Mita voit tehda Apple Watchilla ilman laiteparia

Suuri osa Apple Watchin toiminnoista riippuu sen yhdistämisestä älypuhelimeen Bluetoothin kautta. Voit kuitenkin tehdä monia asioita kellollasi, vaikka puhelin ei olisikaan käsillä. Tässä artikkelissa kuvataan muutamia. Tämän artikkelin tiedot koskevat yleisesti kaikkia Apple Watcheja, mutta yksityiskohdat riippuvat mallistasi.

Toista musiikkia synkronoidusta soittolistasta

Jos haluat yhdistää Apple Watchin Bluetooth-kuulokkeisiin ja suoratoistaa musiikkia Spotifysta ilman iPhonea, siirry Musiikki-sovellukseen ja valitse Apple Watch lähteenä. Vieritä sitten alas ja valitse Nyt soi, Musiikkinitai Soittolistat. Voit pitää yhtä soittolistaa Apple Watchissa kerrallaan. Sinun on yhdistettävä älykello laturiin synkronoidaksesi soittolistan. Varmista, että Bluetooth on käytössä iPhonessasi, siirry sitten Watch-sovellukseen ja valitse Kelloni > Musiikki > Synkronoitu soittolista. Valitse soittolista, jonka haluat synkronoida. Spotify Premium -tilillä voit ladata soittolistoja, albumeja ja podcasteja suoraan Apple Watchiin offline-käyttöä varten. Valitse Lisää (kolme pistettä) > Lataa Apple Watchiin. Kun olet ladannut, voit kuunnella sisältöäsi ilman, että iPhonesi on lähellä. Voit myös käyttää Apple Watchia ohjaamaan toistoa muilla laitteilla, kuten langattomilla kaiuttimilla.

Käytä hälytystä ja muita aikatoimintoja

Sinun ei tarvitse olla Apple Watchin yhteydessä iPhoneen, jotta voit käyttää herätystä, ajastinta ja sekuntikelloa. Ilman älypuhelimen apua laite toimii edelleen kellona.

Seuraa päivittäistä liikettäsi

Apple Watch voi näyttää nykyiset toimintatilastot ilman, että se on yhdistetty iPhoneen. Älykellon Activity-sovellus näyttää edistymisesi kohti päivittäistä harjoittelua ja harjoitustavoitteita. Sovellus myös seuraa kaloreita, ehdottaa päivittäisiä tavoitteita ja jakaa aktiivisuutesi harjoitteluun ja harjoitteluun. Kun sitä käytetään iPhonen kanssa, tämä sovellus voi näyttää lisätietoja, kuten yhteenvedon kuukauden päivittäisistä tilastoistasi. Voit myös käyttää Apple Watch -sovellusta erillään iPhonesta. Tämä sovellus näyttää reaaliaikaisia ​​tilastoja, kuten kulunut aika, kalorit, vauhti, nopeus ja paljon muuta erilaisille harjoituksille. Se on melko hyvä ominaisuussarja, joka riittää joillekin ihmisille miettimään, tarvitsevatko he edes itsenäistä aktiivisuusseurantaa.

Katso valokuvat

Jos olet synkronoinut tietyn valokuva-albumin Kuvat-sovelluksen kautta, voit katsella sitä kellossasi, vaikka puhelin ei olisi yhdistetty.

Yhdistä tiettyihin Wi-Fi-verkkoihin

Apple Watch voi muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, jos olet aiemmin muodostanut yhteyden siihen pariksi liitetyllä iPhonella. Joten jos olet aiemmin käyttänyt Wi-Fi-yhteyttä kellon ja puhelimen pariliitoksen kanssa, kyseisen verkon pitäisi olla käytettävissä, kun irrotat näiden kahden laitteen pariliitoksen tulevaisuudessa. Jos voit muodostaa yhteyden vain Apple Watchiin, voit nauttia muutamista lisäominaisuuksista. Voit käyttää Siriä, lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä soittaa ja vastaanottaa puheluita muun muassa.

Applen mobiilikellot

Series 3 Apple Watches ja uudemmat tukevat matkapuhelinyhteyttä Wi-Fi-yhteyden kanssa. Sinulla on oltava yhteensopiva mobiilidatasopimus, jotta iPhonesi voi käyttää tätä ominaisuutta. Apple Watchit, joissa on matkapuhelintuki, voivat:

  • Vastaanota ilmoituksia.
  • Soittaa.
  • Vastaa viesteihin.
  • Käytä radiopuhelinta.
  • Suoratoista musiikkia ja podcasteja.

Por Markus