my life story 157593194 57f2de083df78c690f63da58 scaled

Twitter-biokuvaus on osa Twitter-profiilisi luomista. Se näkyy nimesi ja profiilisi Twitter-kahvan alla. Käytä sitä antaaksesi muille lyhyen esittelyn siitä, kuka olet, luettele kiinnostuksesi tai mainosta yritystäsi.

Kuinka muuttaa bio

Voit muuttaa Twitter-kuvaasi muokkaamalla profiiliasi. Voit myös optimoida sen hashtageilla ja @käyttäjätunnuksilla. Twitter-kuvasi on rajoitettu 160 merkkiin välilyönnit mukaan lukien.

  1. Valitse valokuvasi tai kuvasi Twitter-etusivusi yläreunasta.

  2. Valitse Muokkaa profiilia.

    Muokkaa profiilia -painike Twitter-profiilissa

  3. Muokkaa profiilia -ikkuna avautuu. Vieritä Bio-kenttään ja kirjoita bio. Valitse Tallentaa ikkunan yläosassa ottaaksesi muutokset käyttöön.

    Bio-kenttä Muokkaa profiilia -ikkunassa

Twitter-profiilin muut osat

Biografiaan liittyy valinnaisia ​​kuvailevia kohteita, jotka kertovat ihmisille, mistä olet kotoisin, milloin aloitit Twitterin käytön, syntymäpäiväsi ja henkilökohtaisen tai yrityksesi verkkosivuston osoitteen. Kun joku napsauttaa jotakin twiitistäsi Twitter-syötteessään, hänet lähetetään profiilinäytöllesi ja hän voi nähdä kuvasi siellä. Muut kuvauksen alla olevat kohteet sisältävät yleensä ehdotuksia siitä, ketä kannattaa seurata tällä hetkellä seuraamiesi sivustojen perusteella, hakukenttä ja lista trendaavista sivustoista. Twitter luo nämä automaattisesti.

Twitterin bioesimerkkejä

Twitter-bioosi voi sisältää mitä tahansa tietoa. Se voi olla lyhyt ja suloinen, typerä tai informatiivinen. Tässä on muutamia esimerkkejä:

  • Ohjelmiston nörtti. Asuu Coloradossa. Rakastaa kissaansa, Marty.
  • Kokopäiväinen äiti ja osa-aikainen piika, kuljettaja, kokki, pullonpesija, koiran uimari, vaatekansio, läksyapu ja sunnuntairistikko.
  • Pidän tanssimisesta, mutta en tiedä miten.

Por Markus