GettyImages 858499212 5a465af44e4f7d003a35ba49 4bfa7ff480e84b93ac49e16c977a30a3

Mitä tietää

  • Napauta ja pidä selfie-tilassa kasvokuvaasi, kunnes näet mesh-kortin.
  • Pyyhkäise linssien läpi ja napauta keltaista kuvaketta, jossa on kaksi hymynaamaa.
  • Kohdista näytön toiset kasvot ja napauta suljinpainiketta.

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit ottaa kuvan kahdesta vaihdetusta kasvoista Snapchatissa.

Tee Snapchat-kasvojen vaihto

Aloitetaan ensimmäisestä kasvojenvaihdostasi.

  1. Avaa Snapchat ja varmista, että se on Selfie-tilassa. Napauta ja pidä kasvosi kiinni (ei laukaisinta), kunnes näet kortin, jossa on valkoiset verkkopinnat. Tämä aktivoi linssit.

  2. Pyyhkäise linssien läpi, kunnes näet . löytöjä Vaihda kasvot linssitehoste, keltainen kuvake kahdella hymiökasvolla.

  3. Kahden hymiön pitäisi nyt ilmestyä näytölle. Mene lähelle henkilöä (tai eläintä tai elotonta esinettä, jolla sattuu olemaan jonkinlaiset kasvot, kuten patsas, nukke tai maalaus), jonka kanssa haluat vaihtaa kasvot.

  4. Liikuta itseäsi ja/tai laitettasi, kunnes molemmat kasvot ovat samassa linjassa näytön hymiökasvojen kanssa. Kasvot muuttuvat keltaisiksi, jos kasvot on kohdistettu oikein. Jos sinulla on ongelmia Snapchat-kasvojen lukitsemisessa, varmista, että katsot suoraan kameraan ja poista silmälasit, jos käytät niitä.

  5. Kun kasvosi on kohdistettu oikein, Snapchat vaihtaa kasvoja automaattisesti. Mitä tahansa ilmeitä tai liikkeitä teetkin, ne näkyvät toisilla kasvoilla. Kun hymyilet, naurat, puhut tai ojennat kieltäsi, se näkyy simuloiduilla kasvoilla.

Tallenna kauppa

Voit tallentaa Snapchatin hauskoja kasvoja napauttamalla laukaisinta (näytön alareunassa keskellä oleva pyöreä painike). Jos pidät painiketta painettuna, voit tallentaa videon. Kun olet tallentanut Snapchat-kasvosi, voit pitää niiden kanssa entistä hauskempaa. Voit lisätä tekstiä, tarroja tai tekstiä valokuvaasi käyttämällä Lyijykynä, tarra tai Teksti testejä. Jaa valokuva napauttamalla Lähettää ja valitse ystävät, joille haluat lähettää sen. Naputtaa Lisää tarinaani voit jakaa kuvan 24 tunnin ajan. Voit myös napauttaa Ladata tallentaaksesi kuvan laitteellesi.

Kuinka vaihtaa kameran rullalla

Eikö lähellä ole ketään, jonka kanssa voisit vaihtaa kasvoja? Ei ongelmaa! Voit käyttää tätä ominaisuutta laitteellesi tallennettujen kuvien kanssa, vaikka vaiheet ovat hieman erilaisia. Kun olet käynnistänyt Snapchatin ja kartoittanut kasvosi, pyyhkäise kohtaan ja valitse violetti kasvojenvaihtoobjektiiviefekti kameralla ja hymiöllä. Napauta Sallia tai Okei kun sinulta kysytään, että Snapchat tarvitsee pääsyn kameraasi tallentamiasi kuvia varten. Snapchat etsii kameran rullasta kasvoja ja esittelee löytämänsä vaihtoehdot. Pyyhkäise kuvien läpi ja napauta kuvaa, jota haluat käyttää. Snapchat vaihtaa sitten kasvosi kuvassa näkyvään. Aivan kuten kahden henkilön kasvojen vaihdossa, voit kaapata, tallentaa, muokata, jakaa tai tallentaa vaihdon nauttiaksesi seuraavan kerran, kun tarvitset hyvää naurua.

Ongelmia? Pysy ajan tasalla

Varmista, että sinulla on uusimmat Snapchat-päivitykset asennettuna. Siirry Android-laitteella osoitteeseen Google Play ja valitse Omat sovellukseni ja pelini -lta valikosta. Jos Snapchat on luettelossa Päivitykset-osiossa, napauta Päivittää. Siirry iOS:ssä kohtaan Sovelluskauppa ja napauta Päivitykset -välilehti. Jos Snapchat on luettelossa Päivitykset-osiossa, napauta Päivittää.

Por Markus