how to fix it when ps5 won t connect to wi fi 5088718 d6de0d8f95ef436dba5d95d9b85cf740

Eikö PS5 muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, etkä ole varma, onko kyseessä konsoliongelma vai muutettava asetus? Jos PS5 ei muodosta yhteyttä Internetiin, siihen voi olla useita syitä. Tässä on yhteenveto joistakin yleisimmistä ongelmista ja niiden korjaamisesta mahdollisuuksien mukaan.

Mistä saat selville, onko Playstation-verkko katkaistu?

Joissakin tapauksissa ongelma ei välttämättä ole sinun puolellasi. PSN-palvelimet saattavat olla alhaalla tai niitä huolletaan. Tälle ei voi tehdä paljon muuta kuin odottaa, että palvelimet palaavat verkkoon, mutta voit vahvistaa ongelman. Tässä on mitä tehdä.

 1. Siirry verkkoselaimessa PlayStation Network Service Status -sivulle osoitteessa https://status.playstation.com/en-us/

 2. Tarkista palvelun tila täältä, onko PSN-verkossa ongelmia.

 3. Jos sivusto ei lataudu, Internet-palvelusi ei ehkä ole käytettävissä, mutta jos muut sivustot edelleen latautuvat, kokeile riippumatonta sivustoa, kuten DownDetectoria, varmistaaksesi ongelman.

Kuinka tarkistaa, muodostaako Playstation 5 yhteyden verkkoosi oikein

PlayStation 5:n pitäisi säilyttää samat asetukset, joilla määritit konsolin, mutta kannattaa tarkistaa, onko yhteys katkennut. Näin se tehdään.

 1. Napsauta PlayStation 5:ssä asetukset.

 2. Klikkaus Verkko.

  PlayStation 5 -asetukset verkko korostettuna

 3. Klikkaus Testaa internetyhteyttä.

  Testaa PlayStation 5:tä internetyhteydellä korostettuna

 4. Odota testien valmistumista.

  PlayStation 5, kun Testaa internetyhteys on aktiivinen

 5. Jos testit epäonnistuvat, yritä muodostaa yhteys uudelleen Wi-Fi-reitittimeen kautta asetukset > Määritä Internet-yhteys.

  PlayStation 5:n asetukset, joissa Muodosta Internet-yhteys on korostettuna

  Kärki:

  Jos järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoosi, varmista, että olet antanut Wi-Fi-salasanasi.

Kuinka korjata Playstation 5 nopeimmalla tavalla (useimmissa tapauksissa)

Jos PlayStation 5 -palvelimet ovat käynnissä etkä saa yhteyttä, vaikka reititin toimii kunnolla, yritä käynnistää PlayStation 5 -konsoli ja reititin uudelleen. Se on melkein liian yksinkertainen ratkaisu, mutta se toimii monissa tapauksissa, varsinkin jos PlayStation 5 on ollut lepotilassa pitkään.

Kuinka parantaa Wi-Fi-nopeuksiasi

Jos vain PlayStation 5 näyttää kokevan hitaita tai olemattomia nopeuksia ja yhteys näyttää olevan kunnossa, siirrä reititin lähemmäs konsolia tai liitä se fyysisesti Ethernet-kaapelilla. Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta reitittimen fyysinen tuominen lähemmäksi voi vaikuttaa valtavasti, jos pystyt siihen. On monia muita tapoja nopeuttaa Wi-Fi-yhteyttä, joten sitä kannattaa kokeilla.

DNS-asetusten muuttaminen PlayStation 5:ssä

DNS-asetusten muuttaminen on edistyksellinen ratkaisu, mutta sillä voi olla merkitystä, jos Internet-palveluntarjoajallasi on ongelmia, koska se ohjaa liikenteen luotettavampaan lähteeseen. Näin muutat DNS-asetuksiasi PlayStation 5:ssä.

 1. Klikkaus asetukset.

 2. Klikkaus Verkko.

 3. Klikkaus asetukset.

 4. Klikkaus Määritä Internet-yhteys.

 5. Napsauta verkkoasi.

  1662091463 876 Kuinka korjata se kun PS5 ei muodosta yhteytta Wi Fi verkkoon Verkon nimi korostettuna» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/iBWDDfy1hWE3fUqPKG5lfhzpkDg=/2000×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/how-to-fix-it-when-ps5-won-t-connect- to-wi-fi-50887186-1b43c34b20b94565ba4af0ecc038b9ee.jpg» id=»mntl-sc-block-image_1-0-5″ >

 6. Klikkaus Lisäasetukset.

  PlayStation 5, jossa Internet-yhteyden lisäasetukset on korostettuna

 7. Klikkaus DNS-asetukset.

  PlayStation 5, jossa verkkoasetukset on avattu ja DNS-asetukset korostettuina

 8. Klikkaus Käyttöopas.

  PlayStation 5, jossa DNS-asetukset on korostettu ja valittu manuaalisesti

 9. Kirjoita Ensisijainen – 8.8.8.8, Toissijainen – 8.8.4.4 vastaamaan Google DNS:ää, joka yleensä toimii.

 10. Klikkaus Okei tallentaaksesi muutokset.

Por Markus