001 is nintendo switch online down or is it just you 4846361 d95930818e9d4bc39ff7535c50087c08

Jos käynnistät Nintendo Switchin vain havaitaksesi, että Internet-toiminto ei toimi, tapahtuu jompikumpi kahdesta asiasta: joko se on pois päältä kaikilta tai järjestelmässäsi tai verkossasi on jotain vikaa. Lähes kaikissa tapauksissa ongelma on väliaikainen ja voit korjata sen muuttamalla muutamia asetuksia tai vain odottamalla. Tässä on mitä tehdä, jos Nintendo Switch Online ei toimi. Tämän artikkelin ohjeet koskevat sekä Nintendo Switchiä että Switch Litea.

Mistä tiedän, ettei Nintendo Switch Online ole saatavilla?

Ennen kuin yrität vianmääritysvaiheita, varmista, että palvelu ei ole kaikkien saatavilla. Tässä on mitä tehdä.

 1. Tarkista tila Is the Service Down -sivustolta. Sen lisäksi, että tällä sivulla kerrotaan, jos Nintendo Switch Online ei ole tällä hetkellä saatavilla, se sisältää myös kaavion, joka näyttää ongelmista, joista ihmiset ovat ilmoittaneet viimeisen 24 tunnin aikana.

  "On Nintendo Switch Online Down" -sivusto

 2. Tarkista Nintendon Twitter-tilit. Vaikka yritys käyttää tyypillisesti erilaisia ​​alueellisia sosiaalisen median sivujaan (kattaa: Japani, Pohjois-Amerikkathe Yhdistynyt kuningaskuntaja Euroopassa) jakaaksesi uutisia ja trailereita, jos täydellinen käyttökatko tapahtuu, he todennäköisesti julkaisevat päivityksiä. Voit myös yrittää etsiä #NintendoSwitchOnline hash. Vaikka muut käyttäjät eivät liity erityisesti seisokkiongelmiin, muut käyttäjät saattavat twiitata kyseiseen hashtagiin liittyvistä ongelmista.

 3. Etsi muusta sosiaalisesta mediasta muita katkoksesta ilmoittavia ihmisiä.

Jos ongelma osoittautuu yleiseksi häiriöksi, voit vain odottaa palvelun jatkumista.

Mitä tehdä, jos et saa yhteyttä Nintendo Switch Onlineen

Jos Nintendo Switch Onlinessa ei ole yleistä katkosta, ongelma voi olla konsolissasi tai laitteessasi. Tässä on joitain asioita, joita voit yrittää yhdistää järjestelmäsi uudelleen.

 1. Käynnistä kytkin uudelleen. Laitteiston sammuttaminen ja käynnistäminen on helppo tapa korjata joitain yleisiä ongelmia. Sinun tulee kokeilla sitä ennen kuin siirryt monimutkaisempiin vianetsintämenetelmiin.

 2. Varmista, että Internet on päällä. Jos kotiverkkosi ei ole käytettävissä, kytkimesi ja laitteesi eivät voi muodostaa yhteyttä. Tarkista tietokoneesi, tablet-laitteesi ja kaikki muu signaalia käyttävä laite nähdäksesi, ovatko ne yhteydessä Wi-Fi-verkkoosi ja Internetiin.

 3. Tarkista Internet-nopeus. Vaikka Internet toimisi, se voi olla hidas tai yhteys voi katketa. Sinun tulee pitää silmällä muun muassa kaistanleveyttä vaativia ohjelmia, signaalihäiriöitä ja haittaohjelmia.

  Testaa Internet-nopeutesi

 4. Kiinnitä verkkosi teho. Jos sinulla on erillinen modeemi ja reititin, irrota ne molemmat. Odota 30 sekuntia ja käynnistä sitten modeemi, anna sen käynnistyä ja kytke sitten reititin takaisin. Jos haluat käynnistää yhdistetyn modeemin ja reitittimen uudelleen, irrota se, odota 30 sekuntia ja kytke se takaisin.

 5. Vieraile Nintendon tukisivustolla saadaksesi Switch-kohtaisia ​​ohjeita, jotka voivat ratkaista ongelman.

 6. Ota yhteyttä Nintendoon. Jos mikään näistä ratkaisuista ei auta, voit ottaa yhteyttä Nintendon tukitiimiin puhelimitse, pikaviestillä, sähköpostilla tai tekstiviestillä lisäapua varten.

Por Markus