how to tell if you are blocked on snapchat 4169359 3d0a29c95051415a9879e50c41e4c567

Mitä tietää

 • Jos olet keskustellut äskettäin, heidän pitäisi näkyä keskusteluissasi. Jos ei, olet todennäköisesti estetty.
 • Et löydä jälkeä henkilöstä, joka esti sinut Snapchatissa, kun haet hänen käyttäjänimeään tai koko nimeään.
 • Etsi käyttäjä toiselta tililtä eri laitteella. Jos ne näkyvät haussa, olet estetty.

Jos epäilet, että sinut on estetty Snapchatissa, sinun on tehtävä seuraava tutkimus vahvistaaksesi sen.

Tapoja selvittää, onko sinut estetty Snapchatissa

Nämä ovat tärkeimmät toimenpiteet sen määrittämiseksi, onko joku estänyt sinut Snapchatissa.

 1. Tarkista viimeaikaiset keskustelusi. Ensimmäinen iso vihje, joka voi kertoa, onko käyttäjä estänyt sinut, on nähdä, näkyvätkö he keskusteluhistoriassasi. Tämä vaihe on hyödyllinen vain, jos olet keskustellut käyttäjän kanssa, joka on saattanut estää sinut ennen Snapchat-keskustelujen poistamista. Avaa Snapchat-sovellus ja siirry Keskustelut-välilehteen napauttamalla puhekuplakuvaketta näytön alareunassa kamerapainikkeen vasemmalla puolella. Jos epäilemäsi käyttäjä on estänyt, et näy sivustossasi Keskustella lista huolimatta äskettäisestä keskustelusta heidän kanssaan, se on iso vihje. Sinun on kuitenkin edelleen siirryttävä seuraavaan vaiheeseen vahvistaaksesi eston.

  On myös mahdollista, että et ole keskustellut viime aikoina kyseisen käyttäjän kanssa tai olet unohtanut tyhjentäneensä historiasi. Jos näin on, jatka seuraavaan vaiheeseen.

 2. Etsi heidän käyttäjänimensä tai koko nimensä. Jos käyttäjä on estänyt sinut, hän ei näy, kun haet häntä Snapchatissa. Jos he ovat kuitenkin poistaneet sinut ystäväluettelostaan, sinun pitäisi pystyä löytämään heidät etsimällä heitä. On tärkeää ymmärtää ero Snapchatissa eston ja poistamisen välillä. Jos käyttäjä on estänyt sinut, et löydä jälkeäkään hänen tilistään etkä voi ottaa häneen yhteyttä estetyltä tililtäsi. Jos käyttäjä poistaisi sinut ystäväluettelostaan, löydät hänet silti ystäväluettelostasi ja voit jatkaa hänelle snapsien lähettämistä. Snapchat-tietosuoja-asetuksista riippuen he eivät kuitenkaan välttämättä saa sitä, jos he vain sallivat ystäviensä ottaa heihin yhteyttä. Voit etsiä käyttäjää, jonka epäilet estäneen sinut, napauttamalla Etsiä ominaisuus näytön yläosassa Keskustelut- tai Snap-välilehdellä, joka on merkitty suurennuslasikuvakkeella. Aloita etsittävän käyttäjän käyttäjänimen tai koko nimen kirjoittaminen.

  Hakukenttä Snapchatissa iOS:lle

  Saat tarkempia tuloksia, jos tiedät käyttäjän käyttäjänimen. Saattaa olla useita muita käyttäjiä, joilla on samanlaiset täydelliset nimet, mutta käyttäjätunnukset ovat kaikki yksilöllisiä. Samoin täydet nimet voidaan muuttaa milloin tahansa, kun käyttäjätunnukset ovat pysyviä. Jos käyttäjä näkyy hakutuloksissa, se luetellaan alla Ystäväni etiketti sinussa on edelleen heidän ystäväluettelossaan tai alla Lisää ystäviä merkitse, jos he poistivat sinut ystäväluettelostaan. Jos etsimäsi käyttäjä ei näy ollenkaan, vaikka hän etsii hänen tarkkaa käyttäjänimeään, hän on estänyt sinut tai poistanut Snapchat-tilinsä.

 3. Etsi heidän käyttäjänimensä tai koko nimensä toiselta tililtä. Jos et löydä viimeisessä vaiheessa etsimääsi käyttäjää, hän on todennäköisesti estänyt sinut. tämä ei kuitenkaan vielä riitä vahvistamaan sitä. Voit ehkä varmistaa, että hänen tilinsä on edelleen olemassa, etsimällä käyttäjää toiselta tililtä. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Pyydä ystävää etsimään käyttäjä tililtään.
  • Kirjaudu ulos tilistäsi ja luo upouusi tili etsiäksesi kyseistä käyttäjää.

  Ensimmäinen vaihtoehto on helpoin, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä kaikkea ylimääräistä työtä, joka liittyy uuden tilin luomiseen. Valitse ystävä, perheenjäsen, työtoveri tai muu tuttava, joka on Snapchatissa ja joka ei ole ystäväsi käyttäjän kanssa, jonka uskot estäneen sinut. Pyydä heitä etsimään käyttäjää käyttäjänimen (jos tunnet hänet) tai koko nimensä perusteella. Jos päätät luoda uuden tilin, sinun on kirjauduttava ulos nykyiseltä Snapchat-tililtäsi tai ladattava sovellus toiseen mobiililaitteeseen, jos sinulla on pääsy siihen. Lehdistö Kirjaudu -painiketta luodaksesi tilisi.

  Rekisteröidy -painike Snapchatissa iOS:lle

  Snapchat pyytää sinua antamaan koko nimesi, syntymäaikasi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja puhelinnumerosi (tai sähköpostiosoitteesi). Mene nyt eteenpäin ja opasta ystävääsi tai käytä uutta tiliäsi toistaaksesi vaihe kaksi yllä. Jos sinä tai ystäväsi onnistutte löytämään etsimäsi käyttäjätilin, se riittää vahvistamaan, että he ovat todella estäneet sinut.

Jos mikään näistä vaiheista ei auttanut, ystäväsi todennäköisesti poisti tilinsä. Voit aina poistaa eston Snapchatissa, jos olet estänyt hänet aiemmin.

FAQ

 • Kuinka estän jonkun Snapchatissa?

  Voit estää jonkun Snapchatissa siirtymällä keskusteluihisi, valitsemalla estettävän käyttäjän ja napauttamalla Valikko > Lohko.

 • Mitä tapahtuu, kun estät jonkun Snapchatissa?

  Estetyt käyttäjät eivät löydä sinua Snapchatista, vaikka he etsivät sinua. He eivät myöskään voi lähettää sinulle kuvia, tarkastella tarinoitasi tai aloittaa keskustelua kanssasi.

 • Kuinka poistan Snapchat-tilin?

  Jos haluat poistaa Snapchat-tilin, siirry osoitteeseen accounts.snapchat.com, kirjaudu sisään ja valitse Poista minun tilini. Aktivoi uudelleen 30 päivän kuluessa kirjautumalla takaisin tilillesi. 30 päivän kuluttua se on poissa lopullisesti.

 • Kuinka voin mykistää jonkun Snapchatissa?

  Jos haluat mykistää jonkun Snapchatissa, siirry ystäväluetteloosi, valitse profiili ja napauta asetukset > Mykistä tarina tai Älä häiritse. Jos valitset Älä häiritse, et saa enää ilmoituksia kyseisestä henkilöstä.

Por Markus