samsung family hub hero 3ff56713b31c4319beae61d12b0375cc

Samsung Family Hub 3.0 on selkäranka, joka tekee heidän erinomaisesta jääkaapistaan ​​jotain enemmän. Jääkaapin sijaan, johon mahtuu vain ruokasi, voit jättää muistioita, saada säätiedotuksia ja paljon muuta 21 tuuman kosketusnäytöllä, joka yhdistää sinut elämäsi tärkeisiin asioihin.

Mikä on Samsung Family Hub?

Samsung lyö vetoa, että jokaisen perheen keskipiste on keittiö. Loppujen lopuksi se on se, mitä sinä vaeltelet saadaksesi jotain syötävää päivän aikana, eikö? Lisätty 21 tuuman kosketusnäyttö jääkaapin oikeanpuoleiseen oveen antaa sinulle tavan pitää yhteyttä kaikkiin ja kaikkeen, mitä elämässäsi tapahtuu.

Family Hub on kosketusnäyttö ja kaikki mitä se voi tehdä. Mahdollisuus käyttää kosketusnäyttöä ja käyttää sovelluksia oli saatavilla aiemmissa Samsungin älyjääkaappimalleissa, mutta Family Hub 3.0 on lisännyt täyden Bixby-ääniintegraation. Family Hubin avulla voit käyttää viihdettä, kuten musiikkisovelluksia, jättää muistioita perheenjäsenille, käyttää Samsung SmartThings -palvelua kotonasi ja katsoa jääkaappiin ilman, että sinun tarvitsee avata sitä fyysisesti.

Onko sillä pääsy sovelluksiin?

Koska Samsungin älyjääkaappi toimii Tizen-käyttöjärjestelmällä, sillä on pääsy kaikenlaisiin asioihin, joista et koskaan uskonut jääkaapisi hyötyvän. Tizenissä on kymmeniä sovelluksia, joihin voit rekisteröityä. Tämä sisältää Bixbyn käynnistämisen, Pandoran käyttämisen, muistioiden jättämisen jääkaappiin ja paljon muuta. Se tarkoittaa myös, että kun yhdistät jääkaapin kotisi Wi-Fi-verkkoon, voit käyttää uusia sovelluksia, kun niitä tulee saataville. Ei ole mitään keinoa tietää, mikä saattaa olla saatavilla, koska se riippuu siitä, mitä kehittäjät tekevät Tizenin kanssa.

Mitkä ovat Samsung Family Hub Smart -jääkaapin toiminnot?

Samsungin älyjääkaappi on käytännössä täynnä ominaisuuksia. He eivät myöskään kaikki elä jääkaapin päällä yksin. Nämä ovat monia asioita, joita tämä jääkaappi voi tehdä. Tämä luettelo ei silti kata kaikkea, sillä Samsung on yrittänyt ajatella kaikkea, mitä jääkaapin voi tehdä. Se on kuitenkin hyvä johdatus siihen, mitä saat, kun investoit tähän älyjääkaappiin.

  • Kamerat: Samsungin älyjääkaapin sisällä on kolme kameraa. Voit katsoa jääkaappiin kosketusnäytön, Bixbyn tai SmartThings-sovelluksen kautta nähdäksesi, millaista ruokaa siinä on.
  • ruoan hallinta: Jääkaapin tärkein osa on sen sisältämä ruoka. Voit tilata elintarvikkeita toimituspalvelun kautta, suunnitella aterioita varastosi perusteella, lisätä Bixbyllä elintarvikkeita ostoslistallesi ja ottaa käyttöön automaattiset eräpäivät, jotka ilmoittavat, kun jokin menee pieleen. Voit myös tilata GrubHubista, jos sinulla ei ole tarvitsemaasi, mutta sinun on ruokittava perhe heti.
  • Pysyä yhteydessä: Family Hub pitää perheesi yhteydessä enemmän kuin koskaan. Voit mukauttaa aina kosketusnäytöllä näkyviä widgetejä, synkronoida kaikkien kalenterin, jättää muistioita ja muistiinpanoja toisilleen, lähettää valokuvia etänä ja paljon muuta riippuen siitä, mitä tarvitset Family Hubista.
  • nauti itsestäsi: Ruoanlaitto ja keittiössä viettäminen vie aikaa, mutta sen ei tarvitse olla tylsää. Käytä Family Hubia kuunnellaksesi Pandoraa tai iHeartRadioa, nähdäksesi, mitä muualla talossa tapahtuu SmartThings-sovelluksella, ja katsoa televisiota Samsung-puhelimella näytön peilaamiseen.
  • Vielä enemmän ominaisuuksia: Kytkettyjen toimintojen lisäksi Samsungin älyjääkaappi tekee muutakin. Voit säätää hyllyjä erikokoisille tavaroille, hyödyntää jääkaapin viinitelinettä erityisillä lämpötilasäätimillä ja muuttaa koko jääkaapin pakastimeksi napin painalluksella. Ottaen huomioon tämän jättimäisen jääkaapin 28 kuutiometriä tilaa, siinä ei ole mitään pilkkaamisen aihetta.

Yksi koko ei sovi kaikille

Jokainen jääkaappi ei toimi kaikille, ja Samsung tiesi sen toimitessaan kolme Samsungin älyjääkaappimallia. Jokaisella mallilla on etuja. Kaikissa kolmessa mallissa on Family Hub 3.0 ja kaikki mitä sillä on tarjottavana nostaaksesi keittiösi huoneesta perheesi keskukseksi.

Por Markus