illustration of couple communicating through tin can phones against colored background 723501399 5ab191543de4230036a27691

Mitä tietää

 • Ota chat-historia käyttöön: Valitse keskusteluikkunassa asetukset > Keskusteluhistoria.
 • Keskustelun arkistoiminen: Valitse keskustelu ja siirry kohtaan asetukset > Arkistoi keskustelu.
 • Keskustelun hakeminen: Valitse nimesi keskusteluluettelon yläreunasta, valitse Arkistoidut Hangoutitja valitse keskustelu

Google Chat on integroitu Google Workspaceen, ja se on kaikkien Google-tilien haltijoiden käytettävissä, mutta jotkut käyttäjät käyttävät edelleen Hangoutsia. Jos käytät Gmailia ja Hangoutsia, Google tallentaa Hangouts-keskustelut, jotta voit löytää ja käyttää niitä myöhemmin pöytätietokoneelta. Näin se toimii.

Vaihda Hangouts-chat-historiaa

Kun keskustelet jonkun kanssa Hangoutsissa, Google pitää kirjaa hänen keskusteluhistoriansa, joten voit vierittää keskusteluikkunaa ylöspäin nähdäksesi, mitä viestejä on vaihdettu aiemmin. Aktivoidaksesi tämän ominaisuuden:

 1. Valitse asetukset (rataskuvake) keskusteluikkunassa.

 2. Valitse Keskusteluhistoria ottaaksesi puheluhistoriaominaisuuden käyttöön. Kun tämä on valittu, Google säilyttää keskusteluketjun historian.

  Hangoutsin chat-asetukset, joissa keskusteluhistoria on korostettuna

Jos historia on poistettu käytöstä, viestit saattavat kadota ennen kuin aiottu vastaanottaja on lukenut ne. Jos toinen osapuoli poistaa historiaominaisuuden käytöstä, Google ei myöskään tallenna keskustelua. Jos käyttäjä kuitenkin käyttää keskustelua toisen asiakkaan kautta, hänen asiakkaansa saattaa pystyä tallentamaan keskusteluhistorian huolimatta siitä, että hän on poistanut Google Hangouts -historia-asetuksen käytöstä. Aiemmissa versioissa keskusteluhistorian poistamismahdollisuutta kutsuttiin myös epäviralliseksi.

Arkistoi keskustelut

Kun arkistoit keskustelun, se piilotetaan sivupalkin keskusteluluettelosta. Keskustelu ei kuitenkaan ole ohi.

 1. Valitse asetukset (rataskuvake) keskusteluikkunassa.

  Hangout-chat Asetukset korostettuina

 2. Valitse Arkistoi keskustelu.

  Hangoutsin chat-asetukset, joissa Arkistoi keskustelu korostettuna

 3. Voit hakea arkistoidun keskustelun valitsemalla nimesi keskusteluluettelon yläreunasta ja valitsemalla Arkistoidut Hangoutit. Tämä näyttää luettelon keskusteluista, jotka olet aiemmin arkistoinut.

  Gmail Hangouts merkityillä arkistoiduilla keskusteluilla

 4. Valitse keskustelu poistaaksesi sen arkistosta ja palauttaaksesi sen viimeaikaisten keskustelujen luetteloon.

Por Markus