Mika ESPN on ja miten ESPN suoratoistopalvelu toimii

ESPN+ on ESPN:n itsenäinen suoratoistopalvelu, jossa voit suoratoistaa UFC-tapahtumia ja suoria MLB-, NHL- ja Major League Soccer -pelejä sekä dokumentteja, alkuperäistä ohjelmointia, on-demand-klassikoita, eksklusiivista sisältöä ja paljon muuta. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää ESPN+:sta ja urheilun suoratoiston aloittamisesta.

Kuinka pääset ESPN+:aan?

Käytä ESPN+:aa mobiililaitteella lataamalla ESPN-sovellus iOS:lle tai Androidille ja päivittämällä sitten ESPN+:aan sovelluksen sisäisenä ostoksena. Jos haluat katsoa televisiossa tai tietokoneella, hanki ESPN+ ESPN-sovelluksen tai -kanavan kautta Roku-, Apple TV-, Chromecast- tai Amazon Fire TV -suoratoistolaitteeseen tai Samsung Smart TV:n kautta. Tai katso verkkoselaimella, Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja muilla. ESPN+:n rekisteröityminen ei edellytä kaapelitilausta, mutta todelliset urheilufanit eivät ehkä halua vielä katkaista johtoa kokonaan, sillä ESPN+ ei sisällä pääsyä NBA- tai NFL-peleihin tai muiden kanavien suuriin tapahtumiin. Vieraile ESPN:ssä saadaksesi täydellisen luettelon ESPN+:a tukevista laitteista ja apua sovelluksen käyttöönotossa.

Mitä ESPN+ antaa sinulle?

ESPN+:ssa on vaikuttava valikoima valtavirtaa ja monipuolista urheilusisältöä. Katso suorana Major League Baseball-, National Hockey League- ja Major League -jalkapallopelejä sekä joitain yliopistourheilulajeja, PGA-golfia, nyrkkeilyä ja tennistä. UFC-fani tarjoaa pääsyn erikoistapahtumiin, eksklusiivisiin otteluihin ja pay-per-view-tapahtumiin, joihin et pääse muualta. Jos olet vähemmän valtavirran urheilun ystävä, voit nauttia rugbysta, kriketistä, Kanadan jalkapalloliigan otteluista ja muista kansainvälisistä urheilulajeista. Livepelien ja kilpailujen lisäksi pääsy kirjoitettuihin artikkeleihin, urheilupodcasteihin, uutisiin, tulospäivityksiin, fantasiajalkapallotietoihin, alkuperäiseen ohjelmointiin, ESPN:n SportsCenter-yhteenvedon ja NFL Prime Time -sarjan tiivistetyihin versioihin sekä dokumenttikirjastoon ja muuhun tilaussisältöön. .

Kuinka paljon on ESPN+

ESPN+ maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa tai 49,99 dollaria vuodessa. Se sisältyy myös Hulun ja Disney Plusin pakettiin hintaan 12,99 dollaria kuukaudessa. Jos olet urheilun ystävä, saattaa olla syytä maksaa noin 72 dollaria vuodessa, jotta pääset käyttämään näin laajaa urheilusisältöä. Jos olet UFC-fani, se on melkein turhaa. Vaikka ESPN+ ei kata kaikkia urheilutarpeitasi ilman NFL- tai NBA-pelejä, se on erinomainen lisä urheilumediavaihtoehtoihisi.

Kuinka rekisteröityä ESPN+:aan

Tässä on katsaus ESPN+ -kirjautumisprosessiin.

 1. Siirry ESPN+ -verkkosivustolle ja valitse Ota ESPN+ tai Nouta nippujos haluat Disney Plus- ja Hulu -paketin.

  ESPN+ -kotisivun kirjautumisnäyttö

 2. Sinua pyydetään luomaan tili. Kirjoita nimesi, luo salasana ja valitse Kirjaudu.

  Luo ESPN-tili päästäksesi ESPN+-palveluun

  Jos sinulla on jo Disney- tai ESPN-tili, kirjaudu sisään näillä tunnistetiedoilla.

 3. Anna luottokorttitietosi ja valitse Osta ESPN+.

  Anna luottokorttitietosi ostaaksesi ESPN+

 4. ESPN+ -tilisi on nyt aktiivinen. Aloita katsominen heti ESPN:n pääsivustolta tai lataa puhelimeesi tai suoratoistolaitteellesi sopiva sovellus

FAQ

 • Kuinka peruutan ESPN+ -tilaukseni?

  Jos haluat peruuttaa ESPN+:n, kirjaudu sisään tilillesi ja valitse omasi Profiili -kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa ja siirry sitten kohtaan ESPN+ -tilaus > Pärjätä > Peruuta tilaus. Jos tilasit Rokun kautta, kirjaudu sisään Roku-tilillesi ja siirry osoitteeseen hallita tilauksiasi.

 • Voinko katsoa ESPN+:a ilmaiseksi?

  Ei. ESPN+ ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Sinun on tilattava tai lisättävä ESPN+ suoratoistopakettiisi katsoaksesi.

 • Mitä EPSN tarkoittaa?

  ESPN tulee sanoista Entertainment and Sports Programming Network. Yritys lyhensi virallisen nimensä ESPN, Inc:ksi vuonna 1985.

Por Markus