nintendo 3ds 5bef443f46e0fb005156002b

Mitä tietää

 • Valitse näytön alareunasta Nintendo eShop (näyttää ostoskassilta) ja valitse ostettava peli.
 • Valitse sitten Napauta tästä ostaaksesi > Ostaa.
 • Katso kuitti pelin latauksen jälkeen. Valitse Hyppää kyytiin jatkaaksesi ostoksia tai valitse Talo päästäksesi päävalikkoon.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ostaa pelejä Nintendo 3DS eShopista. Ohjeet koskevat Nintendo 3DS:ää.

Nintendo eShop -ostosten tekeminen

Jos sinulla on Nintendo 3DS, pelikokemuksesi ei rajoitu kaupasta ostamiin ja järjestelmän takaosaan liitettyihin pelikortteihin. Nintendo eShopissa voit käyttää 3DS:ää verkkopelien ja -sovellusten ostamiseen DSiWaren ladattavasta kirjastosta. Huomaa, että Nintendo 3DS eShop ei käytä Nintendo Points -pisteitä – kaikki palkinnot näytetään käteisenä (USD). Wi-Fi on välttämätön. Varmista, että Wi-Fi on määritetty Nintendo 3DS:ään ennen kuin jatkat.

 1. Päivitä 3DS saadaksesi hyvän mittauksen. Saatat joutua jopa päivittämään, ennen kuin voit käyttää Nintendo eShopia.

 2. Klikkaus Nintendo eShop 3DS:n alaosassa. Se näyttää ostoskassilta.

 3. Etsi ladattava peli Nintendo eShopista. Voit tehdä tämän hakemalla manuaalisesti avainsanan mukaan tai selaamalla luokan tai genren mukaan.

 4. Valitse peli, jonka haluat ostaa. Pelin pieni profiili tulee näkyviin. Huomaa hinta (USD), ESRB-luokitus ja aiempien ostajien käyttäjien arviot. Napauta pelikuvaketta lukeaksesi kappaleen, joka selittää peliä ja sen tarinaa.

  Kuva pelistä 3DS eShopista

 5. Valita Napauta tästä ostaaksesi. Lisää rahaa Nintendo 3DS -tilillesi tarvittaessa. Voit käyttää luottokorttia tai prepaid Nintendo 3DS -korttia. Jos haluat viivyttää pelin lataamista nyt, voit lisätä sen toivelistallesi. Nintendo eShop ei käytä Nintendo Points -pisteitä, toisin kuin Wiin ja Nintendo DSi:n virtuaaliset ostoskanavat. Sen sijaan kaikki eShop-tapahtumat tehdään oikealla rahalla. Voit lisätä $5, $10, $20 ja $50.

 6. Kassan yhteenvetonäytössä näkyy pelin hinta plus mahdolliset verot. Se näyttää myös SD-kortin tilan, joka näkyy lohkoina. Voit nähdä kuinka monta lohkoa lataus kestää ja kuinka monta on jäljellä SD-kortillasi selaamalla ostoyhteenvetoa kynällä tai painamalla alas d-padissa.

 7. Napauta Ostaa kun olet valmis suorittamaan kaupan. Lataus alkaa niin kauan kuin sinulla on tarpeeksi lohkoja käytettävissä.

  Kuva 3DS-pelistä eShopissa Osta-painikkeella

  Älä sammuta Nintendo 3DS:ää tai poista SD-korttia.

 8. Katso kuitti, kun lataus on valmis, tai napauta Hyppää kyytiin jatkaa ostoksia verkkokaupassa. Voit myös painaa Talo palataksesi Nintendo 3DS:n päävalikkoon.

 9. Uusi pelisi on uudella hyllyllä 3DS:n alanäytöllä. Napauta nykyistä kuvaketta avataksesi uuden pelisi ja nauti!

3DS Virtual Console -palautuspisteiden luominen

Voit tallentaa virtuaalikonsolipelin nopeasti luomalla palautuspisteen napauttamalla Virtual Console -valikkoa näytön alareunassa. Palautuspisteillä voit jatkaa peliä siitä, mihin jäit.

Por Markus