GettyImages 586094802 5aa93c9343a1030036b25baa

Mitä tietää

  • Kirjaudu sisään tai luo IFTTT-tili ja valitse Kytkeä linkittääksesi Alexasi tiliin.
  • Käytä jotakin olemassa olevista sovelmista. Valitse IFTTT:ssä sovelma ja valitse Käynnistää.
  • Kun olet määrittänyt sovelman, aktivoi se käyttämällä ilmausta, jonka loit sitä määritettäessä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ostaa IFTTT-tilin ja linkittää sen Alexaan. Se selittää myös, mitä sovelmat ovat ja miten niitä käytetään.

Kuinka IFTTT-sovelmat toimivat

IFTTT-reseptit, jotka tunnetaan myös nimellä appletit, ovat yksinkertaisia ​​ehdollisia lausekkeita, jotka toimivat monissa sovelluksissa, mukaan lukien Amazon Alexa. IFTTT sisältää komennot, jotka kertovat ohjelmistolle: «Jos «tämä» liipaisu tapahtuu, «tämän» toiminnon on tapahduttava» käyttämällä IFTTT-palvelua. IFTTT Alexa -kanava helpottaa palvelun käyttöä entisestään, sillä voit käyttää olemassa olevia reseptejä. Jos IFTTT Alexa -kanavalla ei ole etsimääsi liipaisin- ja toimintoyhdistelmää, määritä omasi suorittamaan haluamasi toiminnot. Ota IFTTT Alexa Skill käyttöön luomalla IFTTT-tili tai kirjautumalla sisään IFTTT-tilillesi ja valitsemalla sitten: Kytkeä linkittääksesi Amazon-tilisi ja antaaksesi sille tarvittavat käyttöoikeudet.

IFTTT-reseptien käyttäminen Amazon Alexan kanssa

IFTTT-reseptit, jotka tunnetaan myös nimellä appletit, ovat yksinkertaisia ​​ehdollisia lausekkeita, jotka toimivat monissa sovelluksissa, mukaan lukien Amazon Alexa. IFTTT sisältää komennot, jotka kertovat ohjelmistolle: «Jos «tämä» liipaisu tapahtuu, «tämän» toiminnon on tapahduttava» käyttämällä IFTTT-palvelua. IFTTT Alexa -kanava helpottaa palvelun käyttöä entisestään, sillä voit käyttää olemassa olevia reseptejä. Jos IFTTT Alexa -kanavalla ei ole etsimääsi liipaisin- ja toimintoyhdistelmää, määritä omasi suorittamaan haluamasi toiminnot. Yleinen prosessi sovelman avaamiseen on yksinkertainen. Napsauta IFTTT:ssä käyttöönotettavaa sovelmaa Alexa-vaihtoehtojen luettelosta ja napsauta tai napauta sitten Käynnistää ottaaksesi sen käyttöön. Noudata ohjeita, jotta IFTTT voi muodostaa yhteyden toiseen älylaitteeseen. Jos esimerkiksi haluat antaa sovelman keittää kupin kahvia WeMo-kahvinkeittimelläsi, kun sanot «Alexa, brew me a cup», sinua kehotetaan muodostamaan yhteys WeMo-sovellukseesi. Kun olet määrittänyt reseptin, kutsu se esiin käyttämällä lausetta, jonka määritit reseptissä. Jokaisella reseptillä on erilaiset ehdot ja säännöt riippuen muista palveluista, joihin olet liittynyt. Esimerkiksi Resepti yhteyden muodostamiseksi tehtävänhallintapalveluun, kuten Remember the Milk, näyttää erilaiselta kuin kotiautomaatiolaitteen ohjauksen resepti.

Por Markus