echolook b83ce56d99c64666accb0c710fc1ee62

Amazon Echo Look on riisuttu Echo, jossa on sisäänrakennettu kamera, joka sisältää kourallisen hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ei ole saatavilla missään muussa Echo-laitteessa. Se on edelleen älykäs kaiutin ytimessä, mikä tarkoittaa, että se on kaiutin, jossa on sisäänrakennettu virtuaalinen avustaja. Kierre, ja mikä erottaa tämän laitteen muista Echo-laitteista, on se, että kamera on tärkein vetonaula kaiuttimen sijaan. Voit silti kysyä Echo Lookilta säästä tai siitä, millainen työmatkasi on, ja pyytää sitä asettamaan tapaamisia tai muistuttamaan sinua, mutta kamera avaa uusia vaihtoehtoja. Echo Lookin avulla voit kysyä Amazonin virtuaaliassistentilta Alexalta asuneuvoja, ottaa ja jakaa laadukkaita selfieitä ja jopa luoda henkilökohtaisen lookbookin kaikista suosikkiasuistasi.

Mikä on Amazon Echo Look?

Echo Look on pohjimmiltaan 5 megapikselin kamera, joka on varustettu LED-valolla ja syvyystunnistimella, sisäänrakennettu Echo-älykaiuttimeen. Se on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, jonka avulla se muodostaa yhteyden Internetiin, ja tarjoaa myös menetelmän ohjata sitä puhelimesi Alexa-sovelluksen kautta. Kuten useimmat muut Echo-laitteet, Echo Look tarvitsee Internet-yhteyden saadakseen kaiken aikaan. Toisin kuin muissa Echo-laitteissa, Lookissa ei ole Bluetooth-yhteyttä, joten et voi käyttää sitä musiikin suoratoistoon puhelimestasi, kun internetyhteyttä ei ole. Kun yhdistät Lookin Internetiin, se avaa kaikki Amazonin virtuaalisen Alexa-avustajan toiminnot ja joitain lisäominaisuuksia. Voit pyytää sitä tekemään melkein mitä tahansa, mitä Echo ja Echo Dot voivat tehdä, vaikka sisäänrakennettu kaiutin on aneeminen verrattuna näihin laitteisiin.

Mitkä ovat Echo Lookin mahdollisuudet?

Kun herätät Echo Lookin tietyllä äänikomennolla, se alkaa välittömästi kuunnella lisäohjeita. Look ymmärtää luonnollista kieltä, mikä tarkoittaa, että voit hallita Echo Lookia puhumalla sille samalla tavalla kuin henkilölle.

Jos esimerkiksi pyydät Echo Lookia ottamaan valokuvan tai videon, se ottaa välittömästi selfien tai tallentaa lyhyen videoleikkeen. Koska Echo reagoi luonnolliseen puheeseen, asuneuvojen kysyminen on melkein kuin fashionista-assistenttia. Vaatteita koskevien neuvojen lisäksi Look voi myös ehdottaa uusia vaatteita ja asusteita, jotka sopivat hyvin nykyiseen vaatekaappiisi. Jos pyydät sitä toistamaan musiikkia artistilta tai jopa tietyn kappaleen, se tarkistaa yhdistetyt palvelut ja yrittää toistaa musiikkia. Se pystyy myös tarjoamaan sää- ja liikenneraportteja, urheilutuloksia ja jopa yksinkertaisia ​​pelejä, jos lataat sopivan Alexa-taidon.

Kuinka käytät Amazon Echo -ulkoasua?

Echo Lookin alkuasetusmenettely on samanlainen kuin Echo-laitteen määrittäminen. Sinun on kytkettävä se pistorasiaan ja asennettava Alexa-sovellus puhelimeesi suorittaaksesi prosessin loppuun. Kun Echo Look on valmis, sinun on asennettava erillinen Echo Look -sovellus puhelimeesi. Voit käyttää Lookia kuin tavallista Echo-laitetta ilman tätä sovellusta, mutta Echo Look -sovellus vaaditaan, jos haluat käyttää sisäänrakennettuun kameraan liittyviä erikoisominaisuuksia.

Echo Lookin handsfree-kamera

Kun Echo Look -sovellus on asennettu, voit käyttää reaaliaikaista näkymää kaikesta, mitä Look voi nähdä. Sen edessä seisominen tarkoittaa, että se voi toimia täyspitkänä peilinä, vain paremmin, koska sinun ei tarvitse venyttää niskaasi nähdäksesi miltä asusi näyttää joka kulmasta. Voit myös äänikomentojen avulla saada Lookin ottamaan selfien tai lyhyen videon ja sitten valita, tallennetaanko, jaetaanko vai poistetaanko se. Se on erittäin pätevä selfie-kamera, jossa on sisäänrakennettu bokeh-tyyppinen taustan sumennus ja kourallinen perusasetuksia, joita voidaan säätää, kuten kontrastia ja värikylläisyyttä, ennen kuvien jakamista tai tallentamista.

Echo Lookin tyylin tarkistus ja lookbook

Pääominaisuus on Style Check, jonka avulla voit ottaa selfien itsestäsi kahdessa eri asussa. Echo Look käyttää Amazonin omia algoritmeja, jotka käyttävät muotiasiantuntijoiden neuvojen mukaan säädettyä koneoppimisen yhdistelmää kertomaan sinulle, mikä asu näyttää paremmalta. Noin minuutin työskentelyn jälkeen Style Check antaa sinulle prosenttiosuudet kahden asun arvioimiseksi. Hänen valitsemansa asun prosenttiosuus on suurempi, joten on helppo määrittää yhdellä silmäyksellä, kumpi näyttää paremmalta päälläsi. Sen lisäksi, että Style Check antaa neuvoja pukeutumiseen, se antaa sinulle myös tarkempaa tietoa. Se voi kertoa sinulle, että yhdessä asussa on värejä, jotka näyttävät paremmilta päälläsi, toisella on parempi siluetti tai jopa, että kenkäsi sopivat paremmin yhteen asuun kuin toiseen. Kun otat selfien Echo Lookilla, sinulla on muutama vaihtoehto Style Checkin lisäksi. Voit käyttää bokeh-tyyppistä taustasumutusta, säätää joitain kuva-asetuksia ja sitten valita, poistetaanko valokuva, lähetetäänkö se ystävillesi vai tallennetaanko se henkilökohtaiseen lookbookiin. Lookbook-ominaisuuden avulla voit luoda visuaalisen yleiskatsauksen haluamistasi asuista, jotta voit palata niihin myöhemmin.

Voiko Amazon Echo vakoilla sinua?

Yksi suurimmista ihmisten huolenaiheista Echosta on, että se saattaa vakoilla heitä. Echo Look vie sen askeleen pidemmälle, koska siinä ei ole vain mikrofonia. Siinä on myös kamera ja kamera voidaan aktivoida milloin tahansa yksinkertaisella äänikomennolla. Vaikka Echo-laiteperheen yksityisyyteen liittyvät huolet ovat perusteltuja, tilanne ei ole niin pelottava kuin miltä näyttää. Kaikulaitteet kuuntelevat herätyssanaa koko ajan ja aloittavat tallennuksen heti, kun herätyssana havaitaan. Tämä passiivinen kuuntelu voi johtaa keskustelujen nauhoittamiseen ilman nimenomaista lupaasi, mutta voit helposti katsella tai kuunnella Alexa-laitteen sinusta tekemiä tallenteita. Jos se tallentaa joskus jotain, jota et halunnut, voit poistaa tallenteen. Lookin sisäänrakennettu kamera lisää huolta, sillä on mahdollista, että lapsi tai jopa väärinymmärretty sana huoneessa keskustelusta saa Lookin ottamaan valokuvan, vaikka sen ei pitäisi. Ainoa yksinkertainen ratkaisu on kääntää Echo Look seinää kohti, kun sitä ei käytetä.

Echon käyttäminen Etsi viihdettä ja tuottavuutta

Koska Echo Look on edelleen älykäs kaiutin, voit käyttää sitä kuten mitä tahansa muuta Echo-laitetta. Ainoa saalis on Bluetoothin puute ja se, että kaiutin ei ole aivan kunnossa. Jos sinulla ei vielä ole Echo Dotia tai Echo Spotia makuuhuoneessasi, Echo Look voi tehokkaasti laajentaa Alexan toimintoja kyseiseen tilaan. Jos et kysy häneltä muotineuvoja, voit pyytää häntä soittamaan musiikkia, asettaa hälytyksen herättämään sinut ja valvoa työmatkasi liikennettä monien muiden vaihtoehtojen joukossa. Echo-laitteet, kuten Look, voivat myös ohjata kodin älylaitteita sopivalla keskittimellä, ja joissakin Echo-laitteissa on jopa sisäänrakennettu keskitin. Jos sinulla on yhdistetty koti ja käytät jo Echoa olohuoneessasi laitteiden, kuten valojen tai termostaattien, ohjaamiseen, voit antaa kaikki samat komennot Echo Lookilla.

Por Markus