GettyImages 117236260 59308e453df78c08ab0bb1ea

Mitä tietää

 • Tarkista Windows Live Hotmailin tila ajankohtaisten ongelmien varalta. Microsoft saattaa olla tietoinen ongelmasta ja yrittää korjata sen.
 • Jos ongelmaasi ei ole luettelossa, paras tukivaihtoehto on mennä Microsoftin keskusteluryhmiin ja valita: Kysy kysymys.
 • Kirjoita sitten nimesi ja valitse Hyppää kyytiinsyötä . sisään Otsikkokirjoita kysymys Runkotäydennä CAPTCHAja valitse Lähetä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka ottaa yhteyttä Windows Live Hotmail -tukeen.

Ota yhteyttä Hotmail-tukeen

Koska Microsoft lopetti virallisesti Windows Live Hotmail -sähköpostipalvelun vuonna 2013, vanha asiakastukisivusto hotmailsupport.com ohjaa nyt Outlook.comiin. Jos sinulla on Hotmail-tili, voit saada apua Microsoftin keskustelupalstoilla. Seuraa näitä ohjeita saadaksesi apua Hotmail-tilisi vianetsinnässä:

 1. Tarkista Windows Live Hotmailin tila ajankohtaisten ongelmien varalta. Microsoft saattaa olla tietoinen ongelmasta ja yrittää korjata sen.

 2. Siirry Windows Live Hotmail -foorumiin osoitteessa Microsoft.com ja valitse Kirjaudu sisään oikeassa yläkulmassa, jos et ole kirjautunut tilillesi. Kirjaudu sisään Windows Live Hotmail -osoitteellasi ja salasanallasi.

  Jos et voi kirjautua sisään, koska et muista salasanaasi, palauta kadonnut Windows Live Hotmail -salasanasi Outlook.comista.

 3. Valitse Kysy kysymys.

  Valitse Esitä kysymys.

  Jos haluat nähdä, onko muilla käyttäjillä samanlaisia ​​ongelmia, kirjoita kysymys tai avainsana Etsi foorumin kysymyksiä laatikko.

 4. Jos et ole luonut Microsoft Answers -profiilia, kirjoita nimi, jonka haluat näkyvän viesteissäsi, hyväksy käyttöehdot ja valitse Hyppää kyytiin.

  Kirjoita nimi, jonka haluat näkyvän viesteissäsi, hyväksy käyttöehdot ja valitse Jatka.

 5. Kirjoita viestillesi aihe Otsikko -osioon ja kirjoita sitten kysymyksesi Runko osio. Sisällytä mahdollisimman paljon tietoa.

  Kirjoita viestisi aihe Otsikko-osioon ja kirjoita sitten kysymyksesi Teksti-osioon.

 6. Täytä CAPTCHA ja valitse Lähetä.

  Täytä CAPTCHA ja valitse Lähetä.

Por Markus