galaxy buds2 with well balanced sound 17a1bb75630045f380ae661651cc5012

Mitä tietää

 • Siirry pariliitostilaan asettamalla Galaxy Buds 2 koteloon, odottamalla viisi sekuntia ja avaamalla kansi.
 • Voit myös siirtyä pariliitostilaan manuaalisesti painamalla nappikuulokkeiden kosketuslevyjä muutaman sekunnin ajan.
 • Etsi ja valitse Galaxy Buttons 2 käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelossa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka langattomat Samsung Galaxy Buds 2 -nappikuulokkeet liitetään Android- tai iOS-älypuhelimen ja muiden Bluetooth-laitteiden, kuten PC:n tai Macin, kanssa. Ensimmäinen asia on varmistaa, että Galaxy Buds 2 -puhelimesi on Bluetooth-pariliitostilassa, jotta muut laitteet voivat löytää ne ja sitten synkronoida (yhdistää niihin).

Kuinka laitat Samsung Galaxy Buds 2 -laitteen pariliitostilaan?

Pariliitostila toimii eri tavalla, jos et ole koskaan aiemmin yhdistänyt kuulokkeita muihin laitteisiin tai jos käytät niitä ensimmäistä kertaa. Voit myös yhdistää ne manuaalisesti tai käyttämällä vastaavan mobiililaitteen Galaxy Wearable- tai Samsung Galaxy Buds -sovellusta.

Galaxy Buds 2:n yhdistäminen ensimmäistä kertaa

Jos käytät Galaxy Buds 2:ta ensimmäistä kertaa tai jos et ole koskaan yhdistänyt niitä aiemmin, prosessi on hieman erilainen. Voit myös käyttää Galaxy Wearable sovellus (Android) tai Samsung Galaxy -painikkeet sovelluksen (iOS) sijaan, jolloin voit siirtyä kyseiseen alla olevaan osioon. Galaxy Buds 2:n yhdistäminen manuaalisesti ensimmäistä kertaa:

 1. Aseta kuulokkeet langattomaan latauskoteloon ja sulje kansi. Odota vähintään viisi sekuntia ja avaa sitten kotelo uudelleen.

 2. Kuulokkeet siirtyvät automaattisesti Bluetooth-pariliitostilaan.

 3. Anna laitteellasi Bluetooth-asetukset ja hae Galaxy Buttons 2 yhdistettävien laitteiden luettelossa. Valitse sitten nappikuulokkeet luettelosta.

  1661593745 421 Miten Galaxy Buds 2 yhdistaa Bluetooth > Bluetooth käytössä Android-puhelimessa» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/m8e6khYf2yDHQk5vCwUrUXn-U3c=/1200×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/NEW12-db80104581a3977770296398″ id=»mntl-sc-block-image_1-0-1″ >

 4. Muutaman sekunnin kuluttua nappikuulokkeiden pitäisi muodostaa yhteys laitteeseen, ja näet ponnahdusviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan pariliitos. Lehdistö Okei.

Kuinka yhdistät Buds 2:n?

Mobiilisovellusten käytön lisäksi voit manuaalisesti ottaa pariliitostilan käyttöön Samsung Galaxy Buds 2 -laitteessasi päivittääksesi yhteyden tai muodostaaksesi yhteyden muihin laitteisiin, kuten PC- tai Mac-tietokoneeseen. Suosittelemme käyttämään automaattista pariliitostilaa avaamalla ja sulkemalla ensin langattoman latauskotelon kansi! Ota pariliitostila käyttöön manuaalisesti seuraavasti:

 1. Aseta nappikuulokkeet korvillesi ja paina sitten nappikuulokkeiden sivuilla olevia kosketuslevyjä muutaman sekunnin ajan.

  Galaxy Buds 2 korvista ja kosketuslevy kuvassa.

  Korosta vasemman painikkeen kosketuslevy (vaaleampi soikea alue).

 2. Kuulokkeet antavat ensimmäisen äänen, ennen kuin ne antavat tasaisen äänen, joka osoittaa, että ne ovat pariliitostilassa. Siksi on parasta käyttää niitä manuaalisen pariliitoksen aikana.

 3. Syötä Bluetooth-asetukset laitteessa, jonka haluat muodostaa pariliitoksen – varmista, että Bluetooth on päällä – ja etsi sitten Galaxy Buttons 2 käytettävissä olevien laitteiden luettelossa. Napsauta tai napauta Galaxy Buttons 2 aloittaaksesi pariliitoksen muodostamisen.

 4. Se riippuu laitteesta, mutta saatat joutua valtuuttamaan pariliitoksen vastaamalla kehotteeseen, kuten napauttamalla Okei tai Vahvistaa.

Galaxy Buds 2:n yhdistäminen Galaxy Wearable- tai Samsung Galaxy Buds -sovellukseen

Androidilla voit ladata . asentaa ja käyttää Galaxy Wearable mobiilisovellus, jolla voit synkronoida ja määrittää kuulokkeet. Samanlainen sovellus nimeltä Samsung Galaxy -painikkeet, voidaan käyttää iOS:ssä. Näin määrität sen:

 1. Aseta kuulokkeet latauskoteloon, sulje kansi ja odota vähintään viidestä kuuteen sekuntia.

 2. Avaa Galaxy Wearable tai Samsung Galaxy -painikkeet sovellus ja napauta Aloittaa tai Aloittaa aloittaaksesi pariliitosprosessin. Sovellus alkaa etsiä käytettävissä olevia laitteita.

 3. Avaa kotelon kansi siirtyäksesi pariliitostilaan ja odota Galaxy Buttons 2 näkyvät Galaxy Wearable tai Samsung Galaxy -painikkeet sovellus.

 4. Valitse omasi Galaxy Buttons 2 luettelosta, kun ne tulevat näkyviin, ja napauta Okei vahvistaa. Sisään Samsung Galaxy -painikkeetsinun on myös vahvistettava, haluatko jakaa diagnostiikkatietoja napauttamalla Olla samaa mieltäkatso tiedot ja napauta sitten Ymmärsin.

  1661593746 465 Miten Galaxy Buds 2 yhdistaa Skannaa > Valitse laite Galaxy Wearable -sovelluksessa» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/a542wBxihF_uFTFx-hOLg-Qui_g=/1200×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/NEW13-4e3a4ed4264d4350ba4d3a1ce0ba4d» id=»mntl-sc-block-image_1-0-3″ >

 5. Muutaman sekunnin kuluttua nappikuulokkeet yhdistyvät laitteeseen, ja voit käyttää niitä äänen kuunteluun. Sisään Samsung Galaxy -painikkeetnäet myös lisätietoja kuulokkeistasi ja sinun täytyy napauttaa Vahvistaa.

Miksi Galaxy Buds 2 ei siirry pariliitostilaan?

Suurimmaksi osaksi Galaxy Buds 2:n pitäisi siirtyä automaattisesti pariliitostilaan langattomassa latauskotelossaan, varsinkin jos et ole koskaan aiemmin muodostanut yhteyttä toiseen laitteeseen. Voit myös siirtyä pariliitostilaan manuaalisesti painamalla nappikuulokkeiden kosketuslevyjä muutaman sekunnin ajan. Tiedät, että ne ovat valmiita muodostamaan laiteparin, koska kuulet jatkuvan äänen, piippauksen, jonka kuulokkeet lähettävät. Jos sinulla on ongelmia pariliitostilaan siirtymisessä tai yhteyden muodostamisessa muihin laitteisiin, saatat haluta katkaista niiden pariliitoksen kaikista nykyisistä laitteista. Voit myös yrittää kytkeä Bluetoothin pois päältä ja uudelleen päälle laitteessa, johon haluat muodostaa yhteyden.

Missä Galaxy Buds 2:n pariliitospainike on?

Galaxy Buds 2:ssa ei ole erillistä pariliitospainiketta, koska prosessi on suunniteltu saumattomaksi. Jos sinun on siirryttävä pariliitostilaan manuaalisesti, mutta kotelomenetelmä ei toimi, voit painaa nappikuulokkeiden kosketuslevyjä muutaman sekunnin ajan, kun ne ovat korvissasi. Kun he siirtyvät pariliitostilaan, kuulet kuulokkeista äänimerkin, joka ilmoittaa, että voit liittää uuden laitteen. Jos sinulla on lisää kysyttävää Galaxy Buds 2:n yhdistämisestä älypuhelimeesi, voit katsoa Samsungin virallista dokumentaatiota tai ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin.

FAQ

 • Voidaanko Galaxy Buds yhdistää kahden laitteen kanssa?

  Samsung Galaxy Buds ei voi muodostaa yhteyttä useisiin laitteisiin samanaikaisesti. Voit kuitenkin vaihtaa nopeasti pariksi liitettyjen laitteiden välillä. Kun yhdistät laitteet ensimmäisen kerran, ne muodostavat yhteyden automaattisesti, kun käytät niitä seuraavan kerran.

 • Miksi Galaxy Budsini ei voi muodostaa laiteparia Galaxy-sovelluksen kanssa?

  Jos sinulla on ongelmia nappikuulokkeiden yhdistämisessä Galaxy Wearables -sovellukseen, yritä käynnistää ne uudelleen manuaalisesti. Aseta kuulokkeet latauskoteloon, sulje kansi, odota vähintään seitsemän sekuntia ja poista kuulokkeet kotelosta. Jos ne eivät vieläkään muodosta yhteyttä, palauta ne tehdasasetuksiin Galaxy-puhelimen Galaxy Wearable -sovelluksessa siirtymällä osoitteeseen . mennä Kellon asetukset > Nollaa > Nollaa.

Por Markus