GettyImages 1131925887 5c75a4eac9e77c00011c8289

March Madness esitetään CBS:n ja kolmen erilaisen Turner-kaapeliaseman yhdistelmällä. Voit napata kaikki 67 pelistä, jos sinulla on Turner-heavy-kaapelipaketti, mutta suoratoistokuva on hieman monimutkaisempi, jos olet johtoleikkuri.

Tapahtuman tiedot 2023

Viimeiset neljä: 1. ja 2. huhtikuutaKaupunki: Houston, TexasSijainti: NRG-stadion

Kuinka suoratoistaa March Madness -pelejä

Jos haluat nähdä vain muutaman pelin täällä tai siellä, voit katsoa ainakin osan March Madnessista paikalliselta CBS-asemaltasi. Jos haluat katsoa kaiken tai ainakin sinulla on mahdollisuus, varmista, että sinulla on pääsy CBS:ään ja kolmeen eri Turner-kaapeliasemaan. Käy osoitteessa NCAA.com nähdäksesi ajantasaiset sulut. Jotta voit nähdä jokaisen March Madness -pelin, tarvitset pääsyn seuraaviin striimiin:

 • CBS
 • TBS
 • TNT
 • TruTV

CBS on saatavilla Paramount+:n (aiemmin CBS All Access) kautta, ja voit saada TBS:n, TNS:n ja truTV:n kaapelinvaihtopalveluiden, kuten YouTube TV:n ja SlingTV:n, kautta, jos valitset oikean suunnitelman.

Kuinka suoratoistaa March Madnessia CBS:n, TBS:n, TNT:n ja truTV:n kautta

Koska March Madness -pelejä on jaettu neljälle eri lähetysyhtiölle, suoratoistokuva on melko monimutkainen. Jos haluat nähdä jokaisen March Madness -pelin, varmista, että sinulla on pääsy myös CBS:ään, TBS:ään, TNT:hen ja truTV:hen. Nämä kanavat ovat saatavilla erilaisten suoratoistopalveluiden kautta. TBS:n, TNT:n ja truTV:n palvelut tekevät tämän sijainnistasi riippumatta, kunhan olet Yhdysvalloissa. Sitä vastoin palvelut, joissa on CBS, tuovat sen saataville vain tietyillä markkinoilla. Tässä ovat vaihtoehtosi:

TBS TNT TruTV CBS
YouTube TV Joo Joo Joo Melkein kaikki markkinat
Hulu Live TV:llä Joo Joo Joo Useimmat markkinat
DirectTV nyt Joo Joo Joo Rajoitetut markkinat
Sling TV Joo Joo Joo ei
fuboTV ei ei ei Useimmat markkinat

Useimmille ihmisille YouTube TV on paras vaihtoehto March Madnessin suoratoistoon. Se sisältää TBS:n, TNT:n ja truTV:n ja tarjoaa myös CBS:n useimmilla markkinoilla. Useimmat muut vaihtoehdot ovat myös mahdollisia, mutta vähemmän todennäköisesti paikallisen CBS-aseman mukana. March Madnessin pahin vaihtoehto useimmille ihmisille on fuboTV, koska se ei sisällä TBS:ää, TNT:tä tai truTV:tä. CBS:n saatavuus perustuu fyysiseen sijaintiisi. YouTube TV:llä on paras kattavuus, mutta sinun on tarkastettava jokainen palvelu erikseen nähdäksesi, sisältyykö alueesi. Jos CBS ei ole saatavilla mihinkään näistä palveluista asuinalueellasi, ainoa vaihtoehtosi on tilata Paramount+ YouTube TV:n kaltaisen palvelun lisäksi.

March Madnessin suoratoisto Paramount+:ssa

Paramount+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa suoran pääsyn CBS:ään sen lisäksi, että on-demand-pääsy koko CBS-ohjelman tukemaan kirjastoon, mukaan lukien eksklusiiviset palvelut, kuten Star Trek Discovery. Paramount+ tarjoaa myös paljon alkuperäistä sisältöä, Paramount-elokuvia, suoratoistoohjelmia kanavilta, kuten Nickelodeon ja BET, ja paljon muuta. Jos et voi käyttää CBS:ää minkään online-suoratoistopalvelun kautta sijaintisi vuoksi, Paramount+ on ainoa vaihtoehto. Tästä palvelusta peritään kuukausimaksu, mutta Paramount+ tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson. Joten jos sinulla on jokin tietty peli, jota sinun ei ehdottomasti pidä missata, mutta et halua maksaa tilauksesta, pidä se mielessä. Näin voit suoratoistaa March Madnessia Paramount+:ssa: Sinun tulisi valita Paramount+:n «Commercial Free» -tilausvaihtoehto, koska mainoksilla tuetulla, halvemmalla vaihtoehdolla ei ole suoria paikallisia CBS-kanavia.

 1. Siirry Paramount+ -verkkosivustolle ja valitse Kokeile ilmaiseksi.

 2. Näet tiedot suoratoistopalvelusta. Valitse Hyppää kyytiin.

  Paramount+ -tilaustiedot ja Jatka korostettuna

 3. Valitse tilaus ja napsauta Hyppää kyytiin. (Valitse 5,99 dollarin kuukausittaisesta kaupallisesta suunnitelmasta ja 9,99 dollarin rajoitetusta kaupallisesta suunnitelmasta.)

  Paramount+ -tilaukset, joissa on Jatka-merkintä

 4. Paramount+ näyttää tiedot tilin luomisesta. Klikkaus Hyppää kyytiin.

  Paramount+ -tilin tietosivu, jossa Jatka on korostettuna

 5. Anna henkilötietosi, luo salasana ja valitse Hyppää kyytiin.

  Luo Paramount+ -tilisivu korostettuna Jatka

 6. Näet sivun, jossa on lisätietoja maksamisesta. Valitse Hyppää kyytiin.

  Paramount+ "1 Last Step" -sivu, jossa Jatka on korostettuna

 7. Anna laskutustietosi ja mahdolliset kuponkikoodit tai erikoistarjoukset ja valitse sitten Käynnistä Paramount+.

  Laskutustietosivu, jossa Start Paramount+ on korostettuna

  Jos et peruuta tilaustasi ennen kokeilujakson päättymistä, Paramount+ käyttää maksutietojasi veloittaakseen sinua.

 8. Palaa Paramount+:aan aina, kun March Madness -peli on suorana CBS:llä, ja sinulla on mahdollisuus katsoa se.

Suoratoista March Madnessia puhelimellasi, tabletillasi tai suoratoistolaitteellasi

Jos haluat katsoa March Madnessia mobiililaitteellasi, digisovittimellasi tai pelikonsolillasi, tässä ovat tarvitsemasi sovellukset:

 • Android: Paramount+, YouTube TV
 • iOS: Paramount+, YouTube TV
 • Amazon-laitteet: Paramount+
 • Roku: Paramount+, YouTube TV
 • PS4: Siirry laitteeltasi Paramount+ -sovellukseen
 • Xbox One: Paramount+, YouTube TV

Tarjoamme linkkejä Paramount+:aan ja YouTube TV:hen, koska ne ovat parhaita vaihtoehtoja useimmille ihmisille, mutta myös muut suoratoistopalvelut tarjoavat mobiilisovelluksia, jos valitset jonkin niistä.

Por Markus