie-kuvia ja jotka eivät välitä nostaa laitteitaan käsillään. Koska ne ovat pienempiä, ne ovat kannettavampia ja yleensä kustannustehokkaampia kuin tavalliset rengasvalot.

Valaistut puhelinkotelot

Valaistut puhelinkuoret vievät soittovalon aivan uudelle tasolle. Tämä on puhelimen kotelo, jonka valo tulee kehältä.

Kuvakaappaus osoitteesta YouTube.com.

Jos haluat selfie-valon olevan mahdollisimman huomaamaton ja helposti saatavilla, valaistu puhelinkuori on sinua varten. Se on todellinen kotelo, joten voit pitää sen puhelimessasi, mikä tekee siitä kätevimmän selfie-valovaihtoehdon. Valitettavasti taustavalaistu puhelinkuori ei tarjoa samaa suojaa kuin suojakuoret, joten ne eivät säästä laitettasi, jos pudotat sen tai kastut sen.

Por Markus