resetfiretvcube abbdaba0694c4f369b6214e7d7d76bf0 scaled
 • Paina ja pidä painettuna Vähennä äänenvoimakkuutta ja Tyhmä -painikkeita aloittaaksesi nollausprosessin.
 • Voit myös navigoida kohteeseen asetukset > Minun Fire TV > Nollaa tehdasasetuksiin.
 • Et voi määrittää Fire TV Cubea ilman fyysistä kaukosäädintä, joten älä nollaa Fire TV Cubea, jos puhelimessasi on vain kaukosäädinsovellus.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Fire TV Cube nollataan, jos aiot myydä tai antaa sen lahjaksi tai jos sinulla on ongelma, jota et voi ratkaista millään muulla tavalla. Fire TV Cuben nollaaminen palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin, minkä jälkeen sinun on määritettävä se uudelleen aivan kuin se olisi uusi. Jos haluat vain käynnistää Fire TV Cuben uudelleen, irrota se ja kytke se takaisin.

Kuinka nollaan Amazon Fire TV Cuben?

On kaksi tapaa nollata Fire TV Cube. Jos Fire TV Cube ei vastaa, mutta kaukosäätimesi toimii, pidä . painetaan Vähennä äänenvoimakkuutta ja Tyhmä painikkeita, kunnes valo vilkkuu sinisenä. Tämä nollaa Fire TV Cuben, vaikka se lakkaisi vastaamasta. Jos Fire TV Cube vastaa, voit aloittaa tehdasasetusten palautuksen valikoista:

 1. paina Talo kaukosäätimen painiketta.

 2. Valitse asetukset.

  Asetukset korostettuna Fire TV Cubessa.

 3. Valitse Minun Fire TV.

  Fire TV -asetukset, joissa My Fire TV on korostettuna

 4. Valitse Palauta tehdasasetukset.

  Fire TV Cube -asetuksissa valittu tehdasasetusten palautus.

 5. Valitse Nollaa.

  Nollaa korostettuna Fire TV Cube -nollausvalikossa.

Kuinka nollaat Fire TV Cuben ilman kaukosäädintä?

Voit nollata Fire TV Cuben ilman fyysistä kaukosäädintä käyttämällä Fire TV -sovellusta Fire TV Cube -kaukosäätimenä. Edellisessä osassa kuvattu prosessi toimii samalla tavalla Fire TV Remote -sovelluksen kanssa kuin tavallisen kaukosäätimen kanssa. Ongelmana on, että et voi määrittää Fire TV Cubea ilman kaukosäädintä. Älä nollaa Fire TV Cubea, ellei sinulla ole fyysistä kaukosäädintä. Asennus Fire TV Cuben nollauksen jälkeen vaatii fyysisen kaukosäätimen. Jos sinulla ei ole kaukosäädintä, et voi käyttää Fire TV Cubea, kun olet nollannut sen. Jos olet kadottanut Fire TV Cube -kaukosäätimen ja sinun on nollattava Cube, sinun on ensin ostettava yhteensopiva kaukosäädin. Vaihtoehtosi ovat ostaa uusi kaukosäädin, lainata kaukosäädin ystävältä tai käyttää Fire TV -kaukosäädintä toisesta omistamastasi Fire TV -laitteesta. Sinun on nollattava Cube Fire TV Remote -sovelluksella tai korvaava kaukosäätimellä ja käytettävä korvaavaa kaukosäädintä alkuasetusten tekemiseen. Voit sitten palauttaa kaukosäätimen alkuperäiselle omistajalleen tai yhdistää sen uudelleen toiseen Fire TV -laitteeseesi ja ohjata Fire TV Cubea puhelimesi Fire TV -sovelluksella. Tässä on vaiheet Fire TV -kuution nollaamiseksi ilman alkuperäistä kaukosäädintä:

 1. Osta korvaava kaukosäädin ja liitä se Fire TV Cubeen. Voit ostaa korvaavan, lainata sellaisen tai käyttää yhteensopivaa kaukosäädintä toisesta omistamastasi Fire TV -laitteesta.

 2. Nollaa Fire TV Cube edellisessä osiossa kuvatulla tavalla.

 3. Paina pyydettäessä koti näppäin korvaavassa kaukosäätimessä.

  Fire TV Cube vaatii fyysisen kaukosäätimen.

  Et selviä tästä vaiheesta ilman yhteensopivaa kaukosäädintä. Vaikka yhdistäisit Fire TV Cuben verkkoosi Ethernet-sovittimella ja yhdistäisit Fire TV Remote -sovelluksen onnistuneesti, sovelluksen Home-painikkeen painaminen ei anna sinun mennä tätä vaihetta pidemmälle.

 4. Yhdistä Fire TV -kaukosäädinsovellus Fire TV Cubeen.

 5. Palauta korvaava kaukosäädin henkilölle, jolta lainasit sen, tai liitä se uudelleen mukana tulleeseen Fire TV -laitteeseen.

 6. Käytä puhelimesi Fire TV -kaukosäädinsovellusta Fire TV Cube -laitteen ohjaamiseen.

Miksi nollata Fire TV Cube?

Kun nollaat Fire TV Cuben, palautat sen samaan tilaan, jossa se oli, kun se valmistettiin ensimmäisen kerran. Tämä tarkoittaa, että kaikki poistetaan laitteesta, mukaan lukien Fire TV:hen lataamasi sovellukset, tilitietosi, Wi-Fi-tietosi ja kaikki muu. Nollauksen jälkeen Fire TV Cube tulee asettaa ikään kuin se olisi aivan uusi laite. Tähän on monia syitä, mutta sinun kannattaa harkita muita ratkaisuja, jos et halua poistaa kaikkia tietojasi ja tilitietojasi. Jotkut syyt Fire TV Cuben nollaamiseen ovat:

 • Pääset eroon Fire TV Cubesta: On hyvä idea nollata Fire TV Cube ennen sen myyntiä, luovuttamista tai vaihtamista. Jos et, uudella laitteen omistajalla on rajoitettu pääsy Amazon-tilillesi ja hän voi ostaa ja vuokrata videoita tililläsi, jos et ole koskaan määrittänyt PIN-koodia.
 • Laite on hidas tai ei vastaa: Joissakin tapauksissa saatat huomata, että ainoa tapa korjata hidas tai reagoimaton Fire TV Cube on nollata se. Muista käyttää ensin kaikki muut vaihtoehdot, mutta saatat joutua tilanteeseen, jossa tämä on ainoa vaihtoehto.
 • Ei enää tallennustilaa: Jos Fire TV Cube -laitteesi tallennustila on loppunut, etkä halua vaivautua yksittäisten sovellusten poistamiseen tai yksittäisten välimuistien tyhjentämiseen, suorita puhdas käynnistys tekemällä nollaus. Muista, että tämä säästää aikaa aluksi, mutta edellyttää, että määrität laitteen tyhjästä ja lataat kaiken uudelleen.
 • Fire TV Cube tai sovellus ei toimi kunnolla: Voit korjata useimmat sovellusongelmat poistamalla ja asentamalla uudelleen, mutta jotkin sovellusongelmat ja itse Fire TV Cube -ongelmat voidaan korjata vain nollaamalla.

FAQ

 • Kuinka asennan Kodin Amazon Fire TV Cubeen?

  Asenna Kodi Amazon Fire TV Cubeen siirtymällä osoitteeseen asetukset > Järjestelmä > Kehittäjävaihtoehdot (tai Laite > Kehittäjävaihtoehdot) ja ota käyttöön ADB-virheenkorjaus ja Sovellukset tuntemattomista lähteistä. Varmista, että tiedät Fire TV Cuben IP-osoitteen, asenna sitten Downloader Amazonin App Storesta, käynnistä sovellus ja kirjoita uusin APK-tiedosto Kodista. Valitse Ladataja noudata sitten Kodin asennusohjeita.

 • Miten Fire TV Cube asennetaan?

  Asenna Fire TV Cube liittämällä se televisioon HDMI-kaapelilla. Liitä virtalähde ja liitä sitten toinen pää Fire TV Cubeen. Kytke televisio päälle ja siirry HDMI-tuloon. Kaukosäätimen tulee muodostaa yhteys automaattisesti. Valitse kieli, kirjaudu sisään Amazon-tilillesi ja seuraa asennusohjeita.

 • Kuinka peruutan Amazon Fire TV Cuben tilauksen?

  Kirjaudu ulos Fire TV Cubesta kirjautumalla sisään Amazon-tilillesi ja valitsemalla Sisältö ja laitteetja napsauta sitten Laitteet -välilehti. Valitse Amazon Fire TV Cube ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Por Markus