hotmail MacMail Icons 5804ed223df78cbc2885b6a5

Jos et käytä Windows Live Hotmail -tiliäsi säännöllisesti, muista, että Microsoft poistaa sen, kun et ole käyttänyt sitä jonkin aikaa. Windows Live Hotmail oli Microsoftin ilmainen web-pohjainen sähköpostipalvelu, jota voi käyttää verkossa miltä tahansa verkon tietokoneelta. Microsoft siirsi Hotmailin Outlook.comiin vuonna 2013 päivitetyllä käyttöliittymällä ja parannetuilla ominaisuuksilla. Outlook on nyt Microsoftin sähköpostipalvelun virallinen nimi. Jos sinulla on Hotmail-sähköpostiosoite, voit käyttää sähköpostiasi osoitteessa Outlook.com. Käytä Hotmail-sähköpostiosoitettasi kirjautuaksesi sisään kyseisen linkin kautta.

Tiedä, milloin Windows Live Hotmail -tilisi vanhenee

Kun 270 päivää (noin 8 ja puoli kuukautta) ilman käyttöoikeutta, Windows Live Hotmail -tili muuttuu käyttämättömäksi. Tämä tarkoittaa, että kaikki tilille tallennetut viestit poistetaan eikä uusia sähköposteja hyväksytä.

Kun Windows Live Hotmail poistetaan ja osoitetaan uudelleen

Ihmiset, jotka lähettävät sähköpostin passiiviseen Windows Live Hotmail -tiliin, heidän viestinsä palautuu toimitusvirheestä. Voit kuitenkin käyttää tilisi nimeä ja salasanaa kirjautuaksesi Windows Liveen. Kun 360 päivää (viisi päivää vähemmän kuin normaali vuosi) on ollut käyttämättä, Windows Live Hotmail -tili poistetaan pysyvästi. Jos et käytä Windows Live ID -tunnustasi (joka on Windows Live Hotmail -sähköpostiosoitteesi) 365 päivään (noin vuoteen), se voidaan myös poistaa pysyvästi. Joku muu voi käyttää Windows Live Hotmail -osoitettasi.

Lasketaanko POP3 tai edelleenlähetys pääsyksi Windows Live Hotmail -tiliin?

Windows Live Hotmail -tilin käyttäminen sähköpostiohjelmassa tai -palvelussa POP:n kautta tai Windows Live Hotmailin lähettäminen sähköpostien välittämiseen ei ole sama asia kuin tilin käyttäminen Internetin kautta. Pidä Windows Live Hotmail -tilisi aktiivisena kirjautumalla sisään Internetin kautta vähintään 8 kuukauden välein. Ehkä merkitse se kalenteriisi tai tehtävälistaan.

Maksullinen Windows Live Hotmail -tili pysyy aktiivisena koko tilauksen ajan

Maksulliset Windows Live Hotmail Plus -tilit pysyvät aktiivisina koko tilausjakson ajan riippumatta siitä, onko sinulla pääsy tilille vai ei.

Poista Windows Live Hotmail -tilisi itse

Voit myös sulkea Windows Live Hotmail -tilisi manuaalisesti.

Por Markus