GettyImages 671737174 5b7d6e8a46e0fb002c7729c4

Jos näet Snapchatissa viestin «Hups, jotain meni pieleen», ongelma voi olla Snapchat-tilissäsi, mobiililaitteessasi tai jopa Internet-yhteydessäsi. Ennen kuin teet hätiköityjä johtopäätöksiä, varmista kuitenkin, että Snapchat ei ole kaikkien muiden saatavilla.

Mistä tiedät, onko Snapchat poissa kaikille?

Tässä on muutamia tapoja, joilla voit tarkistaa, toimiiko Snapchat todella kaikille, ei vain sinulle.

 1. Mene virkamiehelle Snapchat-tuki Twitterr sivu. Kun on ongelmia, jotka vaikuttavat suureen määrään käyttäjiä, @snapchatsupport pitää seuraajat ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu.

 2. Siirry osoitteeseen DownDetector.com/Status/Snapchat. Jos ongelmia ei ole, pitäisi sanoa: Ei ongelmia Snapchatin kanssa.

 3. Voit myös käyttää Down Detectoria selvittääksesi, eikö Snapchat ole aktiivinen tietyillä maantieteellisillä alueilla. Vieritä sivua alas ja valitse Live Failure Map nähdäksesi kartan, jossa Snapchat-ongelmista ilmoitetaan.

Jos ongelma on Snapchatin lopussa, et voi tehdä muuta kuin istua paikallaan ja odottaa, että alusta korjaa ongelman.

Syyt, miksi Snapchat ei toimi

Erilaiset virheilmoitukset voivat tarkoittaa, että ongelma on sinun puolellasi. Nämä ovat yleisimmät Snapchat-virheet, joita saatat kohdata»

 • Estetty verkko: Tämä virhe voi ilmestyä, jos IP-osoitteestasi tulee epäilyttävää toimintaa. Kun Snapchat havaitsee tämän, se estää verkon.
 • Ei voida yhdistää: Tämä virhe tulee yleensä näkyviin, kun yrität käyttää estettyjä kolmannen osapuolen sovelluksia Snapchatissa.
 • Tili estetty: Tilisi saatetaan lukita, jos Snapchat on havainnut epäilyttävää toimintaa tililläsi. Tällaisia ​​toimintoja ovat roskapostin tai ei-toivottujen snaps-/chat-viestien lähettäminen.
 • Snapchat-virhe 403: Jos näet tämän virheen, paras tapa on poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen.

Kuinka korjata se, kun Snapchat ei toimi

Jos Snapchat toimii kaikille paitsi sinulle, kokeile näitä vianetsintävaiheita:

 1. Avaa tilisi lukitus. Snapchat-tilit ovat usein vain väliaikaisesti lukittuja, joten saatat joutua odottamaan 24 tuntia ennen kuin yrität kirjautua uudelleen sisään. Jos tilisi on edelleen lukittu 24 tunnin jälkeen, kirjaudu sisään tilillesi verkkoselaimella ja valitse sitten Avata.

 2. Kokeile toista alustaa. Jos Snapchat ei toimi sovelluksessa, kokeile verkkoselainta. Jos sinulla on ongelmia verkkoversion kanssa, kokeile sovellusta.

 3. Sammuta VPN. Jos käytät VPN:ää, yritä poistaa se käytöstä. Vaihda toiseen verkkoon, kuten mobiilidataan tai toiseen Wi-Fi-verkkoon.

 4. Tee langattoman yhteyden vianmääritys. Kun snapsien lähettäminen kestää tavallista kauemmin tai lähetys epäonnistuu, saatat olla tekemisissä huonon Wi-Fi- tai matkapuhelindatayhteyden kanssa. On olemassa tapoja parantaa Wi-Fi-signaalia.

 5. Tyhjennä laitteesi välimuisti. Voit myös korjata jäätyneen sovelluksen latauksen tai päivityksen tyhjentämällä sen tiedot laitteen asetuksista, jotta voit asentaa sen uudelleen.

 6. Poista ja asenna sovellus uudelleen. iOS:ssä saatat joutua yhdistämään laitteesi tietokoneeseen ja synkronoimaan sovelluksen iTunes-tilisi kanssa. Androidissa saatat joutua synkronoimaan Google-tilisi uudelleen laitteesi kanssa.

 7. Poista kolmannen osapuolen sovellukset. Poista kaikki sovellukset tai laajennukset, jotka käyttävät Snapchat-tunnistetietojasi (käyttäjätunnus ja salasana).

 8. Nollaa laitteesi. Jos sinulla on juurtunut Android tai jailbroked iPhone, saatat joutua palauttamaan laitteesi alkuperäiseen tilaan.

 9. Ota yhteyttä Snapchat-tukeen. Jos Snapchat ei vieläkään toimi, ota yhteyttä tukitiimiin.

Por Markus