buffer social media scheduling 3486540 74d00c122f704b87a889ee53de7a7eec

Buffer on tehokas sovellus, joka voi viedä sosiaalisen median viestisi ja sitoutumisesi uudelle tasolle. Puskurin avulla voit säästää sekä aikaa että energiaa käsittelemällä manuaalisesti kaikki sosiaaliset viestisi.

Mitä puskurointi on?

Puskuri on yksinkertainen verkkosovellus, jonka avulla voit ajoittaa sosiaalisen median julkaisuja useisiin suosittuihin sosiaalisiin verkostoihin. Se on pohjimmiltaan riisuttu versio muista suosituista sosiaalisen median hallintatyökaluista, kuten TweetDeckistä ja HootSuitesta, jotka keskittyvät pääasiassa julkaisujen ajoitukseen.

Puskuri integroituu seuraaviin sosiaalisiin verkostoihin lähettääkseen heille viestejä:

  • Facebook (vain sivut ja ryhmät – ei profiileja)
  • Viserrys
  • Instagram (vain yritystilit)
  • LinkedIn (profiilit ja sivut)
  • Pinterest (saatavilla vain Premium Buffer -tilauksella)

Kuinka puskuri toimii

Puskuri on erittäin helppokäyttöinen, ja osittain siksi se on niin suosittu. Kun yhdistät sosiaalisen verkoston puskuriin, voit kirjoittaa uusia viestejä lisättäväksi viestijonoosi. Viestijonossasi ovat kaikki ajoitetut viestisi odottaessaan lähettämistä. Postitusajat asetetaan oletusarvoisesti Asetukset-välilehdellä, jotka on optimoitu tiettyihin vuorokauden ruuhka-aikaan (voit kuitenkin vapaasti säätää näitä julkaisuaikoja mielesi mukaan).

Kuvakaappaus osoitteesta Buffer.com.

Aina kun lisäät uuden viestin jonoosi, se ajoitetaan automaattisesti lähetettäväksi tilillesi joka peräkkäinen kerta. Voit myös jakaa viestin nyt tai asettaa tietyn ajoitetun päivämäärän ja kellonajan jokaiselle kirjoittamasi uudelle viestille.

Puskurin pääominaisuudet

Tässä on lyhyt yhteenveto puskurin tärkeimmistä ominaisuuksista:

Tehokas viestisäveltäjä: Post Composer on mediaystävällinen, eli puskurin avulla voit lisätä linkkejä, valokuvia, GIF-tiedostoja ja videoita viesteihisi.

Oma mukautettu postitusaikataulusi: Voit muokata aikatauluasi niin, että jonossa olevat julkaisut julkaistaan ​​joka päivä, milloin haluat.

Viestitilastot: Kun viesti on julkaistu puskurissa, voit siirtyä Viestit-välilehteen nähdäksesi sitoutumismittareita, kuten napsautukset, tykkäykset, vastaukset, kommentit, jaetut viestit ja paljon muuta. Premium-ominaisuudet sisältävät tehokkaan vastaustyökalun asiakaspalvelutuen tarjoamiseen seuraajillesi sekä yksityiskohtaisen analytiikkaominaisuuden, jonka avulla voit sukeltaa sitoutumistilastoihin.

3 parasta syytä, miksi sinun pitäisi käyttää puskuria

Seuraavat syyt saattavat saada sinut käyttämään puskuria kaikkiin sosiaalisiin viestintätarpeihisi.

1. Sinun ei tarvitse ajoittaa jokaista viestiä erikseen, joten se on nopeampi vaihtoehto muille ajoitustyökaluille.

Sen sijaan, että sinun pitäisi valita ja asettaa tietty aika, jolloin viesti tulee näkyviin joka kerta, kun haluat ajoittaa viestin, voit vain kirjoittaa uuden viestin, lisätä sen jonoosi ja unohtaa sen! Voit myös täysin hallita ajoitettuja aikojasi, joten voit aina lähettää jonossa olevia viestejä aina, kun haluat, minuutin ajan.

2. Voit muokata viestejäsi juuri haluamallasi tavalla.

Puskurin avulla valokuva- ja videotiedostojen lataaminen viesteihisi on helppoa. Post Composer sisältää jopa kätevän emoji-näppäimistön. Kun lähetät linkin, media tunnistetaan automaattisesti ja ehdotetaan sisällytettäväksi viestiin.

3. Bufferin ilmainen paketti sisältää runsaan tarjouksen mille tahansa pienyritykselle, brändille tai henkilötilille.

Ilmaisella sopimuksella voit yhdistää jopa kolme sosiaalisen verkoston tiliä ja ajastaa rajattomasti, jolloin jonoosi tallennetaan kerralla jopa 10 viestiä tiliä kohden. Se riittää monille pienille yrityksille/brändeille ja yksityishenkilöille. Saat myös pääsyn viestianalytiikkaan, jotta näet, kuinka monta napsautusta ja muuta vuorovaikutusta olet saanut viesteissäsi. Tämä auttaa sinua määrittämään, mitkä viestit toimivat hyvin ja millä vuorokauden aikoina sitoutumisaste on korkein.

Vinkkejä puskuripostiaikataulun rakentamiseen

Kuvakaappaus osoitteesta Buffer.com.

Jos aiot käyttää puskuria, on tärkeää, että sinulla on hyvä käsitys siitä, milloin fanisi ja seuraajasi ovat aktiivisimpia ja näkevät todennäköisimmin viestisi. Tämän jälkeen voit rakentaa aikataulusi vuorokauden tai viikon ruuhka-aikojen ympärille maksimoidaksesi sosiaalisen läsnäolosi. Tarkista seuraavat resurssit varmistaaksesi, että puskuriaikataulusi on laserkeskeinen parhaaseen mahdolliseen aikaan:

  • Parhaat ajat päivästä ja viikosta julkaista Facebookissa
  • Parhaat ajat päivästä ja viikosta julkaista Twitterissä
  • Parhaat ajat päivästä ja viikosta julkaista Instagramissa

3 parasta tapaa tehdä viestien lisäämisestä puskuriin entistä helpompaa

Viestien lisääminen jonoon Buffer.com-sivustolta on hienoa, mutta usko tai älä, puskurissa on muutamia muita vaihtoehtoja, jotka tekevät prosessista entistä nopeamman ja helpomman.

1. Käytä puskuriselainlaajennusta lisätäksesi puskuriisi poistumatta sivulta.

Voit ladata virallisia Buffer-verkkoselainlaajennuksia Chromelle tai Firefoxille lisätäksesi viestejä jonoosi suoraan verkkosivulta selatessasi verkkoa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa puskurikuvaketta selaimessasi täyttääksesi automaattisesti uuden viestin ja halutessasi lisätä sen.

2. Käytä Bufferin mobiilisovellusta lisätäksesi jonoosi mobiililaitteesta.

Bufferissa on omat mobiilisovellukset sekä iOS- että Android-laitteille, joten voit helposti lisätä sisältöä mobiiliverkkoselaimesta tai -sovelluksesta puskurijonoosi. Vaihda vain mobiiliselaimen tai -sovelluksen välilehteä, jonka avulla voit käyttää muita asentamiasi jakamissovelluksia. Puskurisovelluksen pitäisi näkyä muiden suosittujen jakamissovellustesi rinnalla.

3. Käytä puskuria kaikkien suosikkisovellustesi ja verkkopalveluidesi kanssa: Puskuri integroituu useisiin suosittuihin sovelluksiin ja palveluihin, joten voit lisätä viestejä jonoosi suoraan näistä sovelluksista ja palveluista. IFTTT:stä ja WordPressistä Pocketiin ja Instapaperiin saatat pystyä hyödyntämään puskuriintegraatiota ainakin yhdellä jo käyttämäsi työkalulla!

Puskurin Premium-asetukset

Yrityksille, brändeille ja henkilöille, joiden on ajoitettava yli 10 viestiä kerralla ja jotka haluavat työskennellä useamman kuin kolmen sosiaalisen tilin kanssa, päivitys voi olla sen arvoista. Premium-liiketoimintasuunnitelmien avulla voit myös lisätä tiimin jäseniä yhdelle puskuritilille, jotta voit tehdä yhteistyötä sosiaalisessa mediassa. Pro-suunnitelma 15 dollarilla kuukaudessa antaa sinulle jopa 8 sosiaalista tiliä ja 100 ajoitettua viestiä tiliä kohden, kun taas Large Business -suunnitelma hintaan 65 dollaria kuukaudessa antaa sinulle jopa 8 sosiaalista tiliä, 2 000 ajoitettua viestiä tiliä kohden ja kaksi tiimin jäsentä. Joten olipa sinulla pieni paikallinen yritys tai tarvitset suuren markkinointikampanjan, Bufferista löytyy jokaiselle jotakin.

Por Markus